Jump to content
Oficijalni partneri

CroTiger

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CroTiger

  1. Zanimljivo je kako uvijek oko Hrvatske lige ili reprezentacije ima neka greška, u prošlim nastavcima zastava naopako, a sada liga pod švicarskom zastavom. O ocjenama Hrvatske reprezentacije je bolje ništa ni ne komentirati.....
  2. Pozdrav, pitanje za znalce.... kako ubaciti dodatne classic igrače poput torresa, eto-a, xavi alonsa, gerrarda jer ih u ovome nema a u proslom patchu je bilo. Našao sam neki download na internetu ali me strah to ubacivati, ima li tko kakve ideje. Evo naziv za classice koji sam našao sa kompletnim igračima " Abdulaziz's Legends Pack Update 5.0 Datapack 6.0 ".... molim nekoga za pomoć. lp.
  3. Kako je dobar Maksimir :) bravo bravo i hvala !!
  4. Jel postoji mogućnost ubacivanja još legendarnih igrača u patch?
  5. Nažalost presejvo sam cim sam prosao datum, ali mislim da moram igrati uzvrat protic arsenala pa ću postaviti opcije u sider kako su bile i prije da vidim hoće li se isto ponoviti. mogu ti poslati save nema problema samo reci di.
  6. Probao drugi puta i neće. pozdrav
  7. ne znam oboje mora biti, znam da sam prvi puta krivo postavio pa sam probao i drugačije ali nije išlo. hvala na pomoći sada radi :)
  8. Sa razmakom između znaka ; i prvog slova na crveno označenim redovima sam upalio i prošao load. sada sve radi normalno. kada probam samo sa jednim ili drugim neće moraju biti oba dva sa znakom ; , a ovaj team je već po defaulte samo sam dodao razmak. samo me zanima jel što gubim tijekom igre ako to tako ostavim, npr hoće li se neke face isključiti i koji intro? kada riješim arsenal probat ću vratiti na prijašnje stanje pa da vidimo kako će se ponašati. Imam u sjecanju da su znali biti problemi sa facom od igrača C.Bacca i vidim da je u arsenalu možda je to.
  9. Nažalost sve isto. Kako drugima ide treća sezona?
  10. U exhibition modu je normalno ušlo u utakmicu i radi sve super. Vratio sam se u sezonu prije jer napravim save prije svakog prelaska u drugi klub i umjesto u barcu uzeo inter. preko skim match sam dosao na isti datum samo da vidim hoće li normalno raditi i prošlo mi je taj datum i sve radi normalno ali u saveu od barce u spanjolskoj ligi nece uci. imam osjecaj kao da treba pokrenuti video jer je prva utakmica knockout faze lige prvaka i samo vrti loading.
  11. Sredina treće sezone, utakmica lige prvaka između arsenala i barce, zašteka na loadingu i ne mogu proći dalje
  12. Hrvatska zastava je za vrijeme igre gdje piše ime igrača naopačke okrenuta
  13. Riješio crne crte, hvala na odgovoru. sve piše samo treba čitati :) tnx
  14. Stadion Borusije i Reala ima crne crte po terenu
  15. Pozdrav, kako ubaciti u classic teams torresa, adriana, beckama, gerrarda, eto-a ?.
  16. Pozdrav, prije svega pohvale za balkan patch ovo je ludilo :) imam problem sa classic igračima koji mi se ne pojavljuju i zanima me kako to popraviti :) lp
×
×
  • Create New...