Jump to content
Oficijalni partneri

Devilish Soldier

VIP clanovi
  • Posts

    1,254
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Devilish Soldier

  1. Sjajno! Svaka čast momci! P.S. Odlična animacija
  2. Ante i Pope svaka čast! P.S. Koliko dobro izgledaju crno bele stolice.
  3. Dani srećan rođendan sve najlepše i da održavaš forum još 100 godina.
  4. Tebra srećan rođendan sve naaaaaaaaj.
  5. 2013/2014 GRUPA A: Barselona, CSKA, Fenerbahče Ulker, Budiveljnik Kijev, Partizan, Nanter. GRUPA B: Real Madrid, Efes, Žalgiris, Bamberg, Emporio Armani, Strazbur. GRUPA C: Olimpijakos, Montepaski, Unikaha, Galatasaraj, Stelmet, Bajern. GRUPA D: Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuća, Lokomotiva Kuban, Crvena zvezda, pobednik kvalifikacija.
  6. "2K Sports" i Evroliga potpisali ugovor o partnerstvu, koji podrazumeva prisustvo 14 evropskih timova u narednoj verziji popularne igrice. Detaljnije Ajde što nema Partizana (pre svega) i Zvezde, jer po ovom spisku u igri su izborili timovi samo sa "A licencom", ali šta će tu Alba? Mislim da neće ni igrati Evroligu sledeće sezone, a i da igraju svakako nisu klub koji može da ima "A licencu". Stvarno mi nije jasno kako su se našli među ovim nazovi velikanima. Što se mene tiče ja sam par puta rekao da bi bilo idealno da se i Evroliga ubaci u 2K seriju i mislim da je ovo pravi potez 2k sporta.
  7. Popeeee srećan rođendan sve naj, da živiš 100 godina, a ovo za edit otom potom. P.S. Izvini što je čestitka sa zakašnjenjem, slabo sam u zadnje vreme aktivan na forumu. Stis'o faks samo tako.
  8. Čim očekujem nešto uvek ispadne ispod mog očekivanja. Tako da "trudim se" da ne očekujem ništa od ovog PES-a. Mogu reći da su sa ovim baljkama uboli sa sigurnošću. Makar su mene oduševili. Što se tiče samog gameplaya (jer na grafiku nikad nisam ni progovarao) videćemo...
  9. Srpska premijera dokumentarnog filma "Pretpostavka pravde", u režiji Borisa Malagurskog i Ivane Rajović, održaće se u okviru emisije "Revolucija", ekskluzivno za Happy TV. Film koji je zabranjen na svim drugim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, analizira slučaj stradanja francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine u Beogradu, sudski proces koji je vođen povodom tog tragičnog događaja i celokupno stanje u srpskom pravosuđu. [video=youtube;I_pbsnVqo7k]
  10. Bravo. Nadam se da si uradio i tržni centar ispod. hehe Šalu na stranu, svaka čast!
  11. Posle današnjeg fudbala Sa leva na desno: VaskeKtz, Devilish Soldier, NikolaJgd, soul_eclipse, sourcekv, grobar22
×
×
  • Create New...