Jump to content
Oficijalni partneri

GDHAMER

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. 500gb slobodno ima,ne znam jedino da disk ne pravi problem.sistem mi je na ssd a ovaj je 2tb nakon 7x pokusaja izgleda da prodje instalacija ne znam ni sam kako
  2. pozz ljudi prije svega pohvale za rad i trud ulozen svaka vam cast i hvala vam. imam jedan problem kod instalacije,instaliram pec na org pes ali mi zapne kad dodje do 30% instalacije kod stadiona kolubare,4x sam isao na ignore ali on jednostavno ne nastavlja instalaciju nego vrti 5 min i opet izbaci isto,probao sam i retry ali opet isto. ima li neko rjesenje,jel se iko jos susreo sa istim?
  3. da pratim izgradnju tog stadiona od pocetka na forumima i mogu ti reci odradio si ga tacno onako kako mu je projekat bio,mislim maketa,znaci nemam zamjerki,al on sad stvarno drugacije izgleda cak i ljepse nego na maketi
  4. Fructo svaka cast,stadion rastura.Vidim da si predlagao da odradis stadion u uzicu sto i nije losa ideja.Vaske bez uvrede tvoj je dobar ali je radjen prije izgradnje,sad vec drugacije izgleda.
  5. Brate rasturate definitivno,svaka cast svima!!!
  6. Pa dobro,reko sto ce rad igrat evropske meceve na njemu,al i to sto kazes sta ce nam kad nema obilica xaxaxaxax,onda drugi prijedlog stadion novog pazara :)
  7. Predlazem stadion Borca iz Cacka da se uradi ili stadion Obilica :)
×
×
  • Create New...