Jump to content
Oficijalni partneri

Duke

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Duke last won the day on April 13 2020

Duke had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

About Duke

  • Birthday 07/10/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Taman uparis u odbrani Degenek-Degenek, ionako nemamo drugog krstenog stopera
  2. Skini preko Microsoft Edge-a ili Mozile..Ja sam preko mozile skinuo sve fajlove odjednom, bez problema.
  3. Uočio sam neke sitne greškice. Garsija je levonog, u igri mu je nameštena desna i na stadionu Rajko Mitić se ne vidi semafor, tu je kao zamračeno (mrak u suštini) na tom delu na jugu i na istom delu na severu, taj centralni deo tribine gore, i evo već su ljudi naveli na Čairu problem.
  4. Je l postoji sansa da cete napraviti nesto kao EX-YU ligu, sa posebnim launcerom ili tako nesto, samo da se popakuju timovi u EX-YU 1 i EX-YU 2 LIGU, i je l mozemo to mi u Editu napraviti al da ne sjebemo nesto sto se timova tice?
  5. Pitanje za ove momke sto pakuju strane stadione...Je l mogu ja da krenem ML pa kad sredite to da ih ubacim i da mi se pojave u ML, da ne moram da pocinjem novu?
  6. Je l moze nekako da se sredi da Borac BL, Osijek, Partizan i mozda Zrinjski ne secam se igraju LS u prvoj sezoni? Tj da se rasporede po takmicenjima u kojima i jesu...Znam da ovo nije FM ,ali eto cisto da sto vise bude realisticnije, da u LLS 1. ide u LS, sledeca 3 u LE...
  7. Meni je kresovalo 3 puta za redom kad sam probao..Nakon toga sam poceo novu ML i isti slucaj, cim kliknem kick off, igra se samo iskljuci
  8. Levom :D Edit: Ne kritikujem nista ja to je sitnica, sredim ja u editu...Nego eto da bude sto tacnije je moguce :)
  9. Igram ML sa Zvezdom, igra mi kresuje 3 puta za redom, kada treba da gostujem Napredku u 3-4. kolu LLS. To je jedini problem na koji sam naisao do sad. A i to da je Ben levonog a ne desnonog :))
×
×
  • Create New...