Jump to content
Oficijalni partneri

milos987

Super Moderators
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

milos987 last won the day on November 21

milos987 had the most liked content!

About milos987

 • Rank
  BPB Matorac

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozz da li se moze instalirati-  e[ovo je]football BPB 2020 Euro 2020 Edition Patch 1.0.0 na data pack 8.00

 2. Inače spremili smo vam i stadium server, koji će izaći po izlasku peča, dan ili dva kasnije. Sadržaće dodatnih 376 stadiona, u odnosu na one koji dolaze uz sam peč, njih 101. Biće u vidu add-ona koji instalirate ukoliko želite.
 3. Ovo što je na slikama je otprilike tu, blizu konačnih, biće neke gore dole. Niže u odnosu na prošlu godinu, bile su prejake. Ovo je prilagođeno Konami sistemu ocjenjivanja, trenutno ne postoji nikakav system stats kao nekada PSD koji bi se mogao primjeniti na cijelu igru.
 4. Davno je napisan ovaj post, završeno navijanje Slobode, Tušanj stigao
 5. Ti konverteri su katastrofa. Problem sa kopačkama je taj što je u 2020 postojao bootpack sa 100 kopački, u 2021 imaš po default igri 20-30. To nije neka greška, samo izmenjaš svima kope opet i to je to. Što se tiče ovoga za sastave, nisam siguran, nakon svakog apdejta se generiše novi OF, svaki put kad izbace dlc moraš opet tim importovati. Preko kog tima je napravljen u 2020? Moguće da razlika ID pravi problem. Dok ne pogledam, ne znam.
 6. Biće 5 liga odvojenih. Linglong Tire Superliga, Prva Liga Srbije, Telekom 1. CFL, Telekom 1. HNL i mTel Premijer Liga. To što si čitao za Ex-yu ligu će praviti momci sa foruma i to je njihova dobra volja.
 7. Još jedan novitet, Rujevica je dobila novo ruho. Zamijenjena je stara okolina novom, odrađene reklame kao i u stvarnosti (po sredini LED, po bokovima statične), a tu je i pivce za živce. U V2 će vas očekivati dosta novih stadiona, ponajviše za Prvu Ligu Srbije, stadion Mačve, stadion Tušanj i Pod Goricom.
 8. Legendo, da li će biti balkanska liga u peču?.. Čitao sam nešto tamo u *EX YU LIGA*, pa eto, da pitam tebe da li će biti ..
   

 9. Pošalji i ti kvalitetne snimke, ubaciću, al nemo’ rikneš.
 10. Isto kao i za Slobodu, u dm dostavi minimum 4 kvalitetna snimka navijanja, možemo ubaciti, pozdrav!
 11. Sarajevo svega 2. Što se tiče navijanja Slobode Tuzle, možeš mi naći klipove, 4 pjesme mi treba, ili recimo 2 spojene u jednoj, ali 4 klipa od po 1-2min koja ću pretvoriti u navijanje uz obradu. Treba da bude kvalitetan zvuk, da se ne čuje pištaljka u pozadini i slično, pa bih mogao ubaciti. To mi pošalji u PM. Što se tiče stadiona Tušnja, jedan momak je počeo da radi, međutim niti je završio niti je poslao kad smo predložili da ga mi dovršimo, tako da i od toga mrka kapa.
 12. Ne. Sve 4 lige rade zajedno sada. Iz Slovenije Celje, Domžale, Maribor, Olimpija. Iz Makedonije Vardar, Sileks, Rabotnički, Škendija. Za sad od Bugara, Rumuna i Albanaca nema niko. Iz Grčke Paok, Olympiacos, Panathinaikos. Hoće. Našli smo konačno i za 2. i 3.
 13. Imam ja slike, ali ne mogu da nađem naziv fonta
×
×
 • Create New...