Jump to content
Oficijalni partneri

milos987

Administrators
 • Posts

  1,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  148

milos987 last won the day on June 27

milos987 had the most liked content!

About milos987

 • Birthday 04/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buenos Aires

Converted

 • Biography
  Bolje dvije godine duže biti student nego penzioner.
 • Location
  Podgorica
 • Interests
  Žene
 • Occupation
  PES Modding

Recent Profile Visitors

9,672 profile views

milos987's Achievements

 1. To o čemu pričaš je prošlogodišnji peč.
 2. O sledećoj sezoni kad dođe vrijeme za sledeću sezonu. Trenutni peč je rađen za sezonu 21/22.
 3. Pretjerali ste sa pitanjima da vam ne radi posle apdejta. Svi komentari su obrisani. Lite + bypass verzija je naš ustupak u peču, isto potpada pod pirateriju što je kršenje pravila foruma. Odgovore za tu verziju treba da potražite negdje drugo. Još jednom ću se oglasiti na tu temu i više neću. Nađite na internetu bypass za 1.07.01 ili 1.07.02 skinite i ubacite, nakon svakog Konami Apdejta, sve dok ne izađe neki naš oficijalni apdejt u kom će to biti riješeno. Zašto kad su u Premijer Ligi Engleske dozvoljene 3 izmjene po meču?
 4. Naravno, slobodno, svaki rad zajednice je dobrodošao. Možete da otvorite i svoju temu!
 5. Nije on kompatibilan sa novim patchom da se može ubaciti kao copy-paste. Morao bi da znaš samo kako se pišu mape za stadium server. Stadium server za novi patch nije odrađen, a kako sada stoje stvari, zbog premalo vremena, neće ni biti. Ako se nešto promijeni, svakako ćete znati.
 6. Teško ćeš to moći bez velikog znanja u editovanju baze. Nije kompatibilno sa našim patchcom pa da se može ubaciti copy paste-om.
 7. Molim sve da obrišu EDIT00000000 fajl nakon istalacije 0.9.5.0 i 0.9.6.0 kako bi sve promijene bile odmah vidljive i kako bi sve normalno radilo. Svoje dosadašnje Master Lige nastavljate bez problema. Takođe molim momke koji su prijavili bag sa Edisom, da jave da li je otklonjeno.
 8. Verzija 0.9.6.0 donosi: - Popravljeno pucanje kod timova La Liga Santander (nadamo se da je to konačno) - Ponovo upaljen intro i minifaces server, ispostavilo se da se pucanje ne događa zbog njih (nadamo se da je to konačno) - Sređen problem sa Edisom Mulalićem u Master Ligi
 9. Biće sređeno u mini apdejtu koji izlazi večeras, najvjerovatnije.
 10. Može, samo u selektoru odaberi lige koje si i do sada imao.
 11. Link za apdejt v0.9.5.0. je u download zoni!
 12. Verzija 0.9.5.0 donosi: - Nova lopta za Linglong Tire Superliga Srbije - Korner zastavica za FK Velež - Sređen Linglong Tire Superliga Srbije Entrance sa novom loptom - Sređen goalsong server, sada će gol pjesme počinjati i završavati na vrijeme - Sređen kitserver, prazni folderi nakon instaliranja 0.9.0.0. - Dodat MLMyTeam za FK Borac Banja Luka - Dodat MLMyTeam za NK Osijek - Dodat MLMyTeam za HŠK Posušje - Dodat MLMyTeam za HNK Rijeka - Dodat MLMyTeam za FK Rudar Prijedor - Dodat MLMyTeam za NK Široki - Dodat MLMyTeam za FK Tuzla City - Dodat MLMyTeam za FK Velež - Dodat MLMyTeam za FK Vojvodina - Dodat MLMyTeam za HŠK Zrinjski - Sređen MLMyTeam za GNK Dinamo - Sređen MLMyTeam za HNK Hajduk - Sređen MLMyTeam za FK Partizan - Sređen MLMyTeam za FK Željezničar - Sređen MLMyTeam za FK Sarajevo - Sređen MLMyTeam za FK Crvena Zvezda - Novi sudijski dresovi za FIFA World Cup - Novi scoreboard za DFB Pokal - Sređen Gradski stadion u Koprivnici - Sređen Stadion Poljud - Sređen Stadion Partizana - Sređen Stadion FK Kolubara - Novi Stadion Asim Ferhatović Hase - Novi Stadion Maksimir - Sređeno pucanje u Stadium meniju za EURO 2022 - Sređen domaći announcer za Linglong Tire Superliga Srbije - Nove reklame za FK TSC - Sređen dupli Vagner Love - Novi dresovi za pojedine ekipe - Sređen grb Željezničara - Nove miniface za pojedine klubove m:tel Premijer Liga BiH - Nove face i one koje su greškom izostavljene (314) - Ubačen All time FIFA & PES Soundtrack koji je grepkom izostavljen - Sređene himne ekipa i takmičenja na početku utakmice - Sređen grb Željezničara
 13. Sa ejogc editorom možeš u bazi ručno dodati još 3 igrača u repkama koje želiš, ali mislim da će u Master Ligi ponovo pozivati 23.
×
×
 • Create New...