Jump to content
Oficijalni partneri

zvonko

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. hvala care,moze link? :P najjaci si :)
  2. meni radi super,samo imam par pitanja..ovo je znaci full verzija? zasto nisu onda transferi obradjeni do kraja? i po meni je jako lose,sporo reagiraju igraci..
  3. ja sam sada skinuo deamon tools pro,nasao sam serijski na nekoj strani,ali nece mi..fali mu lek..jel se to mora posebno skidati ili što? što moram točno kopirat dok odem ono open dvd (gdje inace se nadje crack dok treba kopirat u program files)
  4. dani,jel moram sve one linkove poskidat ili samo jedan? jer sad mi skida rar 5
  5. moze link i meni? hvala care :)
  6. Pozdrav ljudi,zanima me jel postoji neka caka ili nešto sta koristite kad kupujete igrače..znam kad piše da je igrač stalan u ekipi,onda ga ne zele pustiti..i onda nakon recimo 15 ponuda,jednostavno popuste i prodaju mi ga..nevazno o parama..nisam lud da dovodim Messija il nekog u balkanske klubove,al me zanima zašto i šta utječe na to da klubovi puste nekog igrača..jel je moguće poslat neku nenormalnu ponudu klubu,tj naredit scoutu da da nenormalnu ponudu klubu za pojedinog igrača? hvala unaprijed :)
  7. zvonko

    Predlozi

    ma to je bila šala za padanje godine,znam ja kad na treba stat :) al sad je malo odmor of faksa,sad udaranje danonoćno :D još jedna stvar,mislim da nisam jedini..ovim patchom ste takoder otvorili neke nove vidike ljudima ako to mogu tako reći..zainteresirao sam se da vidim te mlade igrače jesu stvarno tako dobri,našao sam na youtube i citao po portalima o njima..ova dvojica beka iz Partizana (neznam im sad imena točno),onda Prodanović,Medojević,Ćosić,Ćirković..tak da možete bit ponosni i na to,siguran sam da nisam jedini koji na to gleda i tako..definitivno cu u buducnosti bacit oko na te mladiće gdje su i dokle su dogurali jer ako su na pesu tako dobri,nisu sigurno nista losiji u stvarnosti :) eto,momci,tolko od mene..mozda kasnije napisem svoju pricu kako sam krenuo sa Dinamom xD al trenutno dovršavam drugu sezonu,nemam vremena za pisanje :D hvala jos jednom i samo nastavite tako :)
  8. zvonko

    Predlozi

    momci,kao prvo,svaka vam cast na patchu..jako sam zadovoljan i bojim se da ce me ovaj pes koštat godine na faksu xD drugo,zelim nesto napomenuti..igram master league,i kako to biva,zelim mlade igrače razvit..uzeo sam Dinamo Zagreb jer je to moj najdrazi klub (da,Hrvat sam) necu biti sada nacionalista ili nešto,siguran sam da su ljudi koji su ovo radili znalci..pogledao sam malo tog Medojevića,Ćosića i te mlade Srbe/Bosance..recimo da od naših najbolji do 19 godina je Vrsaljko sa ocjenom 79..neznam dal znate,al pola europe se tuče za mladog Kovaćića,najmladeg strijelca lige prvaka,da bi on dobio ocjenu 64 ak se ne varam..Man City već sada daje 10 mil eura,veliki scouti kazu da nema takvog talenta na nasim prostorima..eto,samo zelim malo aludirat da su Hrvatski nogometaši malo zakinuti..nemojte se ništa uvrijedit,ponavljam,odlican posao ste napravili i cestitam vam..
×
×
  • Create New...