Jump to content
Oficijalni partneri

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Testira se još uvijek. Ima izmjena i u novoj sezoni. Kad bude spremna biće objavljena.
  3. Pozdrav, jedno pitanje. Da li je nova Marakana idalje privatna ili bi neko hteo da podeli?
  4. Verovatno. Videcemo da li cemo raditi i Bosansku ligu.
  5. ima update sacekajte malo ne moze to odma budite strpljivi
  6. Last week
  7. Hoće li u ovom update 2024/25 biti za novu sezonu sve lige i premier liga BiH sa novim klubovima????
  8. Protiv tih akcija nema niko nista, samo napred, ali kroz drugaciju formu tipa, evo ti link za pec, i ako mozes posalji poruku podrske za tu i tu humanitarnu organizaciju, ideja je skroz na mestu. Sto se drugog dela tice, svaki fajl koji clanovi edit tima naprave mogu biti dostupni u apdejtu ili kompletnom pecu ako ih bude. Kao i u slucajevima kada autori odluce da podele linkove svojih radova, kada odluce da to ne urade treba to postovati zar ne? Kad ne odgovore na pitanje i to je vrsta odgovora.
  9. I javi mi se privatno da discord. Da te pitam nesto.
  10. Slazem se sa tobom, nismo nikoga pitali da mozemo da radimo na vasem patch-u, videli smo da nece biti patcha za novu sez, hteli smo da uradimo apdejt i to je to. Mi zelimo da pomognemo ljudima kojima treba pomoc, neki ljudi za svoje patcheve uzimaju pare, mi smo samo uradili humanitarnu akciju. I reako si da sve treba postavljati bez uslova, mi kada nekog od vasih pitamo za neku facu ili stadion, ili nas ignorisu ili nam kazu da su privatni.
  11. Ovako cemo, zanemaricemo cinjenicu da radite apdejt na pecu Bpb edit tima bez pitanja, iz prostog razloga sto je dobro videti da se neko trudi u nekoj formi da to uci i radi. Sad ono sto nije u redu je da uslovljavate ljude da nekakvim porukama, donacijama dodju do tog vaseg rada. Ne kazem da je svrha losa, ali ipak to treba svako da radi po osecaju a ne po potrebi kao sto je ova. Sve linkove, preview fajlove i slicno treba postavljati apsolutno bez uslova, a ukoliko i stavite link da se pomogne detetu nekom, humanitarnoj organizaciji budite sigurni da to nece smetati nikom i ko ima dobru volju ce na to reagovati pozitivno. Ovo ovako nije nacin.
  12. Ne napadam, 20 godina sam u editu PESa i ako sam BPB odluci da bude human ili bilo ko to ce odraditi, a ne da nekog primora da uplati da bih skinuo Patch koji ionako nije njegov, svakako cu ja uplatiti novac ali ne i preuzeti Patch jer je očigledno pomešao logiku, o uplatama i sms poruka godinama unazad uplaćujem ali ovo još nisam video
  13. brate smiri se malo, 3030 je broj humanitarne organizacije budihuman.rs, spusti malo loptu, ne vidim nista lose sto treba njima da se posalje broj, napadas coveka ber razloga..
  14. Zdravo, da li treba da se prijavim na ovaj tvoj discord:aleksa_shuky kako bi došao do ovog novog update sezona 2024/25, i na koji broj se šalje ova prijava malo pojasni???
  15. BPB Forum, administracija, zasto dozvoljavate ovakve stvari? Ko hoce da bude human neka salje poruke Srbi za Srbe, a ne neko da zaradjuje na dodatcima, druga stvar za tako nesto po forumima treba dozivotni ban da ti daju, jer radis na tudjem Patchu a pritom i naplacujes, ili ide ,,humanitarno,,
  16. sve imas na discord serveru: EUROLEAGUE 2025
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...