Jump to content
Oficijalni partneri

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2021 in all areas

  1. Uros Kabic - @rasovukadinovic ft. @slaninarsrem
    2 points
  2. E i meni ove 3 iste pjesme su pocele dopizdit... Posla sam desetak pjesama milosu, bit ce nam bolje s updateom, nadam se !
    2 points
  3. Je prika i ja igram sa Hajdukom i stvarno malo dopizdi ono isto navijanje i taj zvizduk a to za ruke isto mogu potvrditi Al mislim da bi to moglo bit do rukavica koje koristi taj golman probaj mu ih prominit u editu mslm da se to moze
    2 points
  4. Šta misliš pod Edit? A što se kupa tiče, iz navedenih simptoma rekao bih da imaš krekovanu igru, zato ti i ne radi. Provjerićemo to za golmana Istre. Neke ekipe će doživjeti promjene što se tiče navijanja u apdejtu, pa možeš dostaviti meni te pjesme u DM, ubacićemo u narednom apdejtu, slobodno za sve ekipe koje misliš. Lijep pozdrav!
    2 points
  5. Da li neko zna kako se proslavlja gol na nacin da igrac skine dres? koliko se secam u pesu 17, je to bila kao neka atrakcija, mislim da je preneto i na pes 2021 ali ne znam tacno koji su uputi na dzojstiku, posle datog gola..Ako neko zna da mi ispise..
    1 point
  6. Vlada Novevski - @rasovukadinovic ft. @slaninarsrem
    1 point
  7. Pozdrav svima i hvala ponovo za patch, odličan je. Ima jedna mala greškica, ne znam ako je to do mene, ali Istrin golman nema ruke... Igram s hajdukom, i primjetio sam da ima jedna navijačka pjesma koja počinje sa zviždukom, svaki put me zabuni, mislim da je sudac. Volio bi je izbacit, i ubacit neke stare šta iman u .adx, i tako dodat par pjesama, ako me neko može malo objasnit. Hvala lipa
    1 point
×
×
  • Create New...