Jump to content
Oficijalni partneri

Marone

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Marone last won the day on January 1 2020

Marone had the most liked content!

Reputation

12 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Listao sam face bas iz druge lige, jako ih malo ima, moguce da su vise njih ubacene za druge lige, no da li postoji neki link sa vecim packom faca da se skine?
  2. Pozdrav zanima me da li u onom face-packu, dolazi uz tih 1400 faca i face igraca druge engleske lige? Da li jos uvek postoji ona opcija u sideru da se nasteluje duzina vremena utakmice kao po realnom satu/minutazi?
  3. Da li posedujes neki link gde mogu skinuti na jednom mestu te stadione ?
  4. Pozdrav ljudi, zanima me jedna informacija, da li druga liga engleske ima stadione sve?
  5. Da li neko moze da mi odgovori na ovo pitanje ? hvala :)
  6. Pozdrav da li neko moze da mi odredi pravu putanju u map teams, kako ne bi imao vise problema sa crnim stadionima prilikom pocetka utakmice, ovo je sadasnja putanja, mozda je neka greska, slabo se razumem oko sidera. Uzgred koristim ovaj nas poslednji patch, samo sam hteo dodati sve engleske stadione.
  7. Pozdrav, da li moze neko da mi kaze kako da resim ovaj problem, dogadja se na difolt stadionima, u ovom slucaju druga liga Engleske, Stoke City-stadion njihov. https://imgur.com/soPTHzV (slika problema sa stadionom.)
  8. Pozdrav svima, zanima me jedna stvar, da li ovaj patch sadrzi stadione i za 2 ligu Engleske?
  9. Moguce da koristis "narodnu" verziju, i da je u tome problem.
  10. Da li neko zna kako se proslavlja gol na nacin da igrac skine dres? koliko se secam u pesu 17, je to bila kao neka atrakcija, mislim da je preneto i na pes 2021 ali ne znam tacno koji su uputi na dzojstiku, posle datog gola..Ako neko zna da mi ispise..
  11. Cim ugrabim malo vremena da zapocnem, pokrenuce se serijal, posto je na granici trenutna situacija kao ludnica..Zbog covida.
  12. Bacio sam na download od SMOKE-a imaju neki face pack, koji non stop apdejtuju, valjda ce pomoci..
  13. Da li neko ima link od nekog face packa, za drugu ligu engleske ?
  14. Pozdrav ljudi, mislio sam da pocnem snimati Master ligu sa timom iz domace lige, naravno koristicu patch zadnji koji je izbacen sa ovog sajta, da li bi neko zeleo da podrzi ovaj serijal, takodje uz Master Ligu, snimao bi i prognoze sve u (60FPS) (PC). Lep pozdrav !
×
×
  • Create New...