Jump to content
Oficijalni partneri

Dinero

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Gde se ubacuju ovi stadioni iz balkan pack-a ? Skinuo sam verziju za File Loader,al ne znam gde tacno da ubacim...
  2. Kako mislis broj brate ? Redni broj u igri onako kad listas ili nesto iz bin liste ?
  3. koji stadion menja :) ? Svaka cast na stadionu !!
  4. Kako god,ako znas kako da stavim da budu bele ti reci ili bilo ko ko zna ;) EDIT: Resen problem,evo i za ostale.Znaci samo u editoru otici na "teams",naci vas tim (u mom slucaju liverpool) i promeniti "supporter colors" ona 3 pravougaonika u bele boje i to je to ;)
  5. Nisam nista editovo,samo instalirao patch i krenuo ML,aj da su sto ti kazes 4 kocke nego je cela mreza jarko crvena i izgleda odvratno
  6. Znam i ja da tako moze da se promeni ali kako?To je isto ko da si mi reko da se motor auta popravlja pomocu alata za auto.To znam al kako :D ?Sta da uradim ?
  7. Sta treba da uradim da mi mreze budu normalne bele a ne obojene,npr igram sa Liverpoolom,kad sam domacin mreze mi crvene a hteo bih da budu bele.Sta da uradim ?
  8. Koji stadion menja ovaj SC Teleoptik ?
  9. Ne mogu da skinem stadion,trazi accaunt neki -.-'
  10. A joj brt,jel tesko samo da ides tamo copy link adres i ovde paste xD,kazem ti da ne mogu da se snadjem,nebih za dzabe ovde temu otvarao i tako to
  11. Da al u tvom potpisu je dl za skidanje celog peca v3 a ja bih stadione iz v2 pa mi daj dl samo za stadione ako nije frka :)
  12. Ako moze neko na brzinu ako nije frka da mi samo edituje ova 2 dresa da im makne oznake jelen super lige i ovaj Renault i Agrobanka reklamu.Da budu ono u fazonu za Euro takmicenja.Hvala u napred :).
  13. Mozes mi linkati temu,ne snalazim se bas po forumima :) sorry,
  14. Mozes mi das link do teme gde su stadion iz v2,posto sam video da ima dosta srpskih stadiona pa da poskidam to ? :)
×
×
  • Create New...