Jump to content
Oficijalni partneri

Mladja111

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mladja111

  1. Vaske koju skriptu koristis za eksportovanje stadiona iz blendera u pes. http://blenderartists.org/forum/showthread.php?221979-AddOn-PES-2011-Stadium-Exporter-Script-v1.2-for-Blender-2.57

    ali linkovi ne rade. El bi mogao nekako da mi posaljes tu skriptu ako je koristis uz blendera.

     

    Pozz.

     

    Hteo sam pm da ti posaljem ali ti je izgleda inbox pun.

  2. JSL Patch 2011 Patch donosi Sve klubove iz JSL-a I PLTS-a i Reprezentaciju Srbije Grafika u JSL Stilu Reklame Zastavice Lopta u JSL Stilu Sudije itd.... Autori: Database: Messi(ja), Mitke92, Filip Kits: ShoneRoma90 Minikits, logos: Devilish Soldier Ostalo: Filip Obavezno: Nakon instalacije ce se ukljuciti program "fifa mania regenerator 11", sacekajte dok zavrsi i mozete da igrate. U slucaju da ovaj program ne radi, mozete ga skinuti odavde: FIFAMANIA REGENERATOR11 potrebno je da pokrenete ovaj program nakon instalacije FS11 patcha da bi vam igra radila. Autori ne snose odgovornost za bilo kakve posledice nastale prilikom instalacije i upotrebom dodatka. Dodatak instalirate i koristite u na sopstvenu odgovornost. LINK ZA DOWNLOAD Enjoy!!!
  3. Bice JSL, Bice. FIFA11 Mini Klub Patch Patch sadrzi 4 Kluba iz JSL-a Partizan Crvena Zvezda Vojvodina OFK Beograd DOWNLOAD Samo prekopirate folder data i EA Sports/FIFA11/Game i idete Replace All a zatim uradite Regenerate da bi patch radio. Napomena: Pre nego sto kopirate ovaj data napravite back-up od FIFINOG data foldera Credits: Devilish Soldier(Mini Kits,Logos) shoneasr(Kits) Fili(Belgrade Derby)
  4. Nema jos. Trebalo bi da su poceli da rade sa fifa-serbia. Nemogu admina da kontaktiram da pitam dali su poceli sa radom.
×
×
  • Create New...