Jump to content
Oficijalni partneri

MirkoF

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kratko pitanje da postavim a to je kada pravim novog igrača u igri PES 2021 kako da ubacim lice igrača? Da li treba neki poseban program ili može nekako drugačije?
  2. Prvo sam ušao u fajlove od same igre na Steamu pa zatim: folderi idu ovako: modules/bpb_server/bpb_stadium Ne znam da li tako treba ali tu sam jedino našao stadione u igri. Baš su zakomplikovali sa ovim stadionima :(
  3. Treba dosta. Za današnje igre svakako treba dosta prostora. Za ovaj patch spremo jedno 300GB "viška" :)
  4. Imate u mom jednom postu sve detaljno kako morate da ubacite da bi igra radila kako treba
  5. Evo ovako da se konačno javim pošto nisam imao vremena zbog posla. Od mog poslednjeg javljanja sam još jedno šest puta instalirao igru, kupio i original igru, probao sve međutim problem sa crnim stadionima nisam rešio. Razumeo sam otprilike ono što mi je član raca86 objasnio ali imam još nekih pitanja. Ja kad otvorim map_teams u Notepad-u tamo gde mi je igra instalirana piše lepo ovako: Ja taj folder ne mogu na dađem nigde u folderu England NEW niti mogu da nađem folder England kako bih ispravio putanju. Kod mene stoji ovako: if love now reigned Kako da nađem taj stadion i kako da ispravim putanju jer je patch totalno neigriv sa ovim bagom. Svaka utakmica sa Englezima i sa nekim timovima ne može da se igra zbog crnih stadiona. Može li neko da to ispravi i pošalje nam sređen folder sa stadionima jer patch ne radi kod mene kako treba?
  6. Hvala puno raca86. Ja sam za sada ponovo instalirao sve pa ću videti kako će prvo to da radi. Sad sam razumeo da sve mora ručno da se unese ono što ne valja.
  7. Nisam baš najbolje razumeo. Da li mogu da te zamolim malo bolje to da mi objasniš? Koji folder se kopira gde, tačan naziv i putanja.
  8. Kako se to apdejtuje ? Ubacio sam sve ovo što je ovde od ovih 13 fajlova. Nisam ništa apdejtovao nego onako kako ovde piše. Igra inače radi dobro, naša domaća liga je OK samo liga šampiona kad igram u gostima neki stadioni prave problem. Ima li neko ideju šta može da bude?
  9. Evo sada da kažem i da protiv Liverpula kad igram u gostima pojavljuje se crn stadion. To izgleda ovako kao na slici. Hocu da probam ponovo da skinem fajlove za stadion. Koji od ovih fajlova su samo za stadione?
  10. Hvala na odgovorima. Igram samo master Ligu. Druga sezona je i za sada nemam nikakvih problema. Samo su mi bili crni Čelzijev stadion i Olimpijakos. Za sada sve ostalo radi OK. Ja sam ranije voleo da pravim roster za PES 6 i znam koje je to uživanje kad napraviš sve da radi kako treba :-). Što se tiče igre , znači HRK Game?
  11. Prvo da pohvalim sve vas na trudu koji ste uložili da ovaj patch izgleda sjajno i hvala puno svima što ste nam ulepšali ovu igru. Patch izgleda sjajno sa svim reklamama, dresovima i svim detaljima. Igra je sada zaista fenomenalna. Imam za sada samo jedan problem dok igram master ligu sa Partizanom. U ligi šampiona sam imao dva puta problem a to je da kada sam igrao sa Olimpijakosom u gostima i sa Čelzijem isto u gostima stadion mi je bio potpuno crn i uopšte se ne vide igrači. Vide se samo one strelice igrača, poneka reklama i reflektori gornji deo a sve ostalo je crno. To se desilo za sada samo sa Čelzijem u gostima i Olimpijakosom a kad sam igrao kući sa Partizanom sve je radilo normalno. Da li je to greška u patchu ili je nešto drugo u pitanju?. Ovako igra radi normalno i nema nikakvih grešaka osim što je Grizman Srbin pa sam to u Editu ispravio :). Da napomenem da nemam original igru nego bypass verziju ali sve radi normalno čak i druga sezona sa kojom su mnogi imali problem radi super. Drugo pitanje je gde kupiti PES 2021 po nekoj normalnoj ceni i da li je bezbedno kupovati igre na Kupujem Prodajem kada prodaju onaj aktivacioni kod za steam? Hvala unapred na odgovorima.
  12. E ovako.... na kraju sam ipak uspeo. Član Djune mi je sa ovim tutorijalom na neki način i pomogao. E sada za one koji ne znaju kako da instaliraju ovaj patch ja bih da napišem kako sam ja rešio problem jer za nekoga ko prvi put ovo radi je dosta teško. Kada se skinu fajlovi, obavezno da se napravi poseban folder i u njega da se ubace kompletno svi rar fajlovi. Ne instalira se prvo data pack 1 pa data pack 2 pa data pack 3 kao što su meni objasnili nego svih 13 rar fajlova se ubaci u neki poseban folder. Onda se sve markira da svi rar fajlovi budu markirani. Zatim se ide desni klik na te markirane fajlove i izabere se Extract here pa zatim levi klik na to gde piše Extract here. Tada će se u istom folderu pojaviti i fajlovi od igre i rar fajlovi sve pomešano. Markirate sve te fajlove koji su se pojavili sem Edit fajla kao što sam pokazao i na slici i onda edit copy pa zatim edit paste na mestu gde vam je PES 2021 instaliran. Kad se to sve iskopira tada samo edit fajl od patcha kopirate u Documents u Konami fajl. Tamo se otvori Save folder i u njemu se nalazi edit fajl koji predhodno morate da napravite tako što ćete ući u igru i ući u edit samer igre. Preko tog edit fajla od igre kopirate ovaj fajl što smo dobili u patchu i tek tada mi je igra proradila kako treba. Posle toga se igra pokrene preko ikonice sider kao što je objašnjeno u onom tutorijalu.
  13. Hvala, javljam kad uspem :) Opet nisam uspeo. Sve sam instalirao i imam ovako kad sve prekopiram. Znači na čist PES 2021 sve instaliram prvo data 1, 2 i 3 a posle i sve fajlove raspakujem pa onda kopiram i neće. Opet me vrati na verziju PES 6.0 a bio je 7.0. Ne znam u čemu je problem?
  14. Odradio sve, pnovo instalirao igru i on me vraca na data pack 6 kao da nema patcha. Patch kao da ne postoji. Imam bypass verziju, to su mi rekli na nekom drugom forumu da radi kao original. Gde kopirati ove fajlove: Vidim da mi JDownloader nije sve raspakovao pa cu probati ponovo. Nije teško instalirati patch ali dok neko uđe u fazon treba baš da se pomuči. Nije ni baš tako jednostavno za nekoga ko prvi put ovo instalira jer onaj tutorijal koji ste okačili na youtube ne sadrži ova 3 Data pack-a.
  15. Hvala, tako sam i mislio. Slično kao i Sholym patch za pes 6. Ovaj Patch nisam nikada probao pa ga sad prvi put instaliram. Pročitao sam na raznim forumima da je novi pes 2022 očajan pa sam odlučio da igram stari PES sa patchom.
×
×
  • Create New...