Jump to content
Oficijalni partneri

Boba1

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Boba1

  1. Kako da ubacim Jovanovica da mu nije siva glava?? Sve ostalo radi savrseno. Hvala unapred
  2. Hvala. Videcu na kp,ali da li ce moci da se aktivira na srpskom steamu?
  3. Gde kupiti org pes 2021 season update? Drug hoce da igra ovaj pec,ali nema pes original. Ja imam, ali vise je nema na steam marketu..ili onaj lite? moze pomoc hvala.
  4. Uspeo sam jos per par dana,probelm je bio sto nisam updajtove ubacio. Hvala batice.
  5. U documents jesam, a sider folder nemam? Nemam ni exe file. Imam sve kao lik na yt koji btw objasnjava ocajno ali snasao sam se nekako. Ti fajlovi od sidera su mi svi raspakovani i smesteni u pes folder. Pokrenem preko sidera, sider radi a pes se pokrece ko da nema sidera. Igra je original. Instalirao sam bez updejtova. Nemam nijedan update,nisam skinuo,internet mi je haos. Mozda je zbog toga? Da probam da ih skinem pa onda? 1.0 , 2.0 i 3.0? Ja sam instalirao tj kopirao samo BASE foldere.
  6. Ne radi mi. Instalirao sam sve ko lik na yt. Nista se ne desava,pokrenem igru preko sidera i sve je default ko da nisam nista prebacivao u folder.
  7. Radi li pec na ovom poslednjem data packu 7.0 valjda? Ja sam malopre skinuo cist pes sa steama , odradio onako ko sto tutorijal na yt kaze i ne sljaka nista. Ko da nisam nista uradio. Jel ja gresim ili ?
  8. Mozda je bilo pitanja,al da ne setam po celoj temi. Jel ovaj Euro pec poslednji instaliram na cist PES ili preko ovih starih peceva, imam sve do 2.5.1. Verzija igre je steam originalna,hvala unapred.
×
×
  • Create New...