Jump to content
Oficijalni partneri

milos987

Administrators
 • Posts

  947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  136

milos987 last won the day on December 30 2021

milos987 had the most liked content!

About milos987

 • Birthday 04/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Herceg Novi

Converted

 • Biography
  Bolje dvije godine duže biti student nego penzioner.
 • Location
  Podgorica
 • Interests
  Žene
 • Occupation
  PES Modding

Recent Profile Visitors

7,761 profile views

milos987's Achievements

 1. Moraš da exportuješ u stadium template ili da raspakuješ fpk i fpkd od tog stadiona prije exporta.
 2. Ne čekamo sada nikoga, sve sami radimo, kako za domaće lige, tako za strane i za sve ostale. Tu najveći dio problema i nastaje jer uzima dosta vremena. Nećemo se više gađati datumima, ne ide nam nikako, haha.
 3. Krajnjim naporima smo pokušali da patch izbacimo dan prije nove godine, međutim tokom te finalne izrade (jurnjave, trke) počeli su da se nižu problemi jedan za drugim, od kojih neki jednostavno nisu bili rješivi u roku od sat, dva ili pet, patch se mogao izbaciti kao neka BETA verzija ali smatram da još malo vremena, a da to bude kompletno do kraja, nije na odmet. Želim svima sretnu novu godinu i praznike koji idu, ili su prošli, a mi se javljamo u što kraćem roku sa novim vijestima. Sad smo vas malo razočarali, ali nadamo se da će novi apdejt opravdati vaša očekivanja! Hvala što imate razumijevanja i podržavate nas, vaš BPB!
 4. Nikola Terzić: by rasovukadinovic, lukasedam7 and milos987 Ricardo Gomes: by milos987, tattoo by lukasedam7
 5. Što se dresova tiče ove godine idemo još bolesnije, do detalja, kako na dresu, tako i na fontovima. Linglong Tire Superliga Kits Showcase, dva najtrofejnija kluba lige. FK Crvena Zvezda: FK Partizan:
 6. Malo nam je dosadno. Sijaset novih ekipa, da se popuni ovogodišnja struktura evropskih takmičenja. Takođe koja opcija više za dovođenje igrača u Master Ligi iz popularnih klubova malo manje popularnih fudbalskih zemalja.
 7. Svaki dan po jedna slika, može?! Zanemarite loptu Konferencijska liga ekskluzivno u BPB Peču!
 8. Teško da će biti svaki stadion sređen sad, nije to minut posla, treba vremena, a trenutno nije prioritet. Prioritet je da se odrade novosezonski sastavi i ocjene, dresovi, sve ostalo je već na zimu lako nadograditi (od zime pa do naredne jeseni). Ali radi se na tome, radi se na unapređenju trenutnih stadiona i izradi novih.
 9. To baš i ne bih znao, svaki u kom ne znam da radim mi je težak
 10. Možeš da radiš u bilo kom programu iz kog kasnije možeš svoj model da dovedeš u Blender, sve ostalo je stvar ukusa i izbora. Ja lično koristim Blender, ima ih koji rade u Lightwave, Rhinoceros itd.
 11. Najsigurnije allkeyshop pa neki od tih sajtova, ja lično kupujem na HRK Game sve, isto je Steam kod i nikada nisam imao problem. Hvala za lijepe riječi! Što se tiče problema sa stadionom, ubacivao si znači stadium servere naše? Ako sam dobro pročitao Master Liga je u pitanju? Provjeriću kod sebe ali bi možda najpametnije bilo ubaciti ponovo stadium servere, redom, BASE pa UPDATE. Ako je u pitanju Become a Legend, to se dešava nakon što u appearance napraviš promjene, ni sam kreator stadium servera nije siguran šta je uzrok toga.
×
×
 • Create New...