Jump to content
Oficijalni partneri

Dime123

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dime123 last won the day on September 22 2021

Dime123 had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Recite mi prosli patch KLIK brisem i skidam ovaj novi ili moram oba da imam posto mi je dzudno da novi zauzima oko 50gb a prosli oko 90gb.
  2. Bice sve u jedan folder tako je receno. Takodje oce biti fixano na nekim stadionima u Srpskoj ligi kamere su shit i ulaze u objekte takodje se i ponovljeni snimci golova/faula itd itd ne vide od terena nego bukvalno gledam u zid. Takodje i korneri kad se izvode gledam kroz tribina
  3. Pa daj tu temu jel toliko tesko pomoci nekome u danasnje vreme i odvojiti 2-3 minuta za to?
  4. Nasao sam 2 takva topica u ovoj temi gde ima 2 strane. A Replaya nigde nema, i nisu jedini koji nisu dobili odgovore. Takodje sam i ovo nasao " - Igrica puca nakon prve sezone u Master Ligi, šta raditi? Kupite igru ili potražite alternativne načine, piraterija na forumu je zabranjena. " Imam kupljenu igricu tako da do mene nije. Igrica je preko steama, a fix za ovaj problem do sad nisam nasao ne vidim poentu da mi pricate da trazim po forumu kad ima preko 50 topica na citavom forumu koje nema replay i to samo u Begginer Questions da ne pitam klk ima i pored toga.
  5. Igrica kresuje u master ligi na kraj 2 sezone u Nacional team annoucment, cim kliknem next crash, i nemoj te da mi pricate do sad sam dobio oko 10 komentara "Kupi originalnu igricu" i ako pola njih ne cita DA JE IMAM. Evo slika posto mi je muka trazim odgovor njih 10 mi prica kupi igricu a njih 5 malo se potrudi da nadjes na forum. Toliko je tesko nekome da obljasni sta i kako.
  6. Ako je lepo obljasnjeno posalji mi ja sam napravio forum ovde da bih mogao da skinem, da ne mora da se pravi da bi se skinulo sad ne bi ni imao nalog. Tako da nisam uopste gledao postove
  7. Na master ligi na sezoni 22/23 pred kraj sezone Nacional team Annoucment, kresuje igrica cim kliknem Next a pre toga radilo perfectno. Kada kliknem next krene crna slika kao za ucitavanje i posle 2 sekunde izbaci me iz igrice.
  8. Ubacim sve pack 1.0 pack 2.0 i pack 3.0 ubacim sve sve i kad pokrenem igricu pojavi mi se bela slike i izadje iz igrice to kad upalim preko sider a kad upalim normalnu igricu radi bez problema. neko da mi help fix??
  9. Zelim da pitam da li ja uz uvaj pack dobijam La ligu, premier ligu, bundes ligu itd itd, posto ja u originalnoj igri nemam te lige :D
×
×
  • Create New...