shado Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 11 Reputation: 3 Achievement Points: 30 Solved Content: 0 Joined: 09/30/2020 Status: Offline Share Posted January 7, 2021 meni ne radi ni na narodnoj verziji ni na lite....kad god pokrenem imam vas menu i to je to sve ostalo mi je isto ko na obicnoj verziji....konstantno kad god ulazim u igru mi pravi novi edit ko da prvi put ulazim u igru....btw tutorijal vam je tesko sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani12o82 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 4,870 Reputation: 496 Achievement Points: 30,231 Solved Content: 0 Joined: 03/06/2011 Status: Offline Birthday: 10/12/1982 Device: Macintosh Share Posted January 7, 2021 16 minutes ago, shado said: meni ne radi ni na narodnoj verziji ni na lite....kad god pokrenem imam vas menu i to je to sve ostalo mi je isto ko na obicnoj verziji....konstantno kad god ulazim u igru mi pravi novi edit ko da prvi put ulazim u igru....btw tutorijal vam je tesko sranje Ajde malo pripazi na jezik i ako ti je sranje slobodan si da napravis sam. Druga stvar, vas par ako nastavi ovim putem (pogotovo sto se piraterije tice i jezika) letice banane na sve strane. Poslednje upozorenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesbosnia Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 55 Reputation: 15 Achievement Points: 41 Solved Content: 0 Joined: 03/10/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 Prijatelji moji sa istočne strane želim vam svima sretan praznik,zdravi živi bili od srca.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavoS22 Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 16 Reputation: 1 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 11/07/2020 Status: Offline Share Posted January 7, 2021 10 hours ago, milos987 said: Samo otvoriš sider.ini i ispred reda u kom je mlmyteam.lua staviš znak ; Pogledaj ima tamo i MLMyTeam za Čelzi, Siti, Arsenal, Junajted itd itd, ako igraš sa nekim od njih instaliraš isto kao što si i Partizan. Ako nije neki od tih, gasiš mlmyteam po gore navedenom uputstvu. Hvala, razumeo sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavoS22 Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 16 Reputation: 1 Achievement Points: 10 Solved Content: 0 Joined: 11/07/2020 Status: Offline Share Posted January 7, 2021 Sta se desilo sa trofejima?Kada cemo moci da ih dodamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnglishRijeka Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 59 Reputation: 35 Achievement Points: 9 Solved Content: 0 Joined: 07/16/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 31 minutes ago, SavoS22 said: Sta se desilo sa trofejima?Kada cemo moci da ih dodamo? kao sto je vec bilo receno, trofeji ce biti dodani u novom updateu. Milos radi na njima, imas par slika od prije koje je poslao si mozes vidjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ski85 Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 112 Reputation: 48 Achievement Points: 3,912 Solved Content: 0 Joined: 10/21/2015 Status: Offline Birthday: 12/26/1985 Device: Windows Share Posted January 7, 2021 Ljudi oladite sa tom piraterijon, bićete banovani svi do jednog, ko spomene pirateriju. Ako nešto nije jasno na privatnu poruku pa se tamo dogovarajte šta i kako. Nadam se da smo se razumeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eciv Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 240 Reputation: 86 Achievement Points: 796 Solved Content: 0 Joined: 05/26/2019 Status: Offline Device: Android Share Posted January 7, 2021 Ajte molim vas ubacite u novom update u ako mozete ikako press room, himnu Hajduka i trofej hnl, trofej je za mene da bar na igrici vidim da Hajduk osvaja nesto :) a ostalo da snimim i posaljen ovim budalama u marketingu Hajduka da vide koju suradnju propuštaju... 24 minutes ago, eciv said: Ajte molim vas ubacite u novom update u ako mozete ikako press room, himnu Hajduka i trofej hnl, trofej je za mene da bar na igrici vidim da Hajduk osvaja nesto :) a ostalo da snimim i posaljen ovim budalama u marketingu Hajduka da vide koju suradnju propuštaju... E da i oprostite Sretan vam Božić!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,237 Reputation: 1,214 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted January 7, 2021 24 minutes ago, eciv said: Ajte molim vas ubacite u novom update u ako mozete ikako press room, himnu Hajduka i trofej hnl, trofej je za mene da bar na igrici vidim da Hajduk osvaja nesto :) a ostalo da snimim i posaljen ovim budalama u marketingu Hajduka da vide koju suradnju propuštaju... E da i oprostite Sretan vam Božić!! Press room i himna su ubačeni. Slike trofeja vrlo vjerovatno da će biti večeras! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 Zasto ga nema Ervin Kurti u Novom Pazaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasovukadinovic Posted January 7, 2021 Group: Super Moderators Content Count: 584 Reputation: 941 Achievement Points: 5,410 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted January 7, 2021 6 minutes ago, Lukenzy said: Zasto ga nema Ervin Kurti u Novom Pazaru? Zato što igra u FK Tutin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 4 minutes ago, rasovukadinovic said: Zato što igra u FK Tutin. Igra u Pazaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasovukadinovic Posted January 7, 2021 Group: Super Moderators Content Count: 584 Reputation: 941 Achievement Points: 5,410 Solved Content: 0 Joined: 01/10/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted January 7, 2021 5 minutes ago, Lukenzy said: Igra u Pazaru? Koliko vidim počeo sezonu u Pazaru, pa otišao u Tutin, al nebitan je skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 Just now, rasovukadinovic said: Koliko vidim počeo sezonu u Pazaru, pa otišao u Tutin, al nebitan je skroz. Bitan je, ispravite to u update-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 U grupi sam sa njim, a i pise mu na instagramu Novi Pazar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,237 Reputation: 1,214 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted January 7, 2021 34 minutes ago, Lukenzy said: U grupi sam sa njim, a i pise mu na instagramu Novi Pazar! On je pozajmljen Tutinu ove sezone, ne igra za Novi Pazar ove sezone, kad se vrati sa pozajmice i ostane u timu biće ubačen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markobeljina Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 29 Reputation: 3 Achievement Points: 112 Solved Content: 0 Joined: 01/01/2021 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 da ne budem dosadan tek sam se uclanio u forum bpb kad se planira abdejt za pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,237 Reputation: 1,214 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted January 7, 2021 5 minutes ago, markobeljina said: da ne budem dosadan tek sam se uclanio u forum bpb kad se planira abdejt za pec Vidjećemo, apdejt sa transferima tek krajem februara, a ovaj sledeći tu negdje između. Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 42 minutes ago, milos987 said: On je pozajmljen Tutinu ove sezone, ne igra za Novi Pazar ove sezone, kad se vrati sa pozajmice i ostane u timu biće ubačen. Ma koji tutin daj uozbiljite se, igra za Pazar bio je povredjen pa je propustio neke utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolejeka Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 2 Reputation: 0 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 10/13/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 s postovanjem svim i srecni bozicni praznici hitno potrebna pomoc jos jednom s postovanjem svima molim za pomoc ko ima kao i ja narodnu verziju koja je skinuta sa neta anije orginal kako da ubacim patch da bi radio hvala unapred svima bicu vam zahvalan do groba Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,237 Reputation: 1,214 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted January 7, 2021 12 minutes ago, Lukenzy said: Ma koji tutin daj uozbiljite se, igra za Pazar bio je povredjen pa je propustio neke utakmice 12. Septembra poslednji put bio na Klupi Novog Pazara, a od 24. septembra zvanično poslat na pozajmicu u FK Tutin. Bolje bi bilo ti da se uozbiljiš i da smiriš svoje ponašanje, prvo provjeriš informacije koje ovdje lupetaš, da ne bi dobio kartu u jednom pravcu. Lijep pozdrav! https://www.transfermarkt.com/ervin-kurti/profil/spieler/760870 https://sortitoutsi.net/football-manager-2021/player/30034863/ervin-kurti 7 minutes ago, bolejeka said: s postovanjem svim i srecni bozicni praznici hitno potrebna pomoc jos jednom s postovanjem svima molim za pomoc ko ima kao i ja narodnu verziju koja je skinuta sa neta anije orginal kako da ubacim patch da bi radio hvala unapred svima bicu vam zahvalan do groba Već smo napisali, prelistaj temu i javi se u DM nekome od članova kojima radi igra da ti pomognu, piraterija je zabranjena na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukenzy Posted January 7, 2021 Group: Members Content Count: 142 Reputation: 41 Achievement Points: 331 Solved Content: 0 Joined: 06/28/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 7, 2021 14 minutes ago, Lukenzy said: Ako zelite jos poruka gde je rekao, kazite ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos987 Posted January 7, 2021 Group: Administrators Content Count: 1,237 Reputation: 1,214 Achievement Points: 32,118 Solved Content: 0 Joined: 07/12/2012 Status: Offline Device: iPhone Author Share Posted January 7, 2021 Sad ću ti i ja poslati poruku gdje se moj drug iz FK Igala sutra vraća "sa pozajmice" u FK Partizan. Jasno je rečeno sastavi ekipa su sa početka sezone, to što je tvoj drug kivan što nije dovoljno "dobar" da igra Superligu pa je na jesen proslijeđen u niželigaški klub nije naš problem. Ako u zimskom prelaznom roku bude vraćen sa pozajmice u Novi Pazar i zvanično, a ne ove gluposti rekla kazala i povrijeđen ego fudbalera, biće i u našem peču u zvaničnom sastavu. Nema ga ni na zvaničnom sajtu Superlige, nije uopšte ni licenciran za takmičenje, tako da i ti, i prijatelj i te poruke možete pod ruku i nalijevo krug. FM, Transfermarkt i zvanični sajt Superlige, pametnom dosta. Lijep pozdrav! https://www.superliga.rs/sezone/2020-21/team/5-super-liga-srbije-2020-21/8-novi-pazar 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipo Inzagi Posted January 8, 2021 Group: Members Content Count: 116 Reputation: 26 Achievement Points: 131 Solved Content: 0 Joined: 10/14/2020 Status: Offline Device: Windows Share Posted January 8, 2021 19 hours ago, milos987 said: Sad ću ti i ja poslati poruku gdje se moj drug iz FK Igala sutra vraća "sa pozajmice" u FK Partizan. Jasno je rečeno sastavi ekipa su sa početka sezone, to što je tvoj drug kivan što nije dovoljno "dobar" da igra Superligu pa je na jesen proslijeđen u niželigaški klub nije naš problem. Ako u zimskom prelaznom roku bude vraćen sa pozajmice u Novi Pazar i zvanično, a ne ove gluposti rekla kazala i povrijeđen ego fudbalera, biće i u našem peču u zvaničnom sastavu. Nema ga ni na zvaničnom sajtu Superlige, nije uopšte ni licenciran za takmičenje, tako da i ti, i prijatelj i te poruke možete pod ruku i nalijevo krug. FM, Transfermarkt i zvanični sajt Superlige, pametnom dosta. Lijep pozdrav! https://www.superliga.rs/sezone/2020-21/team/5-super-liga-srbije-2020-21/8-novi-pazar Ma kuco sta se ti pravdas njemu...vidis koliko ima nezahvalnih ljudi...uradite pec namucite se i opet ne valja...jebem ti ovakve ljude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marsim Posted January 8, 2021 Group: Members Content Count: 5 Reputation: 1 Achievement Points: 0 Solved Content: 0 Joined: 11/10/2020 Status: Offline Device: Android Share Posted January 8, 2021 Pozdrav ekipa svaka čast na trudu imam pitamje kad extraktam foldere ne pojavljuje mi se live cpk i module nego svih ovih 10 foldera odvojeno ostaje nema doc nema nista nego tocno ove skinute datoteke takve ostanu i extraktirane...pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts