Jump to content
Oficijalni partneri

Arsenije Kovačević

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Arsenije Kovačević

  1. Dobar dan, da li je moguće da ubacim neke svoje dresove koje sam pravio. Napravio sam ih prvo u Pesmaster-u, potom sam ih sredio u Photoshopu, prebacio sam u onaj ftex. fajl, ali ne znam šta dalje treba da uradim. Ne želim da menjam onaj font brojeva i slova na dresu, pa da pitam jel dovoljno samo da prekopiram taj ftex. fajl ili treba još nešto kompilkovanije. Hvala, pozdrav!
  2. Dobar dan, mozda je glupo pitanje, ali imam jednu nejasnocu. U uputstvu pise da treba ekstraktovti samo part1. To sam uradio, potom sve prekopirao, patch fanstastično radi i sve povhale. Da li ima potrebe da ostale fajlove raspakujem ili mogu sve to da obrisem? Hvala!
  3. Jel postoji neki način da se promeni font brojeva i slova na partizanovom dresu?
  4. Hvala puno na ovome, vrhunski su dresovi! Ja ne znam baš najbolje sve ovo pa da pitam jel dovoljno samo skinuti i ekstraktovati ovo pa samo prekopirati umesto postojećih dresova ili treba jos nešto da se uradi? Hvala!
  5. Odlično, jel možeš da objasniš kako si ih ubacio i napravio?
  6. Sve pohvale za patch, odličan je! Jedno pitanje, jel ima neki način da ubacim nekako novi dres partizana umesto ovog postojećeg ili da ovaj samo promenim? I da li je loše raditi preko pesmastera jer meni odgovaraju dresovi koje bih uradio na taj način? Hvala!
  7. Da li postoji neka opcija da se na početku master lige namesti da se umesto lige šampiona recimo igra liga konferencija ?
  8. Instalirao sam vaš peč i želim samo da pohvalim sve što radite. Vredelo je čekati, nadam se da će svaki sledeći biti sve bolji!
  9. Pozdrav, ja sam skinuo vaš peč ali na particiji na kojoj mi je instaliran pes imam još 216gb, da li uopšte treba da pokrećem instalaciju jer piše da nešto treba 250gb pa ne razumem da li je to sve ukupno ili samo to nakon instalacije. Hvala!
  10. Dobar dan svima, pre svega bih hteo da pohvalim patch, a takodje imam jedno pitanje. Ja sam početnik u vezi ovih pečeva i ne razumem je najbolje. Napravio sam kao neki svoj dres na internetu i konvertovao sam ga u ftex fajl i ubacio u folder za dres tog kluba p1, a pritom obrisao već tamo postojeći fajl koji se zvao u0272p1, ali kada uđem u pes nema promene dresa. Ja sam sigurno negde pogrešio, pa ako neko može da mi objasni gde su greške bio bih zahvalan. Hvala unapred!
×
×
  • Create New...