Jump to content
Oficijalni partneri

Jovan

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. Pogresili ste u map tekstu zato dresovi nisu OK, Smederevu umesto 1981 upisali ste 1881, a Spartaku isto tako umesto 2213 stavili ste 2231 Evo vam ispravljen map text pa samo zamenite sa postojecim u: Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\JSLserver\GDB\uni http://www.sendspace.com/file/ftivig Primetio sam toali u svakom slucaju hvala.
  2. To ti je zato sto si pravio naknadno igraca, samim tim on nestaje kad ubacis novi OF. Koji god novi OF da ubacis neces moci da nastavis jer na njemu nema tog tvog igraca.
  3. To nema nikakve veze sa ovim, ovo je OF, tebi puca sejv od FL .
  4. Evo fix za pucanje igre kada udjete u roster Apoela, kad igrate sa njima itd... Ispravljene su i neke greske u Partizanu i Zvezdi, Eduardu nacionalnost, Mijailovicu, Lazevskom godine, Stankovicu jaca noga iz Batea izbaceni 'dumi' igraci i jos neke sitnice. Umalo da zaboravi :D U 'omladinskoj skoli' u ML su sada domaci igraci, takozvani regeni, prezimena ima raznih, vecina su Srbi, Crnogorci, Bosanci... Posto igram sa Partizanom pa eto da bude malo realnije. Fajl zamenite samo sa postojecim u: My Documents\KONAMI\Balkanska Liga 2012\save, posle toga igra nece pucati na Apoelu, nisam primetio da puca na jos nekim timovima, ali eto. Nadam se da se admini ne ljute zbog ovog edita ;) DOWNLOAD Inace problem sa Apoelom je bio u kodovanju dresova. Pozzz
×
×
  • Create New...