Jump to content
Oficijalni partneri

Srbija Sone

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Srbija Sone

  1. Коначно су схватили да им је ова пес сезона бити - или не бити. Не очекујем апсолутно ништа ни од надолазећег издања,тим се мање и разочарам. У сваком случају демо би најбоље лег'о у јулу,што да се испроба сама игра,што због еуфорије која у летошњи период настаје. За мене би позитивно било када би 2К почео да производи фудбал,али да не скрећем са теме,никаква очекивања немам,али се опет надам бољитку у односу на ову годину (није ни сад пес тако лош,али далеко је то од игривог и оног чему треба да се тежи).
  2. Нисам мислио стриктно на тебе,него генерално ко може. У сваком случају да не спамујем тему више ако будеш хтео да апдејтујеш БЛ цимај.
  3. [video=youtube;Tm5ZGumYRao] Клип говори све. Игра је једна од ређих,а да може да држи пажњу док се игра. Омиљене су ми спортске игре,али ово је једна игра која би сигурно заузела место на мом компу. Уживајте! :)
  4. Ако будеш могао било би фантастично. Ја сам као и многи други остао на пес 13 (технички разлози што нисам прешао на нови,а да могу свакако би то урадио). Радим ЈСЛ печ и већ је у поодмаклој фази (за пес 13),али ми фале дресови за ЈСЛ тимове,осим Звезде (тренутне дресове које екипе користе),тако да би ми много значило ако би се неко исцимао да ми одради те дресове,а и ЈНА са црно-белим столицама. Што се тиче апдејта за БЛ цимај преко приватних порука да склепамо нешто.
  5. Фантастично мајсторе! Само сам хтео да питам,да немаш можда у плану и за пес 13 ЈНА са црно-белим столицама?
  6. "Хоће" да прави нову сезону. Пусти то,започне он тако пројекат,али га на крају никад не заврши. ;)
  7. Постоји 4 дела ове игре (барем оних основних). Базира се на логици и координацији за решавање појединих проблема. Предобра игра,а на њу сам налетео сасвим случајно пре пар недеља и одушевио сам се. Капирам да је доста вас сигурно играло,али ко није све препоруке да проба све од првог дела,јер је за flash игру заиста,предобро. TrollFace Quest 1
  8. Srbija Sone

    GTA V

    Средина марта.
  9. Хвала! :) Чисто да напоменем. У случају да хоћете да скинете грбове питајте за линк овде или преко приватне поруке,јер нећу качити линкове ПОСЕБНО.
  10. Прво да похвалим едит тим на добро обављеном послу и на свом труду који су уложили у овај пројекат. Јако позитивна ствар је што кроз све ове године правите стадионе и исте убацујете у игру,што јој даје посебну драж. Са слика сам приметио једну грешку а то је да је Милинковић-Савић голман,а требао би да буде задњи везни,остало колико сам приметио коректно. Још једном све похвале и наставите вредно да радите на даље. Поздрав! :)
  11. Srbija Sone

    GTA V

    Твојих руку дело? :hayhay: Какав си ти лик,поцепао сам се... Иначе лажно је оно срање што сам нашао.
  12. Спрема се пеглање у најави (уплоад).
  13. Srbija Sone

    GTA V

    Ко хоће за PC,нека ми се јави на ПМ.
  14. Srbija Sone

    GTA V

    Потребно 6gb рама да би игра радила без проблема. Бедак! :wallbash:
  15. Може кључ на тему.Нећу се бавити више едитом песа,осим ако не буде нешто од овог новог што излази.Жао ми је што макар овај печ нисам завршио до краја,ал' ето "судбина". Надам се да ћете разумети. Позззз!!!! ;)
  16. Srbija Sone

    GTA V

    Знам да ће требати премоћна машина и надам се да ћу имати много бољу од ове моје садашње док не изађе,јер би ускоро требало да купим ново кућиште,како које игре излазе све више захтева у пм...Само када ће то бити,још увек не знам,али се надам да ће да буде пре него ли изађе дотична игра,ако је уопште и буде било за PC,ал' верујем да хоће,јер што да пропусте огромну зараду,а не пусте игру коју подржава комп.
  17. Srbija Sone

    GTA V

    Шта рећи осим ФЕНОМЕНАЛНО to dimmyto dimmy.А хоће ли бити за PC?
  18. Вероватно најбитнија новина осим гејмплеја,модова и сл. је то што ће се у овом серијалу наћи и најбољи тимови Евролиге.Уговор између 2К Спортса и Евролиге је потписан 2.јула ове године,тако да ће свакако уживање бити много веће него иначе. Тимови из Евролиге који ће се наћи у овогодишњем серијалу су: (14) -Алба -Барселона -Реал -ЦСКА -Армани -Монтепаски -Фенербахче -Ефес -Олимпијакос -Панатинаикос -Макаби -Жалгирис -Уникаха -Каха Овогодишњи серијал,творевина 2К Спортса ће бити доступан за:PC,XBOX 360,XBOX One,PS3,PS4. [video=youtube;SnUPr8BQ-E4]http://www.youtube.com/watch?v=SnUPr8BQ-E4 [video=youtube;DnBYllyX84Q] Што се изласка саме игре тиче,најављен је за 1.октобар 2013.
  19. Dzoni CZBG,срећан ти рођус ! :drinks:
  20. Петљао сам био нешто са HEXOM,овако уобичајено нешто не око песа,гледао неке тутове по нету,али и даље не капирам поједине ствари тако да ништа од кв. за печ.
  21. Да ли је икако могуће мењати структуру купова за репке тј. да ли је могуће мењати ону опцију "Type"? И да ли постоји начин,некакав да се направе квалификације нпр. за Светско првенство? Потребно ми је за печ,па зато питам.
×
×
  • Create New...