Jump to content
Oficijalni partneri

teutonic

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by teutonic

  1. Meni je bila ista situacija. Tek kad sam demo instalirao u folder koji nije unutar foldera "Program files" mi je dopustilo atachiranje exea. Windows 7 pretjerano štiti "Program files" od nepotrebnog čačkanja.
  2. Ljudi, prvo vam svima hvala na podršci. Što se tiče trave i atletske staze, one neće bit ovakve.
  3. Pozdrav ljudi, dugo me nije bilo, ali evo Park Mladeži (RNK Split) prilično pri kraju u Rhinu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  4. Kao što rekoh, stadion odlično izgleda u igri, hvala tebi i Milanu na trudu da popravite ono što nije bilo odgovarajuće.Što se tiče ubacivanja stadiona, mogu sami mijenjat moji s Cropesa stadione koje žele (po broju).
  5. Maksimir je već i ubačen u igru na cropesu (još nije publika). Ne znam zašto je s tim stalo. Što se tiče Poljuda, rekli su da ga netko već radi. Ja ću vrlo rado napravit Poljud, ali prvo ću završit ovaj stadion koji trenutno radim, jer ne volim prekidat rad na jednom projektu.
  6. Evo prvi projekt koji radim kao član ovog edit tima: Uploaded with ImageShack.us Stadion "Park mladeži" Radničkog nogometnog kluba Split.
  7. Ljudi, pozdravljam vas i ja sve. Nadam se odličnom balkanskom patchu sa puno stadiona :-)
×
×
  • Create New...