Jump to content
Oficijalni partneri

Pomahnitali Zec

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Dok sam bio na gostovanju primetio sam da HNK Cibalia ima navijanje FK Buducnosti iz Podgorice,takodje imam provlem sa Danijelom Mihajlovicem.Dok ne igram snjim izgleda kako treba,kad je na terenu nekad ima zlatnu procelavu kosu a nekad teget kosu.Na playbacku izgleda normalno. :/
  2. Pa mislim kada bih instalirao ispocetka da li bi mi ostala sacuvana master liga?
  3. Pozdrav jos jednom.Danas je moj brat instalirao Balkan liga path(sve pohvale patch kida :D)ali je instalirao na istom mestu gde mi je i JSL patch,sad su mi se svi timovi u JSL patchu pomesali pa imam jedno pitanje,jel' moze to nekako da se popravi ili da li mogu samo da uzmem save-ove pa da instaliram opet?
  4. Zao mi je al nemam ja para za original :D
  5. Slazem se gameplay je bio odlican i odusevio me je,ali je prica bila prekratka.
  6. Jedva cekam,od svih delova najvise volim MW seriju :D
  7. Ako mene pitate meni je omiljeni deo Assassin's Creed 2,prvi mi je malo smesan ( zato sto sam igrao 2 pa 1 ) a Brotherhood ima dobar gameplay ali mnogo kratku pricu,mada imam velike nade za Revelations mada kad ga tako brzo izbacuju sumnjam.
  8. Hvala :) Ovaj novi chat me je izludjivao
  9. Sigurno cu da ostanem ovde bas mi se svidja forum...Inace nisam ja ni mislio da ce to biti lako i da cu nauciti preko noci,al ajd da ne blenem ko tele po forumu daj mi nesto od cega da pocnem bar :D Ne treba meni da postane poznat sirom sveta,meni je dovoljno samo u Srbiji da bude poznat :)
  10. Sad kad bi mog'o ti il' neko drugi da mi objasni kako da ga koristim :D
  11. Želeo bih da krenem da pravim pečove ali ne znam odakle da počnem.Koji mi programi trebaju?Da li postoji neki tutorijal za početnike?Ako imate bilo šta molim vas uputite mi neki link ili slično. Hvala unapred :)
  12. Da li postoji nacin da se nastavi Master Liga posle 3 sezone?Posto mi zabaguje pri kraju sezone,kod zadnjeg transfer windowa u sezone.
  13. Uradio sam deatach pa attach,i sad radi!!! :D Hvala ti za sve i izvini ako sam te namucio :)
×
×
  • Create New...