Jump to content
Oficijalni partneri

Roki01

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roki01

  1. Drugovi ja samo da javim da sam resio problem,moram da pokrecem launcher preko administratora,e sad jedno pitanje poceo sam master ligu i selektovao grcku i ligu evrope u switcheru,je l moram sad svaki put kad udjem u igru da selekttujem to ili ne?
  2. Da,znam i jesam to radio ali jok brate moj,isti kurac
  3. Ma jok isto,nemam pojma iskreno sto nece,evo slika da vidite da je sve instalirano gde treba,i jok kad pokrenem patch,udje mi u default pes.. Nemam pojma vise sta moze da bude..
  4. Ma jok,steam mi je na D,pregledao sam to sve sve je normalno gde treba da bude,kazem sad cu probati opet cekam da se zavrsi instalacija,pa ako nece onda cu u instalaciji ici na orginal pes,pa cemo videti sta ce da bude
  5. Da,da imao sam taj samo sam ga deinstalirao,i opet instalirao iz libaryija,nije orginal lite je,znam zbog proslog patcha kad samo morao bypass da stavim,sad sam stavio opet normalnu instalaciju,da vidim da l ja nesto sjebao nisam,pa ako opet necu onda cu ici na orginali instalaciju,pa ako nece ni to vec sam stavio da se skida ona druga verzija pesa. E ako i to nece onda stv vise ne znam sta bi mogao da bude problem.
  6. Je l moze imati veze ovo: jer koliko sam cuo ovaj pes vise nema na steamu,a ja sam ga danas izbrisao i instalirao odmah,a sada kada hocu da ga nadjem u storu na steamu nema ga,da nije to problem mozda? Ako ima neke logike sad cu sve da vam objasnim na ovaj pes sto vidite dole sam nalepio bypass i onda instalirao pec i bukv nista kao cist pes.. Ne znam da l ima neke logike..
  7. Imam pitanje,imam onu drugu verziju ne orginal,i na instalaciji jelte stavim tu drugu verziju da se instalira patch,i instalirao se i nema nista,bukv kao obican je pes,i ne znam sad da l da probam da stavim da se instalira preko orginala..ako neko zna sta je u pitanju bio bih mu zahvalan
  8. Imam pitanje nov sam ovde,i moze li neko da mi pojasni gde i kako da ubacim face od kataia ohija i motike? Hvalaa!
  9. Sto se stadiona tice ja sam uradio samo kao u videu nista vise,trebam li ja nesto da menjam ili jok?
  10. I kod mene isto,kad instaliram v1.1 sve se vrati na normalan pes.
×
×
  • Create New...