Jump to content
Oficijalni partneri

Милош

Members
  • Posts

    1,498
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Милош

  1. Preko nego sto krenes da igras stisni ALT+Tab i vrati se u igru,ja sam imao isti problem.
  2. Свака част перфектно! :)
  3. Крајем јула вероватно.
  4. Ne znam gde da pitam pa ajde ovde.. dugo nisam pratio forum i igrao pes pa se izvinjavam ako je već rešen moj problem. naime publika na čika dači mi je crna kako to da rešim?
  5. Ne mogu da verujem da se ovde ništa ne piše,a verovatno uzimamo ovo tamičenje.
  6. Daj neke ss-ove od fife 09 nismo imali dobar PEC,ovaj mi se cini kao sjajan! PS: Sad videh ss-ove na njihovom sajtu sjajan je,steta za stadione..
  7. Bravo Pope,Karađorđe je sad perfektan ja tu ništa nebi dirao nego što se tiče ostalih stadiona moje neko viđenje: znači uradili ste stvarno ogroman posao,samo 1 stadion iz lige nije urađen.. svaka čast.
  8. Bravo majstore,sve si bolji i bolji ave: PS: Samo obrati pažnju na rendere.
  9. Druže igrao sam sve JSL - meridijan liga pečeve i mogu da tvrdim da je svaki prethodni bio sadržajniji od ovog peča,stečem utisak kao da ne igram JSL pogledaj recimo PES 2010 JSL peč.
  10. PES-Serbia.com Patch 2013 DEMO – Pro Evolution Soccer 2013 DEMO www.pes-serbia.com How to run the patch: 1. Install the patch in your "Pro Evolution Soccer 2013 DEMO" folder (usually "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 DEMO", and if you haven't changed anything while installing PES it's enough just clicking the "Next") 2. Adjust settings to suit you (PES-Serbia.com Patch Settings) 3. Start the game (PES-Serbia.com Launcher) Features: - Current squads and formations for all teams - Nike Maxim Ball instead PES 2013 Default Ball - Standalone Patch – can use with any patch - Original names and logos for all teams - Removed blur effect from game - Correct adboards with official sponsor brandings - PES Database stats for all players - Kits in Gameplan - Kitserver 13 - New Green Turf, Goalkeeper gloves, Referee Kits, Nets HD - Songs in menus (Breathe Carolina - Blackout and Far East Movement - Rocketeer ft. Ryan Tedder) Teams in game: Premier League: (Arsenal FC, Chelsea FC, Liverpool FC, Manchester City, Manchester United,Tottenham Hotspur) Ligue 1: (Paris-Saint Germain) Bundesliga: (Borussia Dortmund, FC Bayern München) Serie A: (Inter, Juventus FC, A.C. Milan) Liga Portuguesa: (SL Benfica) Liga BBVA: (Atlético Madrid, FC Barcelona, Real Madrid, Valencia CF) Download: Download (Uploaded.to) (250MB) dt0d.img (Gamefront.com) Don't ask for mirrors, support the site. Screenshots: Endnotes: "PES-Serbia.com Patch 2013 DEMO" without warranty of any kind.The authors are not responsible for any consequences resulting from the installation and use of patch.Patch install and use entirely at your own risk.For any questions or concerns, visit the support site and forum PES-Serbia Copyright © 2013
  11. Ovako zelim da vam se zahvalim na saradnji , hvala svima , necu vise dolaziti na ovaj forum oduzmite mi moderatora , jos jednom hvala na saradnji. Nebi da se desi onako kao sa Goranom. Odlucio sam tako i necu menjati odluku.
  12. Stanković se vraća u reprezentaciju? Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je mogućnost povratka Dejana Stankovića u reprezentaciju. Nekadašnji kapiten "orlova" oprostio se od dresa sa nacionalnim grbom u Mariboru, posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini. Tada je to isto, samo u afektu, učinio i Nemanja Vidić, ali posle nekoliko dana i on je definitivno doneo odluku o povlačenju. - Vidić se oprostio od reprezentacije, dok je Stanković nedavno uz osmeh govorio o povratku - iznenadio je Karadžić sve u prisutne u "Kući fudbala" posle Izvršnog odbora FSS. Stanković nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje reči Karadžića. Samo je zatražio da se sačeka ishod izbora i postavljanje novog selektora. Eventualni angažman njegovog velikog prijatelja Siniše Mihajlovića na mesto selektora verovatno bi značio i povratak srpskog asa. Samo ostaje da se vidi da li će to biti na terenu, ili pored Mihajlovića na klupi.
  13. Pripreme Superligaša: Od Budve, preko Sjenice, do Dubaija Finansijska kriza, ali i kontakti, su parametri koji će odrediti klubovima iz Jelen Superlige gde će se pripremati za nastavak prvenstva. Manje-više sve ekipe iz našeg elitnog razreda sa pripremama počinju do 16. januara. Kako sada stvari stoje, prvi sa treninzima, onim "najdosadnijim", bazičnim, počinju Crvena zvezda i Novi Pazar. Njima je okupljanje zakazano za 10. januar. Dva najtrofejnija kluba, "večiti rivali", posle testiranja koja će uraditi u Beogradu, put toplijih krajeva kreću desetak dana po okupljanju. Partizan će pripreme obaviti iz dva dela, kao i većina timova, samo što će najmanje vremena provesti u "Zemunelu". Prvi deo odradiće u Dubaiju, dok će završnica priprema biti u Turskoj, u antalijskoj regiji. Turska, tačnije potez između Antalije i Kemera, biće baza za nekoliko naših timova. Osim Turske, u igri su i Makedonija, Kipar, Slovenija, Crna Gora, ali i Španija. Robert Prosinečki će "novu" ekipu znojiti prvo u Budvi, da bi se sa loptom crveno-beli više družili u Antaliji. Dugih 46 dana priprema Vojvodina je podelila na nekoliko delova, a vrlo lako može da se desi da jedan kontrolni meč odigraju i sa Zvezdom, pošto će u isto vreme biti i u Crnoj Gori i u Antaliji. Novosađani put Jadrana idu 20. januara, dok će na "ćošak" Turske 20. februara. Tradicionalne destinacije će i ove zime biti aktuelne, pa će, iako još uvek nema zvaničnih potvrda o rezervacijama smeštaja, na Dojran otići BSK, a na Ohrid ili u Sloveniju Hajduk iz Kule. Aja Napa je prva opcija "građevinara", dok posao kvari poziv na jedan jak turnir u Antaliji. Ukoliko se potvrdno odgovori, Radovci će Kipar zameniti Turskom. Borac iz Čačka će u Herceg Novi, Sloboda na Zlatibor, dok će Novi Pazar posle Sjenice 12 dana boraviti u Antaliji. Kuljanima je jedna od opcija Slovenija, ali su alternative o kojima se ozbiljno razmišlja - Španija i Turska. Uprave Jagodine, kragujevačkog Radničkog, Spartaka, Metalca, Slobode i Smedereva i dalje razmišljaju, ali bi trebalo da do kraja nedelje zaključe aranžmane. Javor, ukoliko, kako kažu njihovi čelnici, "ne iskrsne nešto bolje ili adekvatnije", odlaze na dobro znana mesta u Makedoniji (Ohrid) ili Sloveniji. Veliki problem u organizaciji zimskih priprema predstavlja i činjenica da uprave do Turske moraju direktnim letovima, jer nema nisko-budžetnih avio kompanija. Koliko je poznato, turska nacionalna kompanija ne sponzoriše ni jednu našu ekipu, a kako svi letovi za unutrašnjost idu preko Istanbula, onda je jasno da će jedna karta do Antalije, u ekonomskoj klasi, klubove koštati oko 330 evra. Španija je skuplja, dok ne verujemo da čelnici Partizana razmišljaju da fudbalere vode nisko-budžetnom kompanijom za Dubaji. Hoteli su posebna priča i verujemo da za "normalnu" i razumnu cenu (maksimum 70 evra) mogu dobiti aranžman na bazi "sve uključeno".
  14. Vojvodina misli na svoju decu Fudbalski klub Vojvodina nastavio je sa politikom afirmacije mladih igrača iz sopstvenih redova. Novosadski superligaš je u petak u profesionalni pogon uključio petoricu golobradih momaka koji su se prethodnih godina fudbalski opismenjavali u Sportskom centru Vujadin Boškov. Prve trogodišnje profesionalne ugovore sa Vojvodinom potpisali su: Stefan Nikolić (desni bek, 1994 god.), Georgije Ilić (napadač, 1995. god.), Mijat Gaćinović (napadač, 1995. god.). Stipendijske ugovore (na tri godine) potpisali su: Lazar Zličić (ofanzivni vezni, 1997. god.), Aleksandar Glumčević (štoper 1994. god.), Nemanja Sekulić (zadnji vezni, 1994 god), Emil Rockov (golman, 1995. god.) i Milan Makarić (ofanzivni vezni, 1995. god.) dok je ugovor o stipendiranju na četiri godine potpisao Mirko Ivanić (ofanzivni vezni, 1993. god.). Svečanom činu potpisivanja ugovora pored ponosnih roditelja prisustvovali su generalni sekretar i sekretar Fudbalskog saveza Novog Sada Branko Baglava i Saša Živković, kao i sekretar kluba Aleksandar Vlaškalić. Početkom naredne godine (januar) očekuje se da će još nekoliko talentovanih omladinaca staviti potpise na profesionalne ugovore sa svojim matičnim klubom. (Foto: http://www.fkvojvodina.rs)
  15. Vuković: Suvi kvalitet nije dovoljan za medalju Srbija će u januaru biti domaćin Evropskog prvenstva za rukometaše, a selektor “orlova” Veselin Vuković objavio je širi spisak igrača. Vuković je u intervjuu za sajt nacionalnog saveza objasnio razloge pozivanja pojedinih igrača, pre svega Dalibora Čuture. - Ranije sam rekao da bi jedno ili dva imena mogla da budu iznenađenje. Poznata je situacija sa povredama igrača na bekovskim pozicijama koji su bili u nekim prvobitnim planovima za sredinu napada. Imamo lošu situaciju sa Šešumom i Manojlovićem, a i Nenadić se žali na povredu. Ipak poziv Čuture ne bih nazvao iznuđenim rešenjem, jer je on to svojim dobrim igrama u Ligi šampiona u potpunosti zaslužio - rekao je Vuković na početku razgovora i objasnio izostanak Marjanovića iz Metaloplastike koji je bio u sastavu na "Kupu nacija". - Povreda je presudila da ne bude na spisku. Nije postojala varijanta da se oporavi do starta priprema. Još uvek nosi longetu, tek će u novoj godini početi valjano da trči, a to je kasno za nas. Šansu je, posle pauze na "Kupu nacija", ponovo dobio Marković. Da li će levo krilo Vardara biti i opcija za prednjeg u dubokim odbrambenim formacijama, kao alternativa i dopuna Nenadiću, koji je to igrao u novembru? - Pričao sam sa Markovićem i on može da doprinese reprezentaciji. Najmanje je sporan kada je atmosfera van terena u pitanju, a nadam se da tu svoju dečačku neozbiljnost neće prenositi na trening i sam rad. Verujem da će imati prilku da da svoj značajan doprinos na ovom takmičenju. Za poziciju desnog krila, koja je već nekoliko godina problem reprezentacije Srbije, boriće se četvorica igrača. Osim Đukića i Pavića, tu je oporavljeni Prodanović, kao i Kostadinović. Iako se govorilo o povratku Milosavljevića, to se nije desilo? - Situacija na desnom krilu je takva da sam bio prinuđen da pozovem sva četiri igrača koji su bila u opticaju u poslednje vreme. Razmišljao sam i o Markezu, koji ima malu minutažu u Gepingenu, ali ima perspektivu i neku reprezentativnu budućnost. Prodanović je sklon povredama, tako da sam "potrošio" četiri mesta za poziciju desnog krila. O Milosavljeviću sam razmišljao do poslednjeg trenutka, ali nisam bio siguran da je to nešto što bi nam donelo prevagu u ovom trenutku. Nas dvojica imamo dobar odnos. Letos smo pričali u Aranđelovcu, znam šta misli o reprezentaciji, ali jednostavno, nisam smatrao da bi to bio dobar potez u ovom trenutku. Na spisku se nalazi i Bojinović koji nije igrao na "Kupu nacija" u novembru. To ste prokomentarisali činjenicom da tako iskusnog igrača ne treba proveravati. Pratili ste njegovu formu, koliko je spreman i u kojoj meri može da doprinese državnom timu? - Moram da napomenem da je ovo spisak od 28 igrača, gde niko drugi, van ovog spiska, ne može da nastupi na Prvenstvu. On je od tih za koje znamo koliko i šta može, a Srbija nema toliku bazu da Bojinović ne bude na spisku od 28 imena. Kakav je plan priprema? - Na početku priprema bismo okupili veći deo reprezentacije bez igrača iz Nemačke, koji igraju poslednje kolo 26. i 27. decembra. Ukoliko se odlučim da Nenadić bude sa nama na tom užem spisku, s obzirom da i on ima zdravstvenih problema, počeo bi pripreme sa nama, a 26. otputovao za Dansku i odigrao poslednje kolo prvenstva. Priključivali bismo igrače iz Nemačke, kako ko završi, a prva tri dana bi nam pomogli Dimitrijević i Mešter, koji su van ovog spiska, uz zahvalnost Partizanu. S obzirom da znamo odakle nam igrači dolaze, na početku ćemo imati problema sa brojem. Kada planirate da skratite spisak? - Pokušaću do poslednjeg momenta da budem u kontaktu sa igračima i obavestim sve praktično u nedelju uveče, 18. decembra. Najverovatnije ćemo startovati sa 19, možda 20 igrača, ako bude više od jedne sumnjive situacije sa povredama. Odigraćemo dve utakmice sa Rumunima, a prva će biti zatvorenog tipa, bez zapisnika. Druga, 29. decembra će biti javna i tada ćemo na raspolaganju imati kompletnu reprezentaciju. Poslednja dva dana ove godine igrači će dobiti slobodno, da bismo se ponovo okupili prvog januara. Sa Makedonijom ćemo igrati osmog januara u Smederevu. Završićemo sa Česima, jednom zatvorenom i drugom, zvaničnom utakmicom u "Pioniru", 12. januara. Pratili ste igrače ovih mesec dana od poslednjeg okupljanja. U kojoj meri ste zadovoljni njihovim formama? - Tek kada ih vidim u okruženju reprezentacije, moći ću da kažem nešto više. Ima igrača koji su u dobroj formi, ima i onih koji nisu. Vrlo je važno da shvatimo ono što nas čeka. Svi će morati da se maksimalno posvete radu u reprezentaciji. Pokušaćemo da osvežimo nosioce igara u klubovima i praktično od prvog momenta radimo što je moguće više na uigravanju. Da li je spreman skauting protivnika Srbije u preliminarnoj fazi, Poljske, Danske i Slovačke? - Dosta toga smo odradili, ali gledaćemo i da januarske utakmice obradimo. uz božju pomoć, pratićemo i drugu grupu sa kojom se ukrštamo. Već 10. januara imaćemo dosta materijala, a što se tiče protivnika u drugoj grupi, imaćemo dosta materijala sa samog evropskog prvenstva. Od reprezentacije se na Euro 2012 očekuje najviše. Koliko je to u skladu sa trenutkom u kome se nalazi ova generacija srpskih rukometaša? - Naš adut mora da bude podrška sa tribina. Suvi kvalitet koji posedujemo, ako budemo objektivni, priznaćemo nije za medalju. Međutim, uz borbenost, podršku sa tribina i korektno suđenje možemo da pokušamo da se borimo za medalju. Najvažnija nam je prva utakmica sa Poljacima i to je problem sa kojim se srećemo. To bi mogla da bude injekcija samopouzdanja i talas euforije, koja bi nas odvela daleko...Za turnirski sistem takmičenja najpotrebnija je fanatičnost u odbrani, odnosno, strpljiv i dugačak napad. Po svemu sudeći, po onome čime raspolažemo, moraćemo da igramo na "mali rezultat" - zaključio je Vuković.
  16. ABA: Nezaustavljivi Radnički! Košarkaši Radničkog zabeležili su petu uzastopnu pobedu u ABA ligi. Ekipa iz Kragujevca u 12. rundi regionalnog takmičenja bila je bolja od Krke rezultatom 82:75 (17:16, 25:19, 17:23, 23:17). Najbolji u timu Miroslava Nikolića bio je Stiven Marković sa 17 poena i 16 asistencija (indeks korisnosti 30). "Dabl-dabl" učinak zabeležio je i Majkl Skot (16 poena, 10 skokova, osam skokova, indeks 28), dok je najefikasniji bio Dejvid Sajmon sa 24 poena, plus sedam uhvaćenih lopti (indeks 22). Odličan je bio i Saša Bratić sa 14 poena i pet skokova. U ekipi Krke Zoran Dragič je ubacio 19 poena, a Mustafa Abdul-Hamid 15 poena. Lider ABA lige Makabi deklasirao je Helios rezultatom 94:56, u meču u kojem se u strelce upisalo 11 igrača "ponosa Izraela". Najkorisniji je bio Sofoklis Skorcijanidis sa 23 poena i osam skokova - indeks 30. ABA liga, 12. kolo Crvena zvezda - Široki 83:72 Subota Budućnost - Zlatorog 81:75 Makabi - Helios 94:56 Radnički - Krka 82:75 Cedevita - Partizan mt:s 75:57 Nedelja Zagreb - Cibona 17:30 Olimpija - Hemofarm 18:00 Tabela: Makabi 10-1, Cedevita 10-2, Budućnost 8-4, Partizan mt:s 8-4, Olimpija 7-4, Cibona 7-4, Radnički 6-6, Zagreb 6-5, Široki 5-7, Hemofarm 4-6, Krka 3-9, Crvena zvezda Beograd 3-9, Helios 2-10, Zlatorog 2-10.
  17. ZVEZDINA TREĆA POBEDA | 83:72 Košarkaši Crvene zvezde u duelu sa Širokim pokazali su veliku borbenost, znatan napredak u igri, posebno u odbrani, svih 40 minuta imali su izvanredan pristup i sve to je urodilo plodom. Crveno-beli su upisali treću pobedu i najavili bolje dane. Maestralnu partiju pružio je Petar Popović, sakupio je čak 38 indeksnih poena, celu utakmicu je nosio ekipu, a kada je bilo najpotrebnije u pomoć mu je pritekao Andreja Milutinović pa su gosti iz Hercegovine ipak morali da čestitaju crveno-belima na zasluženoj pobedi. Zvezda je odlično počela meč, a Petar Popović od samog starta najavio da će ovo biti njegovo veče. Izabranici Svetislava Pešića u prvom poluvremenu imali su čak 16 poena prednosti (43:27), ali je Široki veoma dobrom igrom u trećem periodu uspeo da napravi preokret. Gosti su preko tamnoputog Kolinsa došli do izjednačenja (60:60), a potom poenima Baraća i do prvog vođstva. Pretila je još jedna neizvesna završnica, a dramatičan finiš ipak je sprečio Andreja Milutinović. Dva minuta pre kraja, kod rezultata 72:70 u korist Zvezde, mladi bek je pogodio trojku uz faul. Potom je realizovao i dodatno slobodno bacanje i na taj način overio trijumf crveno-belih. Takođe, Crvena zvezda je odigrala veoma čvrsto u odbrani u poslednjih 10 minuta, dozvolivši protivniku da postigne samo osam poena. Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić, posle meča je istakao: - Obično prvo čestitam navijačima, jer su oni nama veoma važni. Ipak, ima nekoliko njih koji ne zaslužuju da budu navijči Zvezde. Neko je stalno prozivao Petra Popovića, a pitam se šta bi se desilo našem najboljem igraču na ovoj utakmici koji je imao indeks 38, i čak 14 skokova, kome jedino zameram što nije pogodio trojke, da nije pogađao... Razumem emocije, ali svi valjda imamo isti cilj. Uvek kažem da ne jedan ne pravi tim, ali jedan može da ga razruši. Nismo pobedili samo zbog njega, jer je ekipa pokazala profesionalni odnos. Lako je da se drži atmosfera kada se pobeđuje, ali teško je kada se gubi i kada padaš, kada treba da nastaviš da radiš. Zbog toga čestitam ekipi. Srećan sam što smo se u odlučujućim momentima utakmice imali prava rešenja i što smo u poslednjoj četvrtini primili samo osam poena. Ekipa je pala, ali smo se vratili odbranom – konstatovao je Pešić. Crvena zvezda – Široki 83:72 (28:18, 19:21, 15:25, 21:8) Crvena zvezda: Čović 7, Cvetković 2, Ilić 6, Lazić 3, Nedović 11, Lešić 8, Subotić, Nikolić, Vasić 3, Milutinović 16, B. Popović 4, P. Popović 23. Široki: Vladović 6, Planinić 11, Ramljak 2, Pilepić 18, Naletelić, Bilinovac, Peršić 2, Butorac 5, Novak, Šakić 10, Barać 5, Kolins 13.
  18. POKER:WPT Series 7 Ep 12 01:00 LFL:Chicago - Minnesota 02:30 NFL:Game Day 05:00 FUDBAL:COPA SUDAMERICANA: Finale G2 Universitad de Chile - LDU Quito 05:00 NFL:St. Louis - Seattle 07:00 FUDBAL:FRANCUSKA LIGA: Preview 07:30 FUDBAL:ITALIJANSKA LIGA: Preview 08:00 FUDBAL:SPANSKA LIGA: Preview 08:30 FUDBAL:LIGA SAMPIONA: Magazin 09:00 FUDBAL:LIGA EVROPE: Brugge - Braga 11:00 RUKOMET:SVETSKO PRVENSTVO ZENE: Polufinale 1 12:30 RUKOMET:SVETSKO PRVENSTVO ZENE: Polufinale 14:00 AUTO-MOTO:Motosport Mundial: Magazin 14:30 FUDBAL:COPASUDAMERICANA: Highlights 15:00 DNEVNE VESTI:OMNI SPORT 15:30 KOŠARKA:ENDESA LIGA: Magazin 15:45 KOŠARKA:ABA LIGA: Magazin 16:00 KOŠARKA:ABA LIGA: Buducnost - Zlatorog Lasko 18:00 ROAD TO LONDON:Magazin 18:30 WORLD WIDE SPORTS:Magazin 19:00 KOŠARKA:ABA LIGA: Cedevita - Partizan 20:15 FUDBAL:ITALIJANSKA LIGA: Preview 21:00 FUDBAL:FRANCUSKA LIGA: Lyon - Evian 23:00 FUDBAL:ITALIJANSKA LIGA: Milan - Siena
×
×
  • Create New...