Jump to content
Oficijalni partneri

milos987

Administrators
 • Posts

  868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

milos987 last won the day on July 10

milos987 had the most liked content!

About milos987

 • Birthday 04/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Herceg Novi

Recent Profile Visitors

5,256 profile views
 1. Nemoguće je odrediti ko će ići u LŠ i LE niti koliko klubova iz domaćih liga može da se plasira. Za Community Shield nisam siguran, ali ću provjeriti, mislim da radi normalno.
 2. Nakon novog apdejta svaki stari sejv propada, ali se nadamo da nakon novog apdejta svaki novi započeti sejv neće imati greške slične ovoj tvojoj.
 3. Najvjerovatnije oko 15. Jula, odnosno koji dan kasnije jer tad pada prvo kolo prvenstva, da definitivno unesemo postave, brojeve i provjerimo sastave još jednom. Neki novi dresovi će već biti u prvoj verziji, a nakon nekoliko kola biće poznati svi, pa će vremenom biti dorađivani. Naravno apdejte ćemo izbacivati na svakih 7-15 dana sa novim transferima sve do kraja prelaznog roka.
 4. [PC] - e[ovo je]football 2021 BPB Patch Adria Edition 1.3.0

  Pozdrav, kod ovog peca ima 13 fajlova 3 update da li trebam sva tri da skinem iako imaju po 10GB? 

 5. Pozdrav imam pitanje jel ovde sto ima ovaj update 3.0 jel mogu samo njega da instaliram,ili moram ponovo da skidam ceo patch?

 6. Možda još bolja opcija, možeš onda i da ga ubaciš u taj klub u kom si igrao u toj staroj i samo nastaviš.
 7. Pa ovo ti je manje više isto rješenje samo odeš u create a player u edit modu i napraviš sebe. Odeš u BaL, original player, odaberi poziciju koju igraš i on će ti generisati ocjene, to slikaš telefonom, u edit modu napraviš sebe i uneseš te ocjene koje si slikao telefonom. Odeš u BaL, staviš existing player i nađeš tog igrača kog si napravio i Edit Mode-u, to je neko trenutno rješenje dok ne izađe apdejt.
 8. Dosta ovoga je dogovoreno ranije (prije mjesec, dva), čekao se povoljan trenutak, na kraju je izbio ovaj haos na društvenim mrežama, tako da nismo htjeli više čekati. U narednom periodu ćemo predstaviti dosta toga.
 9. Definitivno fali neki .rar. Što se tiče bijele trave na Maksimiru, može biti da fali Adboards-Turfs.rar. Što se tiče Poljuda, neki od Update fajlova, 1 ili 2.
×
×
 • Create New...