Jump to content
Oficijalni partneri

EstebanKatranjacha

Edit Team
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by EstebanKatranjacha

  1. Milos Veljkovic 104845 Sasa Lukic 103820 ako si na njih dvojicu mislio.
  2. Nemam njegovu facu sa foruma, ali mogu da ti ubacim u ovu sto se inace moze naci na internetu.
  3. Jesam, trenutno je golman Partizana na redu.
  4. Izlazi SPFL 24, ali bez naše lige. Ove godine je menjaju sa grčkom ligom.
  5. Uz pomoć @bogi888 i @rasovukadinovic, odrađeni bandažeri za Marka Stamenića.
  6. Aha, e onda čekamo da @MrApex - GaćePeč pogleda ovo, ja ovo već ne znam.
  7. Pretpostavljam da je @MrApex - GaćePeč mislio na ovo što sam zaokružio crvenom linijom.
  8. Po mom mišljenju, pre nego što ubacite facu De Medine u sider, potrebno je ući u igru i u edit modu naći De Medinu i zameniti mu u appereance opcijama boju kože, tek onda kad se to odradi treba ubaciti folder sa njegovom facom i sider.
  9. To je on lično platio iz svog džepa !
  10. Ok, skinuo sam sad. Ovo je za pes 6 inace, ali ima barem teksturu lica pa ce mozda moci to bar da se iskoristi. U svakom slucaju ako uspem nesto da uradim okacicu ovde.
  11. Imao sam to u planu, ali slike koje su mi potrebne za rad od njih dvojice su jako loše, tako da sam ih za sad ostavio po strani.
  12. Ubačen je link za download facepack-a u prvi post.
  13. Hvala svima na komentarima. Biće i linkovi, mislim da De Medina i nije u bazi igrača tako da dok se to ne sredi nema smisla ni postavljati link jer bi to samo napravilo konfuziju sa ID brojevima. Što se tiče tih starijih igrača, rado bih probao nekog da napravim kad bi se mogle naći dobre slike, a pošto to uglavnom nije slučaj, onda teško da će se nešto uraditi po tom pitanju.
  14. Pozdrav svima, još od kada sam prvi put naišao na ovaj forum, bio sam impresioniran kvalitetom faca koje se ovde mogu videti, pa tako odlučih da se i sam oprobam na tom polju. Za početak, napravio sam tri face iz ekipe Partizana, Mihajla Ilića, Igora Duljaja i Nathana de Medinu. Takođe bih iskoristio priliku da se zahvalim @bogi888 na početnim savetima i pomoći. Uživajte i sportski pozdrav ! DOWNLOAD
  15. A sada jedan pravi fudbalski raritet! Prva retro garnitura za Vojvodinu. Možete je preuzeti klikom na DOWNLOAD. U pitanju je kolekcija dresova iz 1997. godine, karakteristična po hologramskim aplikacijama logo-a kluba i logo-a firme koja je pravila dres. Uživajte !
  16. Hahaha a tek ako je ortak češće izvlačio deblji kraj, onda su uspomene još draže
  17. Hvala @bogi888 ! Baš sam se dvoumio da li da stavim te kappa znakove što si spomenuo. Gledajući slike iz te sezone, u više slučajeva su dresovi bili bez tih znakova pa zato stavih bez, ali sad pošto si primetio da je ta opcija bolja ovde se može skinuti i ta varijanta DOWNLOAD V2. Takođe u ovoj V2 sam sredio neke sitne probleme na dužim rukavima tako da preporučujem da koristite ovu verziju, u svakom slučaju obe će biti na sajtu pa neka koristi ko koju voli. Pozdrav !
  18. Nova garnitura dresova, za sve pristalice crveno-belog tabora, je gotova i spremna za DOWNLOAD. Na predlog @VGamer.026 to je kolekcija dresova iz 1998. godine, sa "Pils" sponzorom. Uživajte !
  19. Pils je i moja omiljena garnitura kada je Zvezda u pitanju, a sad pošto si je pomenuo onda ću verovatno nju sledeću uraditi.
  20. Prva retro garnitura za Crvenu Zvezdu je gotova i spremna za DOWNLOAD. Na predlog @Jakov marinkovic to je kolekcija dresova iz 2005. godine, sa "Toyota" sponzorom. Uživajte !
  21. Verovatno ciljaš na ove zelene dresove za treću garnituru, mislim da ovakav dizajn ni ovi iz Macrona ne bi mogli dva puta isto napraviti. Probaću, pa ako uspe okačiću ovde.
  22. Hvala svima na pozitivnim komentarima ! @Beli19 je apsolutno u pravu, kao i što sam rekoh u prvom post-u ovo radim u slobodno vreme pa zato i ne uspevam da radim brže, naročito kada se radi o starijim dresovima onda je proces malo sporiji, jer je fond slika daleko manji, a posebno kada su u pitanju golmanski dresovi. Evo konkretno za Zvezdine "toyota" dresove, jedva sam našao golmanski dres. Igrom slučaja golman Benfike je te sezone nosio isti kao i Vladimir Stojković u Zvezdi, i da nije tih slika, ništa se ne bi moglo uraditi. Tačnije, ja kao navijač Partizana ne uspevam da nadjem te slike, jer sam slabije upućen u tu tematiku, možda neko od vas zvezdaša zna za neke sajtove sa kolekcijama Zvezdinih dresova. Ukoliko zna, slobodno neka mi pošalje linkove. Sportski pozdrav !
  23. Hvala na podršci @bogi888 ! Evo, sve garniture su spremne za DOWNLOAD. Uživajte !
  24. Imao sam u planu jedan drugi za Zvezdu, ali uradiću ove koje ste predložili. Moram priznati da za ovaj "Kristal Zaječar" prvi put čujem :D Evo ga mali update za OKI garnituru. Ovo je glavni golmanov dres, koji je inače bio Kraljev personalizovani, tako da je ostala još rezervna varijanta za golmana.
×
×
  • Create New...