Jump to content
Oficijalni partneri

Fructo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

Contact Methods

  • MSN
    joxbrat@hotmail.com
  1. heheh jos samo da nam ti sredis legendo semafor i to je to.
  2. Ovo sto se cini da fali krov tu je samo je prelamanje svetla zbog promene ugla krova drugacije pa deluje kao da fali krov
  3. GOTOVO Bice jos slicica cim odradim ....
  4. Potrebna mi je slika arene sa istoka da gleda zapad da ne bude zabune treba mi slika gde se vidi cela tribina koja ima 2 reda izlaza( milim da je to zapad)
  5. Evo nastavak samo me zeza vray za ubacivanje svetla... Fali da uradim komplet zapadnu tribinu sever je indentican jugu tako da se kopira samo,ostaje krov da se sredi ali to ne bi smelo da bude problem.
  6. Evo malo se zanimam vrucina pa se nista ne radi hhehehehe Evo dokle je stigla arena filip II ovo je samo deo istocne tribine tacnije ovo je istocna tribina ali bez severo-istoka i jugo-istoka to tek treba da uradim pa kako vam se cini. Jel potrebno da radim i spoljasnji izgled arene?
  7. da moze samo je mene mrzelo da se igram sa tim.Postavljas svetno(sunce) odakle god hoces. Koji fali stadion iz super lige i prve lige?
  8. Rhinoceros 4 sa dodatkom vray unutar njega samog EDIT: vidim fali stadion u uzicu evo ja cu njega da probam da sredim.
  9. Koji stadion fali da probam da odradim ja?
  10. Pre svega pozdrav svima novi sam ovde primetio sam ovu temu pa rekoh da vam pokazem jedan od mojih radova i da cujem sugestije i kritike.U pitanju je stadion Tvrdjava u Smederevu.Zanima me da li je moguce da se ovo iskoristi u PES 11 i kako? Ima jos slika pa ako vas zanima postavicu.
  11. Pre svega pozdrav svima. Pes igram dosta dugo od PES 5 pa na ovamo.Sada me je malo zainteresovlo da kreiram stadione pa me zanima da li je moguce stadion kreirati u Rhinocerosu 4.0 i kasnije ga ubaciti u igru i sta mi je sve potrebno da bih to ucinio.Ovo je jedan od mojih radova ima ih dosta.
×
×
  • Create New...