Jump to content
Oficijalni partneri

VojoNK

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Neutral
  1. e ljudi ja sam malo istrazivao i pronasao sam tako da ako nekog intresujee evo kako: fora je da editujes tim u edit u pes a zatim da udje u MLO i tamo ides na my team pa copy team design :D
  2. Zdravo svima intresuje me kako da u toku Master lige onlajn promjenim dres i grb kluba i da li je to uopste moguce? :D
  3. Hoce li biti update patcha na kraju zimskog prelaznog roka? :D
  4. PArtizan se sprema za utakmicu sa Mancester Unitedom i u 8 kolu lige je savladao Split 4-3.Ova pobjeda ih je udaljila 6 bododova od drugoplasirane Vojvodine. Vojin: Najvise zelim da pohvalim Gansa koji igra sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu.Postize golove asistira i odlicno motivise svoje saigrace. Ostali rezultati ovog kola: Trenutno stanje na tabeli izgleda ovako: Partizan sledecu utakmicu igra protiv Uniteda. Vojin: Mi smo spremni za Mancester igracemo nesto povucenije nego do sad i pokusati na kontre mogu da vam obecam tvrd mec.Takodje od uprave smo dobili dodatni podstrek da se kvalifikujemo u Ligu Evrope i da pokusamo do 2. pozicije u grupi i izborimo prolaz u dalju fazu takmicenja.Uprava nam je obecala novac od ovog takmicenja za dovodjenje nekih vecih pojacanja.Moje misljenje o tome je odlicno jer mislim da ako Zenit bude slavio protiv Sahtjora mozemo da dodjemo do 2. pozicije ali i dalje primarni cilj ostaje 3. pozicija i Liga Evrope.
  5. Partizan ,,ubio'' Hajduka. Vojin:Konacno smo uspijeli da odigrano perfektno u odbrani, a u napadu smo iskoristili dobro sanse.Ovo je najveca tj najubjedljivija pobjeda otkako sam na klupi Partizana. Pregled meca: [video=youtube_share;9RQqus3Jhr8]http://youtu.be/9RQqus3Jhr8
  6. Prva runda balkanskog kupa zavrsena.Partizan prosao dalje. Vojin:Igrali smo jako lose u odbrani i primili 2 gola, Ganso promasio penal za vodjstvo na pocetku, ali opet smo uspjeli da se povratimo i dobijemo mec sa rezultatom od 4-3.
  7. Hvala :) Moram se malo popravit u odbrani prelako primam golove
  8. Partizan izborio bod sa Zenitom!!! Vojin: Dobro smo igrali gubili 2-0 i na kraju se vratili u mec, veoma sam zadovoljan.Sledeci mec je protiv Mancestera gdje cemo igrati na bod.Revans protiv Zenita i Sahtjora idemo na pobjedu jer zanm da mozemo a da nismo u prvim utakmicama olako primili po 2 gola na pocetku mislim da bi i te utakmice dobili. [video=youtube_share;F3LSxY_PfbA] http://youtu.be/F3LSxY_PfbA
  9. Partizan izbio na vrh tabele Pobjedom nad ekipom Sarajeva Partizan je dosao na poziciju broj 1.Partizan je prethodno igrao sa Borcom iz Banja Luke gdje je slavio 3-0 i sa Sahtjorom u ligi sampiona Gdje je izgubio 4-3. Utakmicu sa Sahtjorom je obiljezioo Lazar Markovic sa svojo odlicnom igrom i 2 postignuta gola.U sledecoj utakmici Partizan igra sa Zenitom iz Sankt Petersburga Utakmice koje je Partizan prethodno igrao: U utakmici sa Sarajevom do Pobjede su stigili golovima u Rnica u 18 i Sase Ilica u 26 min.Vodeci gol za Sarajevo dao je Obuca u 7min.
  10. Partizan porazen u 3. kolu 1-ve Balkanske Lige.Crno-beli su primili gol na pocetku utakmicu vec u 8min strelac je bio Adilovic.10minuta kasnije Djurkovic je poravnao a do poluvremena nije bilo promjena.odmah na startu 2. poluvremena Partizan je preko Jovancica preokrenuo u 49min.Zeljeznicar do 2-2 stize preko Zebe iz slobodnjaka u 61min a isti covjek je u 73min opet iz slobodnjaka postavio konacnih Zeljeznicar Sarajevo 3-2 Partizan.
  11. Izvucene grupe za Ligu Sampiona, Partizan sa Zenitom, Manchester Unitedom, Sahtjor.Zvjezda je takodje stigla do grupne faze ali kroz play-off gdje je savladala Salke.
  12. Partizan savladao Dinamo 2-0. Vojin:Veoma sam zadovoljan igrali smo jednu prelijepu utakmicu.Mislim da su gledaoci uzivali.A sto se tice nase pobjede zelio bih da pohvalim Stojkovica i penal koji je odbranio u trenutcima kada smo vodili 1-0, i koji je mogao da preokrene tok meca je rijesio mec. Golman Stojkovic je odlucio utakmicu njegovo odbranom penala koji je za Dinamo izveo Biscan:
  13. Domzale(2'Vrhuc) 1-4 Partizan( 26'Eduardo,28'Lazar Markovic,46'Volkov,70'Diara) U 1-om kolu Balkanske Lige Partizan savladao Domzale u gostima rezultatom 1-4.Domzale je poveo u 2 minutu ali je Partizan do poluvremena preokrenuo rezultat. Vojin:Ovo je bila jedna odlicna utakmica, dokazali smo koliko smo dobri ovim preokretom. Partizan u sledecem kolu docekuje Dinamo iz Zagreba a odmah zatim gostuje Zeljeznicaru iz Sarajeva.
  14. PS Djurkovic je iz Youth teama to je Shimizu samo sto sam skinuo neki edit gdje su im promjenjena imena i nacionalnosti :) Tako da su sad svi igraci Youth team-a iz Srbije, Crne Gore,Hrvatske,Bosne i Hercegovine, Makedonije
  15. Partizan potpisao Brazilskog veznjaka Gansa za 6miliona.Ganso ima samo 21 godinu i odlican je tehnicar, on je dosao kao zamjena za Vukica koji je u ovom prelaznom roku presao u Francuski Marsej. Vojin:Veoma sam zadovoljan sa ovim transferom klub je brzo postigao dogovor i ocekujem da se brzo uklopi. Sem Gansa Partizanu se pridruzio 17godisnji Djurkovic koji je dosao iz omladinskih kategorija Partizana. Tim ce sem Vukica napustiti Stankovi i Miljkovic koji odlaze na pozajmicu do kraja ove sezone.Stankovic je potpisao sa Ajaxom a Miljkovic sa Saragosom. Vojin:Ovi igraci odlaze samo na pozajmicu jer te pozicije vec su pokrivene i oni bi dobijali premalo prilika da igraju, zato sam zelio da ih ''pozajmimo,, da bi se oni razvijali i napredovali u nekom drugom klubu a kada se vrate ko zna mozda i postanu najbolji igraci naseg tima.
×
×
  • Create New...