Jump to content
Oficijalni partneri

Pomahnitali Zec

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pomahnitali Zec

  1. Dok sam bio na gostovanju primetio sam da HNK Cibalia ima navijanje FK Buducnosti iz Podgorice,takodje imam provlem sa Danijelom Mihajlovicem.Dok ne igram snjim izgleda kako treba,kad je na terenu nekad ima zlatnu procelavu kosu a nekad teget kosu.Na playbacku izgleda normalno. :/

  2. Pozdrav jos jednom.Danas je moj brat instalirao Balkan liga path(sve pohvale patch kida :D)ali je instalirao na istom mestu gde mi je i JSL patch,sad su mi se svi timovi u JSL patchu pomesali pa imam jedno pitanje,jel' moze to nekako da se popravi ili da li mogu samo da uzmem save-ove pa da instaliram opet?

  3. Odlicna igra, mada kratka, to mi se nesvidja. Mislim da se ovaj deo vrti samo oko Borgie, Pape, i Machiavellija - lik za koga se sumnjalo da je izdajica. Ostalo od price prosek, Gameplay i grafiku ne bih smeo da komentarisem kolko je dobra. Ajde UBISOFT daj sl. godine u ovo neko vreme, isto sve ovakvo, samo malo duze.

     

    Slazem se gameplay je bio odlican i odusevio me je,ali je prica bila prekratka.

  4. Ako mene pitate meni je omiljeni deo Assassin's Creed 2,prvi mi je malo smesan ( zato sto sam igrao 2 pa 1 ) a Brotherhood ima dobar gameplay ali mnogo kratku pricu,mada imam velike nade za Revelations mada kad ga tako brzo izbacuju sumnjam.

  5. Sigurno cu da ostanem ovde bas mi se svidja forum...Inace nisam ja ni mislio da ce to biti lako i da cu nauciti preko noci,al ajd da ne blenem ko tele po forumu daj mi nesto od cega da pocnem bar :D

     

    Ne treba meni da postane poznat sirom sveta,meni je dovoljno samo u Srbiji da bude poznat :)

×
×
  • Create New...