Jump to content
Oficijalni partneri

Shone89

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Shone89 last won the day on July 17 2022

Shone89 had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

About Shone89

  • Birthday 09/27/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Barajevo

Recent Profile Visitors

995 profile views
  1. Da, da, jasno mi je to naravno brate, nego reko aj da probam na par frouma da izvucem neki koristan info, jer mi je zaista i vise nego iritantno kad vidim ona genericka imena i gluposti...
  2. Ljudi, jel zna da preporuci neki dobar pec za ovu FIFU? Nije mi toliko bitno ni da se ubacuju novi timovi, niti nova takmicenja (mada naravno to nije na odmet svakako). Najbitnije mi je da se isprave oni osnovni idiotizmi, poput toga da Juventus ima pravo ime i grb, tipa da brazilska reprezentacija i timovi u brazilskoj ligi imaju prave igrace, a ne one genericke i slicno?
  3. Jok brate, od Buducnosti iz Dobanovaca
  4. Ljudi imam problem koji cu izloziti ovde na ovoj temi posto ne znam gde bih drugde, pa vi prebacite na odgovarajucu temu ako mislite da tako treba. Igram trenutno FIFA 19, i od FIFA 16 pa naovamo mi se vec u nekoliko verzija provlaci jedan isti problem koji mi se periodicno desava na svakih 10ak utakmica otprilike, sto i nije bas toliko puno, ali opet svakako irititra, pogotovo kada mi se desi na nekoj bitnoj utakmici. Problem se sastoji u tome sto mi se nasred utakmice desi neki bag u smislu da kada god moj igrac primi loptu, on automatski uradi sam potez ili dva (koji su u 99 posto slucajeva neka totalna glupost, neko driblanje u prazno, neko okretanje lopte oko nogu i slicno), pa tek onda postupi po mojoj komandi. I naravno ukoliko je protivnicki igrac u blizini mene, obicno izgubim posed lopte kad god on krene da radi taj solo potez, i tako bude do kraja tekme, i kada se ona zavrsi moram da izadjem iz igrice i udjem ponovo da bi sve opet bilo normalno. Primetio sam da kada se to desi, da mi mis takodje ne reaguje vise uopste, tj. kursor nego sve moram da radim preko tastature, takodje dok god ne izadjem iz igrice. Dal ja to nesto stisnem neko dugme pa se to nesto poremeti ili je jednostavno neki bag, nemam pojma vise, ali svakako mi to nije ni bitno toliko, vec samo da resim to napokon, jer je vec do jaja iritirajuce, moram kao debil da se branim do kraja tekme ili da taktiziram ako mi se to desi. Tako da ako neko zna resenje problema ili mu se desavalo nesto slicno, neka pise ovde ili u inboks.
  5. Ti si slagao,a drva se slazu :D
×
×
  • Create New...