Jump to content
Oficijalni partneri

jazavac1990

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jazavac1990

  1. Pozdrav, naime iznio sam jedan problem crashanja igre koji nisan uspio riješiti, do sada :).

    PA da podijelim sa svima , igra se crashala prilikom kick offa u local matchu.

    dakle, imam intelov procesor 12. Generacije, i svatko tko ima takav procesor bi trebao instalirati Processor Lasso program (4 mb) , izgleda kao task manager samo napredniji. 

    pokrenuti igru, onda u lassu desni klik na pes.exe , cpu affinity-always , i onds se tu otvara dvadesetak cpu threadova, maknuti kvačicu sa svakog koji na kraju imena ima slovo E (e-cores) i to je to.

    taj e-core (više njih) stvaraju problem, oni su inače zaduženi za podazinske zadatke , u najgorem slučaju gubite 5-10 fpsa al često i nijedan čak

    • Thanks 1
  2. Pozdrav, već sam bio u kontaktu s Milošom pa evo pišem i ovdje ako tko ima sličan problem ili ako tko zna odgovor.

    Naime igra se crasha nakon što stisnem Kickoff u Local matchu, dva puta sam uspio pokrenit tekmu ali bi onda sljedeća se crashala, a sada ne mogu pokrenit nikako.

    Normalno uđe u igru, mogu u edit radit, master ligu nisam probao ali obični local match ne mogu pkrenuti. Driveri su updateani. 

    Naime možda je problem u WIN11, imam neki update windowsa koji još nisam uradio možda to pomogne.

    • Like 1
  3. Pozdrav, da li se zna koliko će težiti sve skupa, vidin da je naznačeno da je patch 38GB , to bi onda sve skupa išlo preko 100GB? Čisto da znam pripremit mjesta na vrijeme. 

    Hvala Vam šta ste izašli u susret s obzirom na situaciju s Pes21, jedva čekamo sinčić i ja igrat s najdražim nam klubom.

    • Like 1
  4. Poštovanje,

    razumijem sve, nema više PES-a na Steamu i nadam se da Vi razumijete nas sve, svi Vas podržavamo i svi želimo igrati na Vašem patchu. Za nas nove nema više mogućnosti original igre, svjestni ste toga i Vi i mi. 

    Znam da se ne podržava piraterija, al Bože moj, nije nikad niko umro zbog nje.

     

    Ja osobno sam instalirao Efootball 21 by xatab,nikakve krekove nisam ubacivao i igra radi uredno u local match offline.

    Zanima me bi li Vaš patch radio normalno u offline local match, ne zanima me master liga. Jedino me interesira HNL i da imaju HNL stadioni, to je jedino što mi treba?

×
×
  • Create New...