Jump to content
Oficijalni partneri

Johnny86

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Svaka cast majstore,savrseno.Samo jedna stvarcica ako moze a i ne mora.Ovaj novi font i naravno ako mozes i golmanski da uradis i kako mogu da se poprave rukavi da nemaju ovo na kraju da budu jednobojni?Svaka cast u svakom slucaju.
  2. Ajd i zvezdu ljubi te brat...
  3. Uradio i opet isto,ko zna sta je nema veze,hvala svakako.
  4. Moze mala pomoc kada igram UEL Manchester UTD ima EPL font i brojeve a ne predvidjene za evropu a ubacio sam u kit server dresove za UEL?
  5. Ja se izvinjavam sto sam dosadan po treci put samo jos jedno pitanje ako neko moze da mi kaze gde se nalaze miniface hocu da zamenim jednu sve zivo preturih i ne mogu da nadjem.
  6. Jedno pitanje za facemakere iz edit tima,zamolio bih za pomoc,kako da smanjim duzinu i povecam sirinu glave igraca,za 17icu sam to radio u editoru a za 21 ne znam,trazim po netu ali nmg da nadjem.Hvala unapred.
  7. Pozdrav drugari jedno pitanjce,izvint'e ako spamujem.Sve sam instalirao kako treba,pec sljaka super.Zapoceo sam BAL u TSCu i odigrao dve tekme jednu na domacem stadionu a drugu na stadionu Cukarickog i nije bilo navijanja a u exhibition mecu sam probao Zvezdu,Partizan i Liverpool i navijanja sljakaju,e sad samo da pitam da li za ove manje timove u nasoj ligi nema navijanja ili sam ja nesto zaje*ao pri instalaciji.Veliki pozdrav i hvala.
×
×
  • Create New...