Jump to content
Oficijalni partneri

Raandjelovic123

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Raandjelovic123 last won the day on June 15 2023

Raandjelovic123 had the most liked content!

Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. definitivno da, ne bih ja ovo uradio za 3 zivota hahahahhaha, al sam mislio da je to sa navijacima malo lakse iskreno :D Ne znam, pokusacu nesto, trazim tutorijale na internetu pa kako bude. Al stvarno mi nisu jasni navijaci, kako ih podesavati i ostale stvari.
  2. Steta, iskreno mislio sam da je ovaj Blender laksi hahahahahaha, prvi put sam u njemu, al pokusavam nesto, videcemo na kraju.. Samo mi nikako nije jasno, kako podesiti navijace za ono gore sto su pisali, da skacu, stoje i ostalo, kad se ne vide kao objekat,
  3. Jel moze da se promeni to ? Tj da se smanji i njima broj fanova.. Ne znam, nekako mi realnije izgleda da su prazniji stadioni. Ako vec ne moze u blenderu, moze li da se smanji taj broj fanova nekako ?
  4. pokusacu nesto ,ako je moguce.. Ne znam da li ste vi probali, al ako jeste i nije islo, tesko ce i meni bas... Al necu izgubiti nista ako probam. Ne znam kako je odradjeno na stadionu radnickog iz nisa npr, ima par navijaca, i pune su samo gostujuce.. Problem je sto ih uopste ne vidim u blenderu, tj samo cist stadion, bez stolica i navijaca. Ne znam jel tu dodajem nesto ili bi trebalo da se importuju sa main stadionom i navijaci i stolice ?
  5. Pitanje jos jedno samo ako nije problem, jel u blenderu uopste mogu da se uploadaju navijaci ? Tj jel to ide preko blendera ili ?
  6. Nemam problem nikakav sa patchom, video sam samo da nema konferencije, pa rekoh da pitam, dal sam ja nesto pogresio u instaliranju ili uopste nije radjena za patch. Sve 5 sto se tice patcha, svaka vam cast po ko zna koji put.
  7. e hvala puno, gledao sam bas tamo al nigde da nadjem ovaj exporter citavu noc trazim.. Videcu da probam da odradim to, verujem da ce izgledati malo realnije ako se smanje ljudi na tribiniama, odnosno ako budu samo jug, sever i te tribbine popunjenije.
  8. Moze, samo verovatno treba pes 21 exporter onaj za blender ? Jel imas to da posaljes slucajno ? Voleo bih da probam da smanjim posecenost na stadionu, da to izgleda malo realnije :D Da npr, na Partizanovom budu samo na jugu, al nemam onaj exporter da ubacim stadion u blender.
  9. Zanima me ,ima li neko da posalje exporter za blender za pes 21 ? Takodje imam pitanje, jel radjena liga konferencija za ovaj patch ? Posto mi ima samo lige sampiona i lige evrope, a nema ni switchera.
  10. Sve sam odradio , otpakovao sve i prebacio u BPB kitserver, al dresovi su idalje stari, tj oni iz 2021.. Neko fix ?
  11. Da li ce i kada ako bude izlazio patch za pes 2021? :D
  12. Pitao je jedan momak dole ali, imam i ja pitanje, kad zavrsim master ligu, sa Partizanom inace, ako znaci nesto, i krenem u novu, gasi se igrica, imam crackovanu igru, a jel moguce da se to ikako resi? :D
  13. Ja mogu da ti se javim, imam isti problem :D sve top druze, ubili su kako su odradili patch, izbacio sam navijace, stadioni su top, al ne mogu da zavrsim sezonu lepo i krenem drugu, gasi se :D Ako moze pomoc eto :D <3
×
×
  • Create New...