Jump to content
Oficijalni partneri

Marone

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Marone

  1. On 7/18/2023 at 12:58 PM, milos987 said:

    Navijanja iz Srbije imaju Crvena Zvezda, Napredak (??? nisam siguran), Novi Pazar, Partizan, Radnički Niš, Radnički 1923, Vojvodina, Spartak Subotica i Voždovac (??? opet nisam siguran). Za ostale timove nema, može biti iz više razloga, Čukarički recimo ni nema navijače, TSC ima ali jako malo ima kvalitetnih audio snimaka sa kojih bi se navijanja mogla preuzeti, itd. itd.

    Dolaze, većinom su face koje su ubačene od Fleishmana, on dosta pažnje posvećuje drugoj ligi engleske.

    Postoji opcija. U sider.ini fajlu je pod nazivom match.minutes = 0 (ili nešto slično tome, pišem iz glave, snaći ćeš se siguran sam). Ukucaš umjesto 0 broj minuta koji želiš.

    Listao sam face bas iz druge lige, jako ih malo ima, moguce da su vise njih ubacene za druge lige, no da li postoji neki link sa vecim packom faca da se skine? 

  2. On 10/13/2022 at 5:25 PM, Marone said:

    Pozdrav da li neko moze da mi odredi pravu putanju u map teams, kako ne bi imao vise problema sa crnim stadionima prilikom pocetka utakmice, ovo je sadasnja putanja, mozda je neka greska, slabo se razumem oko sidera.

    Uzgred koristim ovaj nas poslednji patch, samo sam hteo dodati sve engleske stadione.

     

     

     

     

    Capture.PNG

    Da li neko moze da mi odgovori na ovo pitanje ?  hvala :) 

  3. Pozdrav da li neko moze da mi odredi pravu putanju u map teams, kako ne bi imao vise problema sa crnim stadionima prilikom pocetka utakmice, ovo je sadasnja putanja, mozda je neka greska, slabo se razumem oko sidera.

    Uzgred koristim ovaj nas poslednji patch, samo sam hteo dodati sve engleske stadione.

     

     

     

     

    Capture.PNG

  4. Pozdrav ljudi, mislio sam da pocnem snimati Master ligu sa timom iz domace lige, naravno koristicu patch zadnji koji je izbacen sa ovog sajta, da li bi neko zeleo da podrzi ovaj serijal, takodje uz Master Ligu, snimao bi i prognoze sve u (60FPS) (PC). Lep pozdrav ! :wink(1):

    • Like 3
×
×
  • Create New...