Jump to content
Oficijalni partneri

punkeriki

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Converted

  • Biography
    FK NOVI PAZAR
  • Location
    Kragujevac
  1. pazi, imao sam problem sa patchom, o cemu sam raspravljao vec na drugoj temi, i patch mi je samo ocitavao stadion partizana i nista drugo, a meni svakako samo taj stadion treba, jel moze neko samo njega da uploaduje?
  2. Jel moze neko, molim vas, da mi da link da downloadujem stadion Filip II? Unaprijed hvala
  3. Probao sam sve, nije uspjelo... jbg.. u svakom sluchaju hvala na pomoci, jednostavno nishta od patcha i to je to..
  4. hajd da mi pojasnish josh neshto, dakle ja prije nego shto sam instalirao patch, instalirao sam onaj extra data content, ali kad pokrenem patch , i dalje mi trazi da ga instaliram, shto bi trebalo da znachi da je swe u redu sa mojim dlc-om, zar ne? a i ovo sto kazes, da nema razloga da ne radi, ipak izgleda da ima, cim ne radi, zar ne? :) i da li bi bilo rješenje, da mi neko uploaduje cijeli folder iz my documents, pa da ga ja samo prekopiram preko mojih fajlova?
  5. Stadion sad za sad izgleda vrhunski, jedva čekam da ga završiš i da ga skinem, respect!
  6. Evo slika, nadam se da su dovoljne, ako treba josh neka reci slobodno...
  7. da, pise gdje su 2 igraca... Pise da imam skinuti onaj data pack sa extra contenta, iako sam ga skinuo prije nego li sam uopce isntalirao bpb patch, i kad odem da ga skinem, on ga downloaduje, ali nece da se instalira, tj pishe "installation failed".. to je to..
  8. Kad udjem u igru pishe mi slijedece: Data Pack 2.00 Ver 1.03 nego, imam neki osjecaj da me nisi za to pitao :) Ne znam shta podrazumijevas pod OF? edit1: I da dodam, sve je na engleskom i i dalje imam Copa libertadores, umjesto Balkan Cupa... Tj,hocu reci tako pishe, a klubovi jesu balkanski... i Bundesliga se zove Pes League
  9. Prvo da se zahvalim svima na patchu :) Drugo, imam par problema... Dakle, instalirao sam patch na čist PES, koji sam prije toga updateovao na "Download extra content" ili kako već se zvaše dugme... Problem je sa nazivima timova, iako se većina zove pravim imenima, npr.Zeljeznicar je Jorge Wilstermann, Lokomotiva je Burnley, hrvatski klubovi imaju imena koja ne umijem ni procitat, a kamoli izgovorit. Sta da radim? Unaprijed hvala :) P.S. Da li da ovdje ukazem na par greskica vezanih za igrače FK Novi Pazar?
×
×
  • Create New...