Jump to content
Oficijalni partneri

Ski85

Members
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Ski85 last won the day on November 19 2020

Ski85 had the most liked content!

Reputation

48 Neutral

2 Followers

About Ski85

  • Birthday 12/26/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lodz, Poland

Contact Methods

  • Skype
    ski985

Recent Profile Visitors

1,742 profile views
  1. Pozdrav svima. Zamolio bih autora ako moze da mi posalje listu ID igraca, hteo sam da promenim neke face za sebe.
  2. Ajd oladi majmune, ako ti se ne svidja idi na Play-PES, oni ce da ti urade patch vrhunski, za jedno 10 godina.
  3. Ne jebe Bruno živu silu. Tebra što si tako uporan, aj samo mi to reci da znam? Kad ti momci kažu da treba popraviti, onda treba popraviti, a ti ko magarac uporan, boli te djoka.
  4. Ti umesto što toliko pametuješ, bolje da promeniš profilnu sliku jer to je ratna zastava, a ovde niko ne govori govorom mržnje niti podstiče na tu ljudsku głupotu koja je za nama, ako ne ukloniš to bićeš banovan.
  5. Od sad pa nadalje, ko pita kad će update - BAN, ko postavlja jedno te isto pitanje a pritom mrsko mu je da pročita temu, gde je to već objašnjeno - BAN, za glupe pitanja takođe - BAN, za diskusiju o pirateriji takođe - BAN. Nekoliko puta je bilo objašnjavano, ako imate problem, javite se Djunetu i ostalima kojima radi na narodnoj verziji, samo treba pročitati temu, nekoliko stranica unazad.
  6. Postoji. Moraš da kupiš Alfa Plam smederevac kod našeg druga Popčeta sa sve čunkom i loptom, tek onda će ti proraditi master liga, bez toga nema ništa.
  7. Ljudi oladite sa tom piraterijon, bićete banovani svi do jednog, ko spomene pirateriju. Ako nešto nije jasno na privatnu poruku pa se tamo dogovarajte šta i kako. Nadam se da smo se razumeli.
  8. Svakako nije to povod da psuješ i budeš nekulturan. A obrisano je zato što pitate jedno to isto svo vreme, a mrzi svakog da sedne i pročita par stranica, da je 250 stranica pa da razumem ali raptem 15. Nemojte da budete lenjivi i morate biti strpljivi, kao što sam napisao niko ne sedi ovde 24 h.
  9. Kao prvo, nemoj da si bezobrazan, niko ovde ne sedi 24 h samo da bi tebi odgovorio. Imamo mi i druge obaveze osim što editujemo PES. Kao drugo praznici su i svi sede sa svojom porodicom i prijatelji a. Kao treće Miloš je par puta napisao da ideš u download sekciju prethodnog patcha za PES 2020 i tamo lepo pročitaš, čovek je objasnio korak po korak.
  10. Ja sam čuo da je koka bolja, al aj sad, ukusi su različiti.
  11. Stadioni su izašli zajedno sa patchom. Skini patch i imaćeš ih. Ostalo je možda 10 % stadiona da se uradi, ali to u nekom od narednih updateova.
  12. Dodatno ne može biti, umesto drugih liga su, vrati se nekoliko stranica unazad i pročitaj, sve ti je napisano.
×
×
  • Create New...