Jump to content
Oficijalni partneri

Alacious

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. hahahah...i meni je prvi put,al' nisam bio snimio i sad odjednom u LP :D
  2. Remi protiv Vardara,izvucene grupe za LP Sarajevo je na Kosevu docekalo ekipu makedonskog Vardara.U veoma dosadnoj tekmi nije bilo pobjednika,ali mora se priznati da je Vardar bio nesto bolji u ovoj utakmici. Izvucene se grupe LP,a "sarajevsku" grupu mozete vidjeti na slici: NE ZNAM ODAKLE SARAJEVO U LP,ALI ETO ave:
  3. aham,znaci sad da sve izbrisem,pa potom da sve fino ispocetka instaliram? :XD:
  4. Oba fixa,i onaj patch v2 :) EDIT:Evo sad sam vidio da nisam install fix 1.1...kad sam ga instal,vratila su mi se imena portugalskih klubova i svih "njihovih" igraca...za razliku od obicnog pesa jesu jedino grbovi...sta da radim sad? :place::wallbash:
  5. Druze,kad se nisam ubio kad sam vidio da nisam snimio :wallbash: Hvala na podrsci,nocas cu pocet novu..a ti ako mozes izbrisi ovu temu :)
  6. Jao koji sam ja glupan,ja nemogu jbn-o da vjerujem...izadjem nisam nista snimio :wallbash::place::wallbash: Molim admina da izbrisu ovu temu,a ja cu pokrenut novu kad nocas krenem ponove igrat :)
  7. Sarajevo krenulo pobjedom! Sarajevo je pred najvjernijim navijacima na Kosevu savladalo Maribor. Strijelac pogodka za Sarajevo je Shimizu,koji je sebi osigurao debi iz snova :)! Na samom kraju utakmice je Maribor postigao izjednacujuci pogodak,ali je pomoci sudija digao zastavicu i tako donio veliko slavlje navijacima Sarajeva :D I za kraj statistika meca :)
  8. Prva test utakmica i interviju za SportSport.ba: Prva Test utakmica Sarajeva pod vodstvom Parica je odigrana.Na Kosevo je stigao Rosenborg.Sarajevo,iako je bilo konkretnije u vecini meca,je izgubilo ovaj mec rezultatom 0:1. Neke slike sa meca: SS:Jeste li zadovoljni danasnjom utakmicom? P:Prezadovoljan sam.Vidio sam na koje igrace mogu uzbiljnije racunati,te se nadam mjestu u Europi iduce godine. SS:To je bas trebalo nase iduce pitanje,Cemu se nadate u iducoj sezoni? P:Vec sam vam rekao,mjesto u europi bi potpuno zadovoljilo mene kao trenera,a vjerujem i upravu.Tek za 2-3 sezone mozemo poceti ozbiljnije pricati o nekim titulama. SS:Hvala vam puno,i zelimo vam puno srece u daljem radu. P:Hvala vama. :XD: Takodjer,Paric je odlucio otpustiti 7-8 igraca koji mu se nisu uklapali u "viziju igre",a od pojacanja je odlucio jedino preaciti mladog Shimizu-a u prvi tim iz juniorske momcadi.
  9. Hvala na podrsci,sad cu probat odigrat kolo pa da i to "stavim" ovdje :D
  10. Nakon dosta pregovora,napokon se osnovala Balkanska liga,a za tu priliku FK Sarajevo je odlucilo zaposliti jednog mladog,perspektivnog trenera.Naime,rijec je o Paric-u(ime necu rec ppp ). Atmosferu sa njegovog predstavljanja vam donosimo sa par fotografija,na kojim su prikazani i njegovi prvi susreti s igracima. Ovakve financije su docekale Parica. Takodjer,odmah se krenulo sa dovodjenjem igraca,a zbog slabog budjeta,Paric se odlucio na free igrace. I za kraj,opcije igre ;)
  11. Nisam siguran jel' vec neko postavljao ovo pitanje,ali Kosevo je uradjeno prelose..znaci navijaci sjede na "po' neba" xD Jel' izas'o fix za to il' ne? :)
×
×
  • Create New...