Jump to content
Oficijalni partneri

Plavac_3110

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Plavac_3110

  1. 7 hours ago, Katai10 said:

    Pozdrav, ne mogu da pokrenem PES 2021, jer mi izadje greska (0xc000007b). Zanima me da li neko sa foruma ima vremena da proba da mi resi to preko team-viewera?Hvala

    Ja bih rekao legendo da nemas najnoviji Visual C++ ili DirectX. Da bi bio siguran, nadji na netu najnovije verzije ova dva programa, instaliraj ih, pa onda restartuj racunar. Nakon ovoga bi ti Pes trebao raditi.

  2. 6 minutes ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said:

    Kompjuter nije isto što i Laptop, odnosno kućište. Kućište je daleko lakše održavati od Laptopa. Kućište odneseš na servis jednom godišnje i bude kao nov, a Laptopu kad nešto crkne, gotov je. Ja igram ovaj PES već dugo ovako. Ni za 18-ku nisu bile najbolje specifikacije, a kamoli sad.Osim toga kućište čistim redovno od prašine, pa je skoro nemoguće da matična crkne na taj način. Da ga nisam održavao crkao bi on odavno... Osim toga imaš program koji mjeri temperaturu matične ploče, procesora, grafičke... kada pređe u crveno to ne valja... Ja mjerim temperaturu svaki dan. Tako da što se mene tiče, prevencija je maksimalna.

    Poznato je da komp "ne moze da crkne" ako cistis "samo" prasinu u istom. Legendo sto se tice samog kompjutera i programa opcenito vjerujem da tu znam dosta vise od tebe, jer to studiram. Upravo laptop o kome pricam je bio masina za tvoj komp, tako da ako poredis gejmerski laptop i komp, onda i nema prevelike razlike. Ja sam ti samo dao topli prijateljski savjet, a ti radi onako kako mislis da je najbolje:wink(1):

  3. 5 hours ago, nikolicmiroslav93@hotmail. said:

    image.png.9e98ba7dfe2bb77f63ce51946590156a.pngEvo da bih pokazao koliko je nebitna specifikacija ljudima kojima je stalo da znaju, ja sa ovim specifikacijama igram PES 21 lagano, šteka on, ali kad igram ne šteka uopšte što je jako bitno, tako da ne brinite mnogo o specifikaciji. Kućište je staro 9 godina, nisam nikad ništa apdejtovao ni procesor, ni grafičku, ništa, tako da opušteno što se tog dijela pesa tiče.

    Tako sam i ja kontao da je ovo totalno nebitno, jer mi je svaki put otvorio Pes, stekao mi je pomalo al mi je FPS bio ca. 70. Nakon 2 mjeseca igranja stane mi laptop, zaledi slika. Odem u servis da vidim sta je, kaze mi covjek: "Druze mozes ovo baciti, maticna ti je pregorila:bj::bj:!!". Tako da, da sam na tvom mjestu, ne bih se igrao sa ovim, ipak su ovo pravili Kinezi, a ne neki cobani sa nekog naseg sela:ag:ako ko zna oko tehnologije, to su oni. Kod njih ako se beba rodi bez 3 mozga kazu da ima neki poremecaj:ag:

    • Confused 1
  4. 6 hours ago, sourcekv said:

    Jovica Vasilić - Borac Čačak

    ZqpJcE2.jpg

    Da si birao koga da uradis, nisi mogao boljeg igraca izabrati:ag:inace ovaj momak je iz mog rodnog grada, a i igrali smo zajedno jedno vrijeme:ab:svaka cast, odlicno si ga uradio legendo:ay:

×
×
  • Create New...