Jump to content
Oficijalni partneri

iLija8888

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Imam druga koji hoće ovo da instalira.Ima čist pes,i mora li sad da skida nešto prije ili može odma ovu v4?
  2. Ljudi dajte novi link,ovaj ne radi.Piše da treba premiunm akaunt da se skine. :)
  3. Sa svima.Evo počeo sam novu Master Ligu,sa Zvezdom.Ista stvar.I nisu samo merkurial kopačke u pitanju,nego svake. EDIT: Kako da obrišem stadione,gde se tačno nalaze? Igram na low,pa mi koči previše sa ovim ubačenim stadionima.
  4. Evo sad sam reinstalirao i pes i peč,ali isto.Drug mi je isto skinuo peč,i instalirao i njemu se ovo dešava.Probao sam i sa v2 i v2.1 .Moguće da je neki bag,ali opet nije mi jasno kako može biti bag kad kod tebe nema toga.
  5. Znači da je do mene. Ništa,probaću da instaliram opet peč,pa ću videti.
  6. Hahahaha,verovatno da je do toga :D Samo da napomenem da se ovo dešava na v2 peč,a ne na v2.1...Trenutno nisam u mogućnosti da skidam bilo šta,pa ne mogu da igram sa 2.1 .Ako bi neko mogao da proveri dešava li se ovo na 2.1 pa da kaže :)
  7. Skinuh peč,odličan je :) Nego ne mogu nikako da počnem BAL u nekom od ovih balkanskih klubova...Ima li kakva "fora" za to? EDIT: Evo primjetih nešto,što mi nije baš najjasnije.Igram ML sa Zetom, i doveo sam Klea.Sad on nema nikakve kopačke,piše ono "none".I ja da mu stavim merkurial i povećava mu se speed,a smanjuje tamo šut ili šta već.I nije samo sa tim kopačkama,ili samo sa Kleom.Probao sam i druge igrače,druge kopačke.Mora da je neka greška,pa eto da ispravite :)
  8. Imam pesedit peč 2.3... Moram li da brišem to,da bih ovaj peč instalirao?
  9. Oće li bit kakav update za ovaj dlc 4.00 i patch 1.06?
  10. Nažalost,nisam našao of,ali ga tražim :D Pa ako neko ima nešto neka postavi...Bilo koja liga,samo da budu prava imena klubova i igraca...Dresovi bi bili poželjni ali ne mora,prioritet je ovo prvo...Za pc naravno! Hvala unapred !
  11. Neki igraci poput Mesija,Pedra Luisa Sahe,Mate imaju problem sa facama.Kao da su providne...Ne znam ima li jos igraca,za sad sam provalio samo ove pa da vam kazem
×
×
  • Create New...