Jump to content
Oficijalni partneri

Paunmezovu

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Paunmezovu last won the day on December 3 2023

Paunmezovu had the most liked content!

Reputation

16 Neutral

Recent Profile Visitors

320 profile views
  1. Crvena Zvezda 5-2 Radnički Niš Vladan Milojević debitovao sa 5 pogodaka protiv Niša! Izjava El Fardu Bena posle utakmice: Izjava Milana Pavkova posle utakmice: Slike sa utakmice: Sastav Crvene Zvezde: Omri Glazer-Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Alex vigo, Milan Rodić (kapiten)-Hwang In-beom, Mirko Ivanić-Milan Pavkov, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Osman Bukari
  2. Crvena Zvezda vratila 2 bivša igrača!! Vladan Milojević je izrazio želju upravi da želi dovesti dva bivša igrača C. Zvezde. El fardu Ben i Milan Pavkov ponovno oblače dres C. Zvezde! Ben:"Čast mi je ponovo nositi dres Crvene zvezde i obećavam da ću dati sve od sebe za klub" Pavkov:"Osećam se kao da nikada nisam otišao" Milan Pavkov i El fardu Ben očekuju da debituju od prvog minuta u prvom kolu protiv Radničkog iz Niša!!! El fardu Ben: Milan Pavkov: Slike sa promocije Pavkova: Slike sa promocije Bena:
  3. Vladan Milojevic novi trener Crvene Zvezde!!! Iznenađujućim i dugo očekivanim potezom, Crvena zvezda je zvanično najavila povratak Vladana Milojevića na mesto selektora za sezonu 2023-2024. Iskusni trener, poznat po svom prethodnom uspešnom radu u klubu, treba da vrati svoj strateški oštroumlje i liderstvo u tim. Milojević, koji je Crvenu zvezdu ranije vodio do zapaženih domaćih i evropskih dostignuća, navijači dočekuju sa oduševljenjem. Njegov povratak se smatra strateškim potezom za nadgradnju na nedavne uspehe kluba i dalje učvršćivanje njegove pozicije na vrhuncu srpskog fudbala. Odluka o povratku Milojevića odražava poverenje kluba u njegove trenerske sposobnosti i pozitivan uticaj koji je imao na tim tokom svog ranijeg mandata. Kako počinju pripreme za novu sezonu, očekivanja su velika, a navijači željno iščekuju da budu svedoci Milojevićevog uticaja na tim. Milojevićeva strateška vizija i razumevanje klupske kulture čine ga poznatom i poštovanom figurom u Crvenoj zvezdi. Ova najava izazvala je buku među navijačima, koji su optimisti da će njegov povratak uvesti novu eru trijumfa za voljeni klub. Kako tim gleda napred ka izazovima sezone 2023-2024, ponovni susret sa Vladanom Milojevićem dodaje sloj uzbuđenja i iščekivanja.Pristalice Crvene zvezde će pažljivo pratiti kako trener radi na formiranju konkurentnog i uspešnog tima za predstojeće kampanje
  4. Pozdrav, da li bi mogao brate da staviš na zvezdine dresove onaj novi font što imaju?
  5. Izvinjavam se bila je freska. Samo se verovatno nisu ucitali. Ima ih
  6. Imam jedno pitanje Ubacio sam sve dresove zvezde a samo drugi i golmanski su mi u igrici. Jel zna neko u cemu je problem?
  7. evo, imas gore putanju, u pictures sam folder za patch i pes ubacio jer na desktopu nisam imao mesta
  8. Imam jedno pitanje Imam pes 2021 no-steam verziju, skinuo sam face add-on i ubacio, ali mi i dalje igrači nemaju face. Ubacivao sam i još neke random face i ni te nisu radile, da li zna neko motda u cemu je problem?
  9. Zvezda preokretom pobedila Rizespor u prvoj pripremnoj utakmici! U uzbudljivom početku priprema za novu sezonu, Crvena zvezda je ostvarila impresivan preokret i pobedila Rizespor sa 1-3 u svom prvom meču u Turskoj. Utakmica, održana 30. juna 2022. godine, pokazala je odlučnost i ranu formu tima, ostavljajući navijače uzbuđene zbog onoga što je pred nama. Rizespor je rano poveo na utakmici, postigao je prvi gol u 14. minutu. Njihova napadačka snaga je u početku stavila Crvenu zvezdu na začelje, ali su srpski velikani odbili da ih odvrate. Kako je meč odmicao, Crvena zvezda je urasla u igru i počela da afirmiše svoju dominaciju. Njihov nemilosrdni pritisak se isplatio kada su došli do izjednačenja u 21. minutu, zahvaljujući dobro izvedenoj timskoj igri koja je ostavila odbranu Rizespora zaprepašćenom. Podstaknuta izjednačujućim golom, Crvena zvezda je intenzivirala svoje napade, tražeći da preuzme kontrolu nad utakmicom. Njihova upornost i taktička sposobnost su se isplatili kada su postigli drugi gol u 68. minutu i poveli prvi put. Nezadovoljna samo jednim golom prednosti, Crvena zvezda je nastavila da ide napred, pokazujući ofanzivnu snagu. U zadnjim trenucima utakmice dodali su i treći gol, obezbedivši ubedljivu pobedu i poslavši snažnu poruku svojim protivnicima. Sa konačnim rezultatom 1-3 u korist Crvene zvezde, tim može da bude veoma ponosan na svoj učinak u prvom meču turskih priprema. Ovaj rezultat služi kao pozitivan početak njihove predsezonske kampanje i nudi uvid u njihov potencijal za predstojeću sezonu. Pobeda nad Rizesporom će nesumnjivo podići moral i samopouzdanje fudbalera Crvene zvezde u nastavku priprema. Ovim impresivnim preokretom, oni su postavili marker, signalizirajući svoju nameru da se takmiče na najvišem nivou i ostave svoj trag u predstojećoj sezoni. Slike sa utakmice: "Brzo smo reagovali na primljen gol, moglo je i bolje."
  10. Zvezda otputovala na pripreme u Turskoj, poznati i protivnici! Crvena zvezda, srpska fudbalska moć, krenula je na pripreme za sezonu sa trening kampom u Turskoj. Tim će, pod vođstvom trenera Dejana Stankovića, iskoristiti ovaj ključni period da usavrši taktiku, poboljša kondiciju i izgradi timsku koheziju uoči predstojeće sezone. Odluka da se trening kamp održi u Turskoj deo je strategije Crvene zvezde da obezbedi optimalne uslove za pripreme igrača. Kamp nudi odlične uslove za obuku i priliku da se tim fokusira isključivo na svoj fizički i taktički razvoj. Tokom boravka u Turskoj, tim će učestvovati u intenzivnim treninzima i prijateljskim utakmicama. Cilj je stvoriti čvrstu osnovu za sezonu koja je pred nama i podstaći pobednički mentalitet među igračima. Stručni štab Crvene zvezde, na čelu sa Dejanom Stankovićem, pažljivo je osmislio sveobuhvatan programž treninga koji se bavi različitim aspektima igre. Ovo uključuje taktičke vežbe, fizičku kondiciju, tehničke vežbe i simulacije utakmica kako bi se izoštrile veštine tima. Trening kamp takođe pruža priliku novim igračima da se integrišu u sastav i prilagode stilu igre Crvene zvezde. Spoj iskusnih igrača i svežih talenata doprineće ukupnoj konkurentnosti i dubini tima. Kako tim vredno radi u Turskoj, iščekivanje među navijačima za novu sezonu raste. Navijači željno iščekuju povratak takmičarskog fudbala i raduju se nastavku uspeha Crvene zvezde kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni. Trening kamp Crvene zvezde u Turskoj je ključna stepenica ka ostvarenju ciljeva za predstojeću sezonu. Intenzivne pripreme i predani napori igrača i stručnog štaba imaju za cilj da postave temelje za uspešnu i nezaboravnu kampanju. Kako tim brusi svoje veštine i gradi svoju kolektivnu snagu, Crvena zvezda ostaje posvećena održavanju bogate fudbalske tradicije i ponosu svojih strastvenih navijača. Trening kamp u Turskoj označava važno poglavlje na putu tima, jer oni teže izvrsnosti u izazovima koji su pred njima. Protivnici na pripremama:
  11. Milojević odustao u poslednjem trenutku! U šokantnom preokretu događaja, Miloš Milojević je u poslednjem trenutku doneo odluku da odustane od trenerskog posla u Crvenoj zvezdi, ostavljajući klub i navijače iznenađene u potrazi za odgovorima. Taman kada se činilo da će Milojević doći na tu funkciju, predomislio se i stvorio iznenadnu prazninu u stručnom štabu Crvene zvezde. Vest o Milojevićevom imenovanju izazvala je uzbunu među navijačima, koji su bili uzbuđeni zbog mogućnosti da cenjeni trener preuzme kormilo. Međutim, u neočekivanom preokretu, Milojević je obavestio upravu kluba da se ipak neće prihvatiti trenerskog posla. Tačni razlozi Milojevićeve iznenadne promene mišljenja nisu otkriveni, zbog čega su fanovi i stručnjaci spekulisali o tome šta je moglo da se desi iza kulisa. Neke glasine sugerišu da su lični ili profesionalni razlozi možda uticali na njegovu odluku, ali ništa nije potvrđeno. Crvena zvezda, sada pred zadatkom da pronađe novog trenera, izrazila je razočarenje zbog neočekivanog Milojevićevog preokreta. Uprava kluba se radovala saradnji sa veoma cenjenim trenerom, a njegovo povlačenje ostavilo ih je da se muče da istraže druge opcije. Očekuje se da će se Upravni Odbor Crvene zvezde brzo pregrupisati i krenuti u potragu za odgovarajućom zamenom. Klub ima bogatu istoriju uspeha i lojalnu bazu navijača, i odlučni su da pronađu trenera koji može da se nadoveže na njihova nedavna dostignuća i odvede tim do daljih trijumfa. U međuvremenu, fanovi su na društvenim mrežama izrazili svoje iznenađenje i razočarenje zbog Milojevićeve odluke. Mnogi su željno iščekivali njegovo imenovanje i radovali se što će biti svedoci uticaja koji je mogao da izvrši na tim. Sada će morati da prilagode svoja očekivanja i sačekaju sledeći potez kluba. Iznenadni preokret u vezi sa Milojevićem ostavio je osećaj neizvesnosti oko trenerske situacije Crvene zvezde. Pristalice i zainteresovane strane će sa nestrpljenjem čekati novosti iz kluba dok se kreću kroz ovaj nepredviđeni zastoj i rade na obezbeđivanju novog trenera koji može doneti stabilnost i uspeh timu. Kako počinje potraga za novim trenerom, rukovodstvo Crvene zvezde ostaje rešeno da pronađe pravog kandidata koji može da odvede tim u veličinu. Neočekivani preokret događaja oko Milojevićeve odluke nesumnjivo će poslužiti kao dragocena lekcija za klub dok budu napredovali i nastavljali težnju za izvrsnošću na fudbalskom terenu. Uprava odlučila! Stanković ostaje trener Zvezde! Uprava Crvene zvezde saopštila je da će Dejan Stanković nastaviti da obavlja dužnost trenera kluba, nakon što je Miloš Milojević neočekivano odbio trenersku ponudu u poslednjem trenutku. Odluka uprave potvrđuje njihovo poverenje u Stankovićevo rukovodstvo i ima za cilj da održi stabilnost usred iznenadnog preokreta. Uprkos prvobitnom planu da se Milojević dovede za trenera, uprava se brzo pregrupisala i jednoglasno odlučila da Stankoviću produži mandat. Stanković, koji je već postigao uspeh sa timom, dobio je pohvale za taktičku snagu i sposobnost da motiviše igrače. Neočekivani preokret Milojevićevog pada ostavio je odboru malo vremena da pronađe alternativu, ali su izrazili uverenje da je Stanković ipak najbolji kandidat da predvodi tim. Stankovićev jak odnos sa igračima i njegovo razumevanje vrednosti kluba navedeni su kao ključni faktori u procesu donošenja odluka. Navijači Crvene zvezde su dali podršku izboru odbora, izrazivši uverenje u Stankovićevu sposobnost da održi nedavni uspeh tima. Stankovićeva posvećenost klubu i veza sa navijačima privoleli su ga navijačima, koji pod njegovim stalnim vođstvom željno iščekuju predstojeću sezonu. Crvena zvezda će se sada fokusirati na jačanje sastava i pripreme za izazove koji su pred nama. Odluka odbora da zadrži Stankovića na mestu trenera odražava njihovu posvećenost stabilnoj i uspešnoj budućnosti kluba. Kako se bliži nova sezona, igrači, uprava i navijači Crvene zvezde mogu da se raduju nadogradnji na nedavna dostignuća pod Stankovićevim iskusnim vođstvom. Neočekivani preokret događaja samo je učvrstio odlučnost kluba da prevaziđe prepreke i teži veličini na terenu.
  12. Nenad Lalatović novi trener Zvezde Crvena zvezda, jedan od najuspešnijih fudbalskih klubova u Srbiji, zvanično je imenovala Nenada Lalatovića za novog selektora. Sa bogatim iskustvom i dobrim iskustvom u srpskom fudbalu, Lalatović preuzima funkciju sa velikim nadama da će održati pobedničku tradiciju kluba. Lalatović, i sam bivši igrač, u svoju novu ulogu unosi duboko razumevanje igre i nepokolebljivu strast. Sa prethodnim trenerskim stažama u raznim srpskim klubovima, njegova taktička pronicljivost i sposobnost da motiviše igrače doneli su mu široko priznanje u fudbalskoj zajednici. Odluka o imenovanju Lalatovića za selektora naišla je na oduševljenje kako u upravi Crvene zvezde, tako i među navijačima. Poznat po svojim jakim liderskim veštinama i posvećenosti napadačkom fudbalu, Lalatović je savršeno usklađen sa vrednostima kluba i ambicioznim ciljevima. Govoreći o svom imenovanju, Lalatović je izrazio uzbuđenje i zahvalnost na prilici da vodi ovako prestižan klub. On je odao priznanje za bogatu istoriju Crvene zvezde i očekivanja koja nosi ova uloga, istakavši posvećenost očuvanju domaće dominacije kluba i uspehu u evropskim takmičenjima. Lalatović planira da primeni proaktivan i napadački stil igre, fokusirajući se na kontrolu igre, brza dodavanja i disciplinovan presing. Cilj mu je da razvije tim koji ne samo da postiže pozitivne rezultate već i zabavlja strastvene navijače koji su decenijama bili okosnica kluba. Pristalice Crvene zvezde, poznate po nepokolebljivoj posvećenosti, željno iščekuju kakav će uticaj Lalatović imati na tim. Lalatović razume značaj podrške navijača i obavezao se da će uspostaviti otvorene linije komunikacije, sarađujući sa njima putem foruma navijača, upoznavanja i aktivnog prisustva na društvenim mrežama. Sa Lalatovićevim imenovanjem, Crvena zvezda izgleda spremna da krene u novo poglavlje, koje obećava uzbuđenje, ambiciju i nastavak težnje za uspehom. Kako trener preuzme kontrolu, sve oči će biti uprte u razvoj tima i njihovu želju da svoje verne navijače učine ponosnim. "Želim da donesem radost navijačima i da im dam tim na koji mogu da budu ponosni." "Zaista je čast biti trener Crvene zvezde. Kao bivši igrač, razumem značaj i težinu ove pozicije. Crvena zvezda je klub sa bogatom istorijom i strasnom bazom navijača, i ja sam uzbuđen što ću doprineti njegovom uspehu. Crvena zvezda je klub koji ne treba predstavljati. Njegov uspeh i na domaćem i na međunarodnom planu je dobro poznat. Prilika da radim sa timom koji ima pobednički mentalitet i tradiciju izvrsnosti je ono što me je privuklo ovoj poziciji. Pored toga, šansa da radim sa talentovanim igračima i pomognem im da razviju svoje veštine i ostvare svoj puni potencijal bila je prilika koju nisam mogao da propustim. Moj primarni cilj je da zadržim klupsku dominaciju u domaćim takmičenjima, a istovremeno težim uspehu u evropskim takmičenjima. Crvena zvezda ima ogromnu istoriju u Evropi i verujem da možemo da gradimo na tom nasleđu. Želim da stvorim jak i kohezivan tim koji igra atraktivan i efikasan fudbal. Fokusiraćemo se na razvoj pobedničkog mentaliteta, discipline i jake radne etike. Na kraju, želim da donesem radost navijačima i da im dam tim na koji mogu da budu ponosni. Verujem u proaktivan i napadački stil igre. Cilj nam je da kontrolišemo igru, dominiramo posedom i stvaramo prilike za gol. Želim da moj tim igra intenzivno i agresivno, i u odbrani i u napadu. Naglasićemo brzo i precizno dodavanje, inteligentno pomeranje lopte i efektnu presing igru. Želim da se navijači zabavljaju našim stilom igre, a da istovremeno postižu pozitivne rezultate. Navijači su srce i duša svakog kluba i njihova podrška je ključna. Planiram da uspostavim otvorenu liniju komunikacije sa navijačima i uključim ih u put tima. Redovni forumi obožavalaca, susreti i pozdravi i interakcija sa njima putem društvenih medija su neki od načina na koje možemo da se povežemo. Želim da stvorim snažnu vezu između tima i navijača, tako da se osećaju cenjenima i cenjenima. Njihova strast će biti naše gorivo na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da ih učinimo ponosnim. Navijačima Crvene zvezde želim da kažem da razumem vaša očekivanja i delim vašu ambiciju za uspehom. Radićemo neumorno da ispunimo i premašimo ta očekivanja. Vaša podrška će biti od vitalnog značaja na ovom putu i zajedno ćemo težiti veličini. Pozivam vas da verujete u tim, da budete uz nas kroz sve to. Obećavam da nećemo ostaviti kamen na kamenu u potrazi za pobedom i učinićemo sve što je u našoj moći da donesemo radost u vaša srca." Mrkela:"Imamo puno poverenje u Lalatovićevu sposobnost da povede tim u dalji uspeh." Da, zadovoljstvo mi je da potvrdim da je Nenad Lalatović zaista novi trener Crvene zvezde. Oduševljeni smo što se pridružio našem klubu i vodi nas u budućnost. Lalatović je veoma cenjen i iskusan trener u srpskom fudbalu i verujemo da je on prava osoba koja će voditi naš tim ka daljem uspehu. Lalatović u tim unosi bogatstvo znanja, strasti i posvećenosti. Ima dokazano iskustvo u treniranju i duboko razumevanje igre. Lalatovićeva sposobnost da motiviše igrače, njegova taktička stručnost i posvećenost napadačkom fudbalu savršeno su u skladu sa vrednostima i ambicijama Crvene zvezde. Lalatović se istakao po impresivnim trenerskim dostignućima i snažnim liderskim kvalitetima. Njegovo iskustvo u srpskom fudbalu, posebno uspesi u raznim klubovima, pokazali su njegovu sposobnost da se nosi sa pritiskom i postigne pozitivne rezultate. Štaviše, njegova strast za igrom i želja da radi sa klubom visokog ranga Crvene zvezde bili su evidentni u procesu selekcije. Imamo puno poverenje u Lalatovićevu sposobnost da povede tim u dalji uspeh. Njegov taktički pristup i napadački stil igre obezbediće da Crvena zvezda nastavi da zabavlja navijače uz pozitivne rezultate. Lalatovićevo iskustvo u razvoju mladih talenata biće dragoceno i za negovanje i usavršavanje naših igrača. Sve u svemu, verujemo da će njegovo vođstvo i fudbalska filozofija značajno doprineti budućem uspehu tima. Našim strastvenim navijačima želimo da uverimo da je imenovanje Nenada Lalatovića značajan korak napred za naš klub. Izabrali smo trenera koji razume vrednosti, očekivanja i težnje Crvene zvezde. Lalatović je posvećen tome da donese radost navijačima i neumorno radi na ostvarenju ciljeva koje svi delimo. Tražimo vašu podršku i veru u njega dok zajedno krećemo u ovo uzbudljivo novo poglavlje. Nestrpljivo iščekujemo sezonu pred nama, a sa Nenadom Lalatovićem na čelu, uvereni smo u našu sposobnost da ostvarimo velike stvari. Cenimo podršku naših navijača i učinićemo sve što je u našoj moći da ih učinimo ponosnim. ...
  13. Malo sam uzeo ideju od tebe, nadam se da se ne ljutis
  14. Stanković nakon titule napustio Zvezdu! Iznenađujućim potezom, proslavljeni trener Crvene zvezde Dejan Stanković oprostio se od kluba posle trijumfalne sezone koja je rezultirala osvajanjem prvenstvene titule. Ovaj neočekivani odlazak ostavio je obožavatelje i stručnjake da sumnjaju u razloge za odluku. Mandat Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi bio je ništa drugo do izuzetan, doveo je tim do izvanredne kampanje koja je kulminirala podizanjem željenog trofeja. Njihova strateška briljantnost i sposobnost da motivišu tim bili su ključni za uspeh kluba. Odlazak Dejana Stankovića ostavio je prazninu u stručnom štabu, a Crvena zvezda je sada suočena sa izazovom da pronađe odgovarajuću zamenu da održi zamah tima i nadogradi svoja nedavna dostignuća. Kako se sve više spekuliše o sledećoj destinaciji Dejana Stankovića, fudbalski entuzijasti željno iščekuju vesti o svojim budućim planovima. Njihovo iskustvo uspeha je nesumnjivo privuklo pažnju drugih klubova, a fudbalski svet će pažljivo pratiti da vidi gde će se njihovo trenersko umeće sledeće pokazati. Navijači Crvene zvezde, uz žalost zbog odlaska cenjenog trenera, zahvalni su za nezaboravne uspomene i slavu donetu klubu. Oni sada željno iščekuju zoru nove ere pod novim vođstvom, nadajući se da će nasleđe koje je ostavio Dejan Stanković inspirisati dalji uspeh. Odlazak trenera šampiona poput Dejana Stankovića označava kraj izuzetnog poglavlja u istoriji Crvene zvezde, ostavljajući i klub i njegove pristalice željne da budu svedoci narednog poglavlja. "Crvena zvezda će uvek imati posebno mesto u mom srcu i želim vam svima uspeh u budućnosti" "Bio je to neopisiv trenutak, zaista kulminacija godina napornog rada, posvećenosti i verovanja. Videti radost na licima igrača i osoblja, znajući da smo zajedno postigli nešto posebno, bio je osećaj ogromnog ponosa i ispunjenja. To je uspomena koju ću čuvati zauvek. Bila je to neverovatno teška odluka, o kojoj sam dugo razmišljao. Na kraju krajeva, verujem da rast zahteva prihvatanje novih izazova. Kao trener, uvek tražim načine da napredujem i razvijam se. Iako će uspeh koji smo postigli u Crvenoj zvezdi zauvek imati posebno mesto u mom srcu, osetio sam da je pravo vreme da istražujem nove horizonte i testiram se u drugačijem okruženju. U ovom trenutku sam otvoren za nove mogućnosti i izazove. Moja strast za prelepom igrom i želja da pozitivno utičem na živote igrača ostaje nepokolebljiva. Bilo da vodim drugi tim ili se upuštam u drugu trenersku ulogu, uzbuđen sam zbog puta koji je pred nama. Željan sam da nastavim da učim i rastem kao trener, dajući značajan doprinos svetu fudbala. Toliko je istaknutih stvari da je teško odrediti samo neke. Osvajanje titule, naravno, ističe se kao krunski uspeh. Ali pored toga, rast igrača kako na terenu tako i van njega, drugarstvo i timski duh koji smo negovali, kao i nepokolebljiva podrška navijača, sve su to uspomene koje držim. Što se tiče lekcija, ovo putovanje je učvrstilo važnost poverenja, jedinstva i istrajnosti. Izgradnja uspešnog tima nije samo taktika i veštine; radi se o negovanju okruženja u kojem se svaki pojedinac oseća cenjenim i osnaženim. Radi se o zajedničkom prevazilaženju prepreka i verovanju u kolektivnu snagu. Ove lekcije će nesumnjivo oblikovati moj pristup gde god da krenem. Igračima, osoblju i navijačima Crvene zvezde želim da izrazim najdublju zahvalnost. Zajedno smo postigli nešto izuzetno i neizmerno sam ponosan na svakog od vas. Vaša posvećenost, strast i nepokolebljiva podrška bili su ključni za naš uspeh. Uspomene koje smo delili nosiću zauvek u svom srcu. Dok krećem u novo poglavlje, ohrabrujem vas sve da nastavite da pomerate granice, jurite svoje snove i postižete veličinu. Crvena zvezda će uvek imati posebno mesto u mom srcu i želim vam svima uspeh u budućnosti." "Zajedno sa navijačima ući ćemo u novu eru uspeha našeg voljenog kluba." Mitar Mrkela: Svakako. PoTraga za novim trenerom u Crvenoj zvezdi je značajan poduhvat. Tražimo kandidata koji može da nadograđuje naš nedavni uspeh i vodi tim do još većih visina. Naš cilj je da pronađemo nekoga ko ne samo da poseduje taktičku oštroumnost, već i oličava vrednosti i etos našeg kluba. Tražimo trenera sa dokazanim uspehom, po mogućnosti sa iskustvom na najvišem nivou. Ključno je da poseduju jake liderske kvalitete, sposobnost da motivišu i inspirišu igrače i duboko razumevanje igre. Pored toga, cenimo trenera koji prihvata bogatu istoriju i tradiciju Crvene zvezde i može da neguje pobednički mentalitet u timu. Imamo namenski tim odgovoran za izviđanje i procenu potencijalnih kandidata. Sprovodimo temeljno istraživanje, analizirajući njihove dosadašnje nastupe, trenersku filozofiju i njihovu kompatibilnost sa vizijom našeg kluba. Naš cilj je da novi trener deli naše ambicije i može da doprinese nastavku uspeha Crvene zvezde. Našim strastvenim navijačima želim da vas uverim da smo u potpunosti posvećeni pronalaženju pravog trenera za Crvenu zvezdu. Razumemo vaša očekivanja i delimo vašu želju za daljim uspehom. Budite sigurni, ne ostavljamo kamen na kamenu u našoj potrazi, i cenimo vaše strpljenje i podršku dok radimo na imenovanju trenera koji će nas odvesti do novih trijumfa. Ovo je uzbudljivo vreme za Crvenu zvezdu, a mi smo rešeni da donesemo mudru i uticajnu odluku. Zajedno sa navijačima ući ćemo u novu eru uspeha našeg voljenog kluba. Saznajemo! Ovo su potencijalni kandidati za šefa stručnog štaba u Zvezdi! "Pažljivo razmatramo sve aspekte kako bismo obezbedili da Crvena zvezda nastavi da napreduje pod vođstvom sposobnog i vizionarskog trenera." Mitar Mrkela: Apsolutno. Marljivo smo procenjivali brojne kandidate i sa zadovoljstvom mogu da podelim sa vama da smo izbor suzili na tri visoko kvalifikovana pojedinca. Trenutni kandidati za novog trenera u Crvenoj zvezdi su Nenad Lalatović, Žarko Lazetić, Vladimir Gaćinović. Nenad Lalatović je dokazao svoje trenerske sposobnosti u srpskom fudbalu, ostvarivši zapažene uspehe sa raznim klubovima. Njegova strast, taktičko znanje i sposobnost da motiviše igrače čine ga jakim kandidatom za poziciju. Lalatovićevo iskustvo i poznavanje domaće lige su značajna prednost. Žarko Lazetić, sa druge strane, donosi bogato iskustvo i kao igrač i kao trener. On duboko razume kulturu i istoriju Crvene zvezde, pošto je proveo značajno vreme u klubu. Lazetićeva posvećenost, profesionalizam i taktička oštroumnost čine ga ubedljivim kandidatom za razmatranje. Na kraju, Vladimir Gaćinović je pokazao svoje trenerske sposobnosti i na omladinskom nivou i kao pomoćni trener. Njegova posvećenost razvoju igrača i analitički pristup igri privukli su pažnju. Gaćinovićeva sveža perspektiva i posvećenost negovanju mladih talenata su u skladu sa vrednostima našeg kluba. Razmotrićemo niz faktora, uključujući njihovo trenersko iskustvo, taktički pristup, liderske kvalitete i kompatibilnost sa filozofijom Crvene zvezde. Od ključne je važnosti da se izabrani kandidat može neprimetno integrisati sa timom, inspirisati igrače i održati pobednički duh koji je postao sinonim za naš klub. Razumemo iščekivanje naših navijača i marljivo radimo na finalizaciji naše odluke. Iako ne mogu da dam tačan vremenski okvir, cilj nam je da objavimo novog trenera čim budemo sigurni u naš izbor. Budite sigurni, objavićemo u odgovarajućem trenutku kako bismo obezbedili neometanu tranziciju za tim. Pažljivo razmatramo sve aspekte kako bismo obezbedili da Crvena zvezda nastavi da napreduje pod vođstvom sposobnog i vizionarskog trenera. Cenimo podršku naših navijača i radujemo se najavi sledećeg poglavlja u istoriji našeg kluba.
×
×
  • Create New...