Jump to content
Oficijalni partneri

milosmilan

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral

About milosmilan

  • Birthday 11/20/1995

Contact Methods

  • MSN
    milosmilanlive.com@live.com
  • Skype
    milosmilanskype

Converted

  • Location
    Novi Beograd,Srbija
  • Interests
    PES
  • Occupation
    High School
  1. Veoma cudna igra.Iskreno, ovaj deo ne mogu da uporedim ni sa jednim prethodnim delom jer je skoro sve totalno drugacije.Pocevsi od zaista cudne grafike, pa do kretnji igraca...u sustini mi se svidja, probao sam za sad dve utakmice, ali me najvise nervira pas u prazno sa onim zutim krugom koji ti oznacava pravac kretanja lopte...totalno ne potrebna stvar, al ajde...nego na kojoj brzini vi igrate?
  2. Molim te lepo objasni korak po korak kako si to sredio?Ja se sa tim problemom mucim vec danima...(sto se tice timova)
  3. Instalirao sam KONAMI Patch 1.03 sa oficijalnog sajta, zatim Balkan League patch vol 3.0(prethodno sam obrisao prehthodne verzije) i i dalje su mi Benfika i Braga fazon u Balkanskoj Ligi 1?U cemu je sad problem?Uradio sam sve kako treba.
  4. U ovom patch-u nemam engleski jezik, samo francuski i nemacki.Kako da ubacim engleski?
  5. Jeste bilo navijanja za Srbiju u prethodnim pesovima,ali su bili ili losijeg kvaliteta ili nisu neke specijalne pesme.Ja cu videti da odradim neki chantspack za Srbiju,ali nista ne obecavam vec sam duze vreme u penziji sto se tice izrade navijanja :D
  6. Lepo izgleda,samo sto je ova fora sa polu-praznim severom mac sa dve ostrice.Kao npr.mi koji sa Zvezdom igramo takmicenja i derbi zapadne na JNA,Delije kao ima toliko da zauzmu pola severa,dok je za Grobare ovo dobro odradjeno,ali sve pohvale ovako,stadion fantasticno izgleda ;)
  7. Da li ce biti i domacih timova u ovom patch-u,kao sto je i do sad bilo?
  8. Da se predstavim.Verovatno me znaju pojedini ljudi sa pes-serbia,ali ajde,nema veze :).Inace ovaj sajt je jedan,po meni,najbolji posle pes-serbia u regionu,nadam se da cete i dalje izbacivati korisne stvari za pes kao sto ste i do sad radili ;)
  9. Imam problem sa ovim patch-om,uvek me izbaci kad biram timove,a sve sam lepo uradio sto se tice ubacivanja...?
  10. Ova ce Marakana izgleda biti najbolje odradjena do sada...svaka cast!
  11. Gde se nalaza fajlovi od navijackih pesama,zelim da zamenim navijanja?
  12. Jel se zna od prilike kada ce izaci sledeci update? :)
  13. Ako mene pitas,ja bi i preporucio da ostane par konami default stadiona,jer kad igramo Ligu Evrope ili Ligu Sampiona bolje da npr.Celzi igra na Konami stadionu nego na npr.na JNA ;)
  14. Zbog cega mi se kada igram protiv Cibalije cuje navijanje Buducnosti?Mozda niste mogli da nadjete navijanja za Cibaliju,ali secam se da je jedan Balkan League patch za pes2008 imao navijanje Cibalije i tako jos nekih manjih klubova.Druga greska,ne radi mi stadion Smedereva,jer kad sam igrao protiv njih juce mesto Stare zeljezare je Stamford Bridge cini mi se.Ako naletim na jos neke greske javljam ;)
×
×
  • Create New...