Jump to content
Oficijalni partneri

Grobar.SRB

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Days Won

    2

Grobar.SRB last won the day on October 27 2020

Grobar.SRB had the most liked content!

Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Grobar.SRB

    Golden boy

    Partizan rano poveo,Stojkovic odbranio penal,Kaludjerovic doneo bod Rnic iskljucen,Pantelic kiksnuo Sastavi ekipa:
  2. Grobar.SRB

    Golden boy

    Sledi nam 140.veciti derbi,Zvezda favorit Partizan zeli da nastavi seriju nepobedivosti 140.veciti derbi je pred nama i ocekuje nas istinski praznik Srpskog fudbala u kom ce ne sumnjivo biti svega.Oba rivala naostrena cekaju ovaj duel Zvezda u nesto tezoj situaciji gledano sa jedne strane,neocekivan poraz od Slobode dosao je u nevreme i za cetu trenera Prosineckog ovo9 moze predstavljati prekretnicu u sezoni.Zvezda ima svoje adute itekako Andrija Kaludjerovic je u strasnoj formi na 6 meceva u ligi postigao je 5 golova.U dobroj formi je i pridoslo pojacanje Megdavihia koji takodje igra znacajnu ulogu u Robijevom sastavu.Treba napomenuti da je tu supertalentovani Lazovic,da zvezda ima materijala i u manevru gde komanduje Kadu kao i Evandro.Zvezda je na dosadasnjih 8.kola postigla 19 golova a primila 6.Sto se Partizana tice crno belima nije sve islo glatko od starta sezone,iznenadni poraz i losa igra u mecevima sa Vojvodinom i Radnickim ozbiljno je uticala na ekipu trenera Stanojevica.Mladi strateg lutao je trazeci formaciju i idealan tim ali ocigledno je da je zahvaljujuci odlicno golgeteru Dijari koji se u velikom stilu vratio posle teske povrede samopouzdanje vraceno i vezano par pobeda u nizu.Stanojevic reklo bih se ima vise raspolozenih igraca u manevru od starta sezone igra jos uvek 16.godisnji Vukan Pantelic koji je izuzetno siguran i odlicno sece lopte i kvari igru rivala.U vecini slucajeva mu olaksava situaciju Lola Smiljanic koji svojim iskustvom pruza mladom igracu dodatnu sigurnost.U navali se dosta ocekuje od odlicnog Vukica koji poslednjih par meceva ima odlican bilans nekoliko golova i asistencija sto dosta znaci ekipi Aleksandra Stanojevica.Nema sumnje da se u napadu najvise ocekuje od Dijare koji je i godinama u nazad cesto bio nezaustavljiv za igrace vecitog rivala.Sto se tice formacija od Robija se ocekuje da zaigra u sistemu koji koristi od dolaska pa i ove sezone 4-5-1 ili 4-3-3 zavisi od postavke igraca i uloge u timu.Stanojevic ce se verovatno odluciti za sistem 4-4-1-1 jel manje je za ocekivati da ce krenuti sa dva spica sto je ove sezone radio u vise navrata. Rezultati Zvezde u prvenstvu do sada,formacija i najbolji pojedinci:
  3. Grobar.SRB

    Golden boy

    Partizan promovisao tim Golmani:
  4. Grobar.SRB

    Golden boy

    Mesec Septembar Partizan porazen od Vojvodine koja je na zacelju,Remizirano sa Radnickim 1923 Usledile 3 sigurne pobede pred derbi Rad i dalje lider sampionata 4.Kolo
  5. Grobar.SRB

    Golden boy

    Brate nisu ni Cigani nista posebno izgubili zadnju od Slobode Znas kako Stanoje nas strpao u karantin, uigravamo taktiku opasno je. Ma dobijam brate mi uvek sa njima mozemo
  6. Grobar.SRB

    Golden boy

    Sutra ocekujte mesec septembar :) Sledi poseban text i solo izvestaj pre i posle vecitog derbija
  7. Grobar.SRB

    Golden boy

    Partizan bez primljenog gola,maksimalan ucinak u prva tri kola! 1.Kolo
  8. Grobar.SRB

    Golden boy

    Kraj Jula i avgust Uefa Champions League 2.round Mtach 2 20.07.2011. Dacia 2-4 Partizan
  9. Grobar.SRB

    Golden boy

    Ljudi zbog obaveza i posla kacicu mesecne izvestaje iz svih takmičenja golove sastave slike. Derbi i tako po neke vazne tekme cu posebno kaciti.
  10. Grobar.SRB

    Golden boy

    Partizan "opipava puls" oko Kasalice, Sloboda spremna na razgovor Suska se maleni napadač bi u Zvezdu.. Fk Partizan ozbiljno je resen u nameri da na nekim igračima koji su u klubu duze vreme zaradi neku sumu a opet njima učini uslugu i pusti ih da idu. Takav primer je odli ni krilni vezista Nemanja Tomic koji je u ovom momentu i najbliži odlasku iz kluba. Klub ne sedi skrštenih ruku, trener Stanojevic i sportski direktor naciljali su brzonogog spica Užičke Slobode Filipa Kasalice. I ako je po vokaciji centralni napadač Stanojevic ima viziju da upravo on nadomesti poziciju Nemanje Tomića po levoj strani. Reč je o brzom i nezgodno igra u koji je u proslosti dosta muka zadavao vecitim rivalima. Njegov klub oberučke prihvata pregovore ali isto tako navode da ga nece pustiti bez milionskog obestecenja. Naime nas portal dosao je do informacije da sam igrač nije zainteresovan za dolazak u Humsku 1,čeka poziv sa druge strane Topliderskog brda navodi izvor blizak igraču.
  11. Grobar.SRB

    Golden boy

    Jbf nemamo svi jaka kucista. Ako je tema problem uklonite slobodno.
  12. Grobar.SRB

    Golden boy

    Mladi Pantelic pokrenuo Partizan,crno beli mirni pred revans Sastavi ekipa:
×
×
  • Create New...