Jump to content
Oficijalni partneri

budaletina

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. budaletina

    QPES patch V6

    Prijava........... P.S. Mislim da osim broja postova nesto znaci i Join Date... Hvala
  2. Ja sam Vladimir iz BL i na forumu sam vec, ja mislim godinu i po dana...
  3. Da li je ikad iko ubacio navijanje u ovaj patch bar za jedan klub, pa i po cenu da na svim utakmicama ide to navijanje, i kako je to uradio? Hvala
  4. Pokusao sam , ali i protiv drugih timova kad igram, opet nista...a i kad udjem da podesim u igrici i preslusam sva ona navijanja, nigdje i ne bude mojih navijanja, kao da ih uopste nisam stavio - tako da nije ni cudno sto ih nema u toku utakmice... p.s. sad mi pade na pamet, da li mozda nema veze velicina fajla ovih mojih navijanja, ima li neko ogranicenje - kod mene su od 1,374KB do 3,746KB
  5. nikako da uspijem podesiti...skinuo sam i onaj editor, nasao slotove, preimenovao adx fajlove u "Unnamed_276...Unnamed_280", mijenjao one slotove za navijanja u editoru , pa mijenjao i nazive fajlova, al nikako nisam uspio :( a to na netu, nisam nasao za istocnu evropu. P.S. Jos jedna pohvala, posebno za Gradski stadion BL, i transparent Lesinara i grafit na zidu kraj tribine ave:
  6. Instalirao sam patch i sve pohvale! Sto se tice Borca, igracki kadar nije bas "refreash-ovan", ali to je najmanji problem, to si mogu sam uraditi, tako da sam odusevljen Patchom! E sad, jos neko pitanje: Nasao sam navijanja, konvertovao u .adx fajlove-u taj format treba, je l' tako? Gdje da ih ubacim? - da napravim folder "dt01.img" u c/program files/konami/pro evolution soccer 2012/bpbliga12/Balkanska Liga 2012/img ? i da u njega stavim ove "adx" fajlove? Ako sam ovo gore u pravu - kako sad da to namjestim da je za Borac - tj kako da nazovem te adx fajlove i kako da ih "povezem" sa Borcem? Izvini jos jednom i hvala za ovo do sad.. P.S. Treba li mi i neki editor za to?
  7. Hvala na odgovoru, a evo jos jedno pitanje :) S obzirom da sam, manje vise, slabo upucen u editovanje, postoji li mogucnost da sebi licno ubacim navijanja - dakle, napravim nekoliko onih adx fajlova sa navijanjem i ubacim negdje (bez obzira sto ce mi neki drugi timovi imati ta navijanja)? Ako postoji mogucnost - gdje i kako ubaciti? Hvala jos jednom i ako ovo pitanje nije za ovu temu, izbrisite ga, a ako moze odgovor na PP.
  8. Imam nekoliko pitanja (skinuo sam ovaj patch, al ga jos nisam instalirao :) ): Cini mi se da sam vidio u treileru Borac BL - jesam li dobro vidio? :) Ima li Gradski stadion u Banjaluci? Sto se tice navijanja (procitao sam citavu temu i znam da ste rekli da niste u mogucnosti za sada to odraditi), ali ipak, kao sto je jos jedan forumas primjetio, i ja igram neki drug patch i u njemu cak i kad uzmem npr da je Bayern domacin na Marakani - nema navijanja Delija - dakle, odvojili su ljudi navijanja za "nase" i ostale klubove - tj. podesili su samo za nase, pa, da li se radi na updateu i da li bi uopste bilo navjanja za Borac BL? Hvala i izvinjavam se ako sam smorio sa Borcem - al tako je to - svako svoj klub gleda :)
×
×
  • Create New...