Jump to content
Oficijalni partneri

Ercov23

Edit Team
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ercov23

  1. Golmanski Zvezde iz Kupa
  2. FK Vojvodina 2012/13
  3. To je vec neko uradio (ne znam tacno ko) i to odlicno, pa je bezveze da radim ja ponovo. Necu vise moci da radim po zeljama, jer nemam toliko vremena. Izbacicu samo ono sto sam uradio, i jos par stvari koje stignem da uradim. Uglavnom ce to biti timovi iz JSL I PLS.
  4. FK Spartak Zlatibor Voda 2012/13
  5. Komplet za JSL sa sponzorima i logom JSL
  6. A sta je tpb edit tim?

  7. S razlogom. :) Zato sto je na dresu taj sav beo i izrazajan (skoro da se vidi iz loze ;) ), i ne vidi se sav, vec deluje kao bela linija. Probao sam u igri i meni izgleda bas kako treba.
  8. A koje su to novine ako nije tajna? :) I zasto je "isti" pod navodnicima, ako nisu menjali dresove?
  9. Jesam u Edit timu BPB, i zato i stavljam taj potpis, jer su dresovi edit tima, a jesam i Junior member :D
  10. FK Crvena zvezda 2012/13
  11. Kod mene je ista stvar kao kod Mikija. Nemam proslu verziju. Izbrisao sam je. Posle sam izbrisao sve i PES, ponovo sve instalirao, i nista se ne desava. Nema promena. A sve od konamija sam instalirao i nista.
  12. Evo ostatka SPS (nadam se da sad valja ppp) Golmanski I gostujuci
  13. OK. Kako god ti odgovara. Ja licno ne vidim koji su ti detalji i linije koje ne valjaju, ali ako ti vidis, samo napred. Naravno da nema ljutnje. Radi s njima sta god hoces, meni je svejedno. Sto se tvog dresa tice, tek je on pun gresaka (taj Jako logo na dresu nije takav, veruj mi, ne bitno kakvi su Jako dresovi kod ostalih timova, kod SPS je onakav kakav sam ja uradio(njima su ionako uvek nekako falicni dresovi); a kad smo kod detalja POINT GROUP nema takav font, proveri na njihovom sajtu...). Sto se sorca tice, ja uvek koristim taj sorc za golmanske dresove, a slobodin goso nosi trenerku a ne sorc, tako da ne valja ni tvoj ni moj sorc. ;)
  14. Ove su nosili protiv Slobode, a malopre videh drugacije protiv OFK. Nikakav problem. Ce da sredimo... :D
  15. Kad je vec rec o GDB, evo i novih brojeva za Home dresove SPS
  16. Ercov23

    Dresovi by Cuky

    Izvoli font kao sto sam i obecao, a pokusacu da ove manje brojeve odradim u beloj boji, ali tesko, jer nisam sacuvao psd (greskom sam izbrisao), a sto se ovih rezervnih tice, tesko zbog ove teksture sa tackicama, za sad. Ali ako ti nije hitno potrudicu se da odradim kasnije (za nekih 10-15 dana), posto sam sad u nekoj guzvi.
  17. Skroz sam zaboravio da sam obecao Popu da cu da odradim i novi dres Hajduka, i zato se izvinjavam... tako da:
  18. Ercov23

    Dresovi by Cuky

    Probaj ove brojeve (ja ne koristim GDB, pa ne mogu da proverim da li valjaju), pa javi ako nesto nije dobro. A font cu odraditi kasnije.
  19. Kao sto sam i davno nekad poceo opet ista prica. Doduse onda je bilo samo Sevojno, a sad Sloboda Point Sevojno, ali to je to... :D GK & Home Ovo su samo neke moje kombinacije jer nemam pojma kako im izgleda taj famozni beli dres: V1 & V2
×
×
  • Create New...