Jump to content
Oficijalni partneri

Nikola Katic

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav svima. Meni je ovaj dodatak resio problem sa ML i sve radi sasvim ok.Postoje slicni nedostaci ali to vam je sve zbog no-steam verzije da konacno resimo dilemu, tacnije "Database" je bio uzrok kresovanja u ML. Moj savet je da ne cackate EDIT fail preko editora ako niste upuceni u koriscenje nego da na ovaj nacin iznesete probleme koji se desavaju u toku igranja i da oni koji kreiraju dodatke pokusaju da rese ili nadograde ono sto nedostaje .Svaka cast na trudu i volji By MrApex - GaćePeč i jedno pitanje za tebe brate....da li imas listu ID igraca za ovaj tvoj dodatak?Hvala.
  2. Ljudi, imam problem sa pečom i potrebna mi je pomoć...Instalirao sam sve po uputstvu za (no-steam) verziju, odigrao par sezona u ML i sve je radilo super. Dok u poslednjih par dana na prelaznom roku igra blokira i izbacuje?!O čemu se radi pojma nemam, nista nisam dirao u sajderu, ubacio par novih faca i to je sve od editovanja. Molim za pomoć ako iko zna o čemu se radi?!Hvala.
  3. Ljudi, jedno pitanje samo...Da li mogu da dobijem neku listu sa ID igraca zato sto stalno ubacujem nove face?!Pratim sve, i kod mene sve radi super.Igram PES vec 15 god. i mogu da kazem da je rad za svaku pohvalu.Svaka cast!!!Hvala
×
×
  • Create New...