Jump to content
Oficijalni partneri

p3r0_89

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by p3r0_89

  1. Jos kad sam skidao patch sam odmah ubacio sve sa update kao sto je pisalo. Sad sam opet pokusao ali idalje crashuje...
  2. Kada pokusam da predjem u drugu sezonu master league mi crashuje. Pokusavam naci odg na ovo kroz forum ali ne mogu ga naci, da li znate koji je problem?
  3. Pokusavam da napravim adria edition 23 patch. Skinem sve fajlove, pes 21 je krekovan sa fitgirl repacks sajta. Uradim sve kako nalaze u txt dokumentu sa sajta, medjutim kada bih zelio da udjem ocekujuci da patch radi, totalno suprotno, ne radi. Ulazi mi u klasican pes, a kada udjem nekad u sider udje mi automatski u steam i pise failed no licence. Kako rijesiti problem sto ne funkcionise patch?
  4. Ja imam problem veoma slican jednom korisniku koji je takodje ostavio komentar ovdje. Imam fitgirl repack verziju pesa i iako odradim sve kako nalaze u txt dokumentu otvara mi samo klasican pes, tj patch se ne ucitava. Nekad bi i kada kliknem u sider pisalo failed no licence kada ucita steam. Da li znate u cemu je problem i moze li biti sto nije originalan pes sa steama?
×
×
  • Create New...