Jump to content
Oficijalni partneri

Gerrard_OS

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. hvala Dani, moze li link :D
  2. evo probao sam link i meni radi, ali evo ti i drugi http://www36.zippyshare.com/v/99652040/file.html
  3. http://www.gamefront.com/files/22958965/HNL.zip Evo ovdje su vam slike sa svim igračima i postavama od Hrvatskih klubova, mislim da će vam biti od velike koristi :)
  4. Hvala, a pjesmu sam nabrzinu ubacio ovu što imam na kompu, evo sljedeći puta će biti original :D
  5. evo ovo je moja prva kompilacija koju sam radio, golovi su samo od Liverpoola i svi golovi su iz 10-og mjeseca [video=youtube;wiF4kIr-KtI]
  6. vidio sam da se surađuje sa cropesom pa sam onda mislio da se surađuje sa svim editorima, a kada bude nekih updateova spreman sam pomoći barem što se tiče navijanja i postava, kvalitenije navijanje za hrv. klubove se može naći i na youtubeu a ovi i nisu baš jako kvalitetni.
  7. Vidi se da je uloženo truda u peč, ali nije mi jasno zašto je ovaj peč više ide na stranu srbije, stadioni, face igrača, navijanja.Nije mi jasno zašto niste stavili facu ni za jendog igrača dinama i hajduka pošto skoro svi igrači imaju svoju facu koje su napravljene u 12-ici. Navijanja su jako loše kvalitete pa se zbog toga skoro ništa ne razumije u igri, vidio sam da ima navijanja za srbiju zašto nema i za hrvatsku, bosnu, sloveniju ? ipak je ovo balkan patch.
  8. Zašto ne rade navijanja, tj. rade samo za zvezdu i jako se slabo čuju :S
  9. e pozdrav, pošto vidim da ovaj balkan patch još nije izašao dao bih vam par informacija oko NK Osijeka pošto pozicije baš nisu točne... nemogu poslat nikome poruku pa sam zato tu stavio Perošević igra napadača (glavni je napadač u Osijeku) Lukačević više ne igra Nije Šošra nego je Šorša i on igra desnog veznog Jugović igra sve u vezi znači lijevo, desno, središnjeg, a isto tako i Kvržić, Petrović igra veznog,a ne napadača još niste napravili Vidakovića on je jedan od boljih igrača igra ofenzivnog veznog ovo bi bio neki glavni sastav VARGIĆ(25)*IBRIKS(15)-SMOJE(24)-VRGOČ(2)-ALEKSIĆ(14)*ŠORŠA(22)-KVRŽIĆ(21)- LEŠKOVIĆ(13)-JUGOVIĆ(17)*PEROŠEVIĆ(10)-MILIČEVIĆ(26) Brojeve neznam kojse ste stavili, ovo u zagradi su točni brojevi ...
×
×
  • Create New...