Jump to content
Oficijalni partneri

iLija8888

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iLija8888

  1. Imam druga koji hoće ovo da instalira.Ima čist pes,i mora li sad da skida nešto prije ili može odma ovu v4?
  2. Ljudi dajte novi link,ovaj ne radi.Piše da treba premiunm akaunt da se skine. :)
  3. Sa svima.Evo počeo sam novu Master Ligu,sa Zvezdom.Ista stvar.I nisu samo merkurial kopačke u pitanju,nego svake. EDIT: Kako da obrišem stadione,gde se tačno nalaze? Igram na low,pa mi koči previše sa ovim ubačenim stadionima.
  4. Evo sad sam reinstalirao i pes i peč,ali isto.Drug mi je isto skinuo peč,i instalirao i njemu se ovo dešava.Probao sam i sa v2 i v2.1 .Moguće da je neki bag,ali opet nije mi jasno kako može biti bag kad kod tebe nema toga.
  5. Znači da je do mene. Ništa,probaću da instaliram opet peč,pa ću videti.
  6. Hahahaha,verovatno da je do toga :D Samo da napomenem da se ovo dešava na v2 peč,a ne na v2.1...Trenutno nisam u mogućnosti da skidam bilo šta,pa ne mogu da igram sa 2.1 .Ako bi neko mogao da proveri dešava li se ovo na 2.1 pa da kaže :)
  7. Skinuh peč,odličan je :) Nego ne mogu nikako da počnem BAL u nekom od ovih balkanskih klubova...Ima li kakva "fora" za to? EDIT: Evo primjetih nešto,što mi nije baš najjasnije.Igram ML sa Zetom, i doveo sam Klea.Sad on nema nikakve kopačke,piše ono "none".I ja da mu stavim merkurial i povećava mu se speed,a smanjuje tamo šut ili šta već.I nije samo sa tim kopačkama,ili samo sa Kleom.Probao sam i druge igrače,druge kopačke.Mora da je neka greška,pa eto da ispravite :)
  8. Imam pesedit peč 2.3... Moram li da brišem to,da bih ovaj peč instalirao?
  9. Oće li bit kakav update za ovaj dlc 4.00 i patch 1.06?
  10. Nažalost,nisam našao of,ali ga tražim :D Pa ako neko ima nešto neka postavi...Bilo koja liga,samo da budu prava imena klubova i igraca...Dresovi bi bili poželjni ali ne mora,prioritet je ovo prvo...Za pc naravno! Hvala unapred !
  11. Neki igraci poput Mesija,Pedra Luisa Sahe,Mate imaju problem sa facama.Kao da su providne...Ne znam ima li jos igraca,za sad sam provalio samo ove pa da vam kazem
  12. Ne znam jeli piraterija,izvinite ako jeste,ali možete li da okačite crack za ovo?
  13. Može pomoć?Naime,imam ovaj peč ali kad igram bal,trenutno igram u Eredevise lopta mi je crna.Ne znam jeli tako u ostale lige,ali ako može pomoć kako da vratim stare lopte?
  14. Ček,vidim izašla v2,a ne treba mi prije ništa,ni fix?samo v2?
  15. Može obnova linka? Treba mi hitno,molim vas...
  16. Ima li ko navijanja crvene zvezde?
  17. Tutorial za mijenjanje muzike u PES 6 : Nadam se da ce vam pomoci... Programi koji vam trebaju su : ADX Converter 1.2 Dkz Studio 9.02 1.korak : -Napravite folder u My Computer pod imenom „Music For PES 6“ (moze biti i drugo ime,ali ovo je samo zbog tutoriala) -Otvorite ADX Converter 1.2 i kliknite gdje pise WAW i promijenite na MP3,a drugo polje vam mora biti ADX -Nakon toga idete na Add i odaberite koliko hocete pjesama -Zatim idete na Next i tamo gdje su tri tacke oznacite folder „Music For PES 6“ -Onda idete na Convert 2.korak : -Otvorite Dkz Studio -Idete na Open,nadjite folder gdje vam je instaliran PES 6 i odaberite 0_sound -Ovo je lista ili „map sound“ za PES 6,znaci pise sve gdje je svaki unnamed fajl za pocetni meni,muzika kad se pravi formacija,itd. 45 – Ulazak u stadion 1 46 – Ulazak u stadion 2 47 – Muzika na poluvremenu 1 – Kada se prikazuju prilike 48 - Prilike 2 - "" 49 - Prilike 3 - "" 50 - Prilike 4 - "" 54 – 61 – Glavni meni 62 – Master Liga 63 – Liga,Kup 66 – Trening 68 – Formacija 70 – Muzika kad se gledaju replay-i Zamjenite i to je to :clapping:
  18. koji su faljovi ti dresovi u 0_text???
  19. http://www.mediafire.com/?me0jdfu2wo2 evo grbavice :D Meni interesuje ima li kakav stadion sa mrezom kao sto je u juznoj americi na nekim stadionima?
  20. iLija8888

    Poomoc!!!!

    Jel moze neko da mi uradi dres Napolija za 11/12 sezonu?
×
×
  • Create New...