Jump to content
Oficijalni partneri

Boba1

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Boba1

  1. On 12/14/2022 at 10:12 AM, Beli19 said:

    Tesko da ima jos druze, i to ako ima cene su nenormalne, 1000e...

    Ja sam nasao na KP za 1200din ali to je bio februar mesec, ne znam kakvo je stanje sada.

     Hvala. Videcu na kp,ali da li ce moci da se aktivira na srpskom steamu? 

  2. 11 hours ago, TaTaTiRa said:

    Da li si u documents kopirao edit file? Da li si prekopirao u sider folder? Da li prekopirao exe file preko originalnog?

    U documents jesam, a sider folder nemam? Nemam ni exe file. Imam sve kao lik na yt koji btw objasnjava ocajno ali snasao sam se nekako. Ti fajlovi od sidera su mi svi raspakovani i smesteni u pes folder. Pokrenem preko sidera, sider radi a pes se pokrece ko da nema sidera. Igra je original. Instalirao sam bez updejtova. Nemam nijedan update,nisam skinuo,internet mi je haos. Mozda je zbog toga? Da probam da ih skinem pa onda? 1.0 , 2.0 i 3.0? Ja sam instalirao tj kopirao samo BASE foldere. 

  3. Just now, TaTaTiRa said:

    Pec radi sa data packom 7.0 normalno samo ne radi BAL zbog baga u pecu i nadamo se da ce konacno izaci novi apdejt da se i to resi da moze da se igra normalno dok se ne sredi novi pes a i kad se sredi igrace se vise stari jer je novi zesce sranje.

    Ne radi mi. Instalirao sam sve ko lik na yt. Nista se ne desava,pokrenem igru preko sidera i sve je default ko da nisam nista prebacivao u folder.

×
×
  • Create New...