Jump to content
Oficijalni partneri

LeoMessi

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. A zar bypass nije ista kao original igra svakako,jer preko nje si mogao da igras online i da imas sve opcije,dok na obicnim krekovanim verzijama to je samo za offline verziju,bypass su valjda isti fajlovi kao i original pes jer je radio online.I ako je stvarno neki problem oko toga sta treba da se uradi da ne bi crashovala master liga.
  2. Na steamu pise season update i igrao sam je kao full verziju online sve,ne znam dal je bypass bio al trebalo bi da je ista igra jer je imala sve opcije i nije pisalo lite vec full verzija.
  3. Novi problem krenuo sam master ligu i kresovala mi igrica i to na samom pocetku.Kad sam poslao ponude nekim igracima za transfer prvi dan u kalendaru je prosao,tu sam poslao nove ponude,kad sam posle kliknuo na sledeci dan, dok je bilo da ide sledeci dan u kalendaru kresovala igrica i naravno nije se nista sacuvalo.Da li se zna u cemu bi mogao da bude tu problem.Cuo sam da kresuje nekima koji imaju no steam verziju ali moja je sa steama.
  4. Sad sam probao preko run as adminstrator preko sidera bezveze i radilo je izbaci sliku peca u pesu,a kad probam bez toga onda upali obican pes,ne znam sto se to desava.
  5. Ma nemam taj pec vise skroz sam ga obrisao bio i skinuo opet pes sa steama
  6. Imao sam football life pre instaliran al sam ga obrisao da bi skinuo ovaj bpb patch.A to 2023 vrv je od toga isto ima save al tu nema nista u tom folderu sve sam obrisao,evo sad sam i taj folder obrisao.
  7. U save nemam skoro nista obrisao sam edit fajl.
  8. Data pack 7.0 mislim da je najnovija verzija pesa.Evo sta od fajlova od pesa i peca ima.
  9. Ja sam sve ubacio za pec i kad pokrenem sider i pojavi mi se kao nesto za steam starting game i kad udje ista je slika kao u pravom pesu,a klubovi i ostalo nista novo nije ubaceno,kao da sam obicnu igricu pokrenuo.Nije mi jasno sto ne pokrece pec kad upalim sider vec obican pes isto i za onu pes ikonicu kao od peca sam probao isto ispadne.Sve partove sam ubacio za pec,inace svi fajlovi od peca su ubaceni u folder od pesa 21.Ako zna neko zbog cega hvala.
×
×
  • Create New...