Jump to content
Oficijalni partneri

jazavac1990

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. part 4 od igre (ne patcha) Mediafire generira link neuspješno, skinuto je svih 5 + 7 ali taj jedan(part4) ne mogu pristupiti linku
  2. Pozdrav, naime iznio sam jedan problem crashanja igre koji nisan uspio riješiti, do sada :). PA da podijelim sa svima , igra se crashala prilikom kick offa u local matchu. dakle, imam intelov procesor 12. Generacije, i svatko tko ima takav procesor bi trebao instalirati Processor Lasso program (4 mb) , izgleda kao task manager samo napredniji. pokrenuti igru, onda u lassu desni klik na pes.exe , cpu affinity-always , i onds se tu otvara dvadesetak cpu threadova, maknuti kvačicu sa svakog koji na kraju imena ima slovo E (e-cores) i to je to. taj e-core (više njih) stvaraju problem, oni su inače zaduženi za podazinske zadatke , u najgorem slučaju gubite 5-10 fpsa al često i nijedan čak
  3. mislim da ti je to sve u txt. fajlu onome glavnom
  4. Pozdrav, već sam bio u kontaktu s Milošom pa evo pišem i ovdje ako tko ima sličan problem ili ako tko zna odgovor. Naime igra se crasha nakon što stisnem Kickoff u Local matchu, dva puta sam uspio pokrenit tekmu ali bi onda sljedeća se crashala, a sada ne mogu pokrenit nikako. Normalno uđe u igru, mogu u edit radit, master ligu nisam probao ali obični local match ne mogu pkrenuti. Driveri su updateani. Naime možda je problem u WIN11, imam neki update windowsa koji još nisam uradio možda to pomogne.
  5. Pozdrav, da li se zna koliko će težiti sve skupa, vidin da je naznačeno da je patch 38GB , to bi onda sve skupa išlo preko 100GB? Čisto da znam pripremit mjesta na vrijeme. Hvala Vam šta ste izašli u susret s obzirom na situaciju s Pes21, jedva čekamo sinčić i ja igrat s najdražim nam klubom.
  6. Dakle moje pitanje iz prethodnog posta iz zadnjeg paragrafa Vam je na ignore. Valjda Vam je bitno privući novih korisnika?
  7. Poštovanje, razumijem sve, nema više PES-a na Steamu i nadam se da Vi razumijete nas sve, svi Vas podržavamo i svi želimo igrati na Vašem patchu. Za nas nove nema više mogućnosti original igre, svjestni ste toga i Vi i mi. Znam da se ne podržava piraterija, al Bože moj, nije nikad niko umro zbog nje. Ja osobno sam instalirao Efootball 21 by xatab,nikakve krekove nisam ubacivao i igra radi uredno u local match offline. Zanima me bi li Vaš patch radio normalno u offline local match, ne zanima me master liga. Jedino me interesira HNL i da imaju HNL stadioni, to je jedino što mi treba?
×
×
  • Create New...