Jump to content
Sign in to follow this  
dani12o82

Partizan Beograd

Recommended Posts

Neki novi vjetrovu duvaju u Humskoj 1 !!!

 

fkpartizannovi.png

 

Na posljednjoj sjednici upravnog odbora FK Partizan desilo se nesto sto niko nije mogao da predvidi, Djuric out, Blagojevic in !!!

 

Danas je 26.06 a ne 1. April i ovo nije skrivena kamera, Blagojevic je novi vodja kluba iz Humske 1.

 

Nas list je stigao do prvog komentara Blagojevica nakon pobjeda na izborima u klubu, a na nase pitanje dali je i on sam ocekivao ovakav epilog, odgovor je bio sledeci: "Pravo da vam kazem nisam, kandidovao sam se jer mi je bilo dosadno" !

 

Kad su pitanja postala ozbiljnija i odgovori su bili takvi:

 

Na nase pitanje kakvi su planovi FK Partizan-a u ovoj sezoni, Blagojevic je naglasio da je vrlo malo vremena ostalo za neke promjene u klubu sto se tice igrackog kadra, ali da ce u vrhu kluba biti sigurno promjena i to velikih, kad je upitan dali u vrh spada i trener Stanojevic, Blagojevic je samo rekao, da mladi trener ima odresene ruke u sklopu tima i to je njegov dio posla i da je njegovo mjesto trenera zagarantovano dokle god on to bude zelio!

 

Blagojevic je takodje naglasio da sve ono sto trener bude zahtjevao to ce i dobiti i da se, barem sto se njega tice, ova polusezona, dakle do Januara, ne racuna jer zna da nije imao adekvatne uslove za rad sa prethodnom upravom, zanimljivo sta bi Djuric ima da odgovori na ovo!?

 

Bilo kako bilo, Blagojevic ne gubi vrijeme, na mjestu sportskog direktora, za sada, ostaje Mladen Krstajic, za Koordinatora je postavljen Stefan Toilovic, a na mjesto Generalnog Direktora je postavljen Nebojsa Trajkovic!

 

Blagojevic je naglasio da se nece mjesati u izbor igraca ali isto tako je rekao da je vrijeme da Partizan prevazidje neke starije fudbalere, koji su imali veliki doprinos ali isto tako nisu vise igraci koji bi trebali da nose igru Partizana i da klinci koje Partizan stvara ne mogu biti na prodaju tek tako!

 

uskoro opsirnije...

Share this post


Link to post
Share on other sites

cika Pop nam je dobio mjesto generalnog direktora :D samo naprijed Dani kralju!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blagojevic: " Cilj ove sezone je plasman u Ligu Sampiona"

 

 

Kako nas izvor saznaje u bliskim krugovima Blagojevica i nove rukovodece garniture u Humskoj, jedini cilj FK Partizan je ove sezone plasman u elitno drustvo, radi finansijskog obezbjedjenja kluba na duze staze!

 

Kad je rijec o Balkanskoj Ligi, cilj je kao i uvijek titula, ali ove godine nije "pod obavezno", Blagojevic bi, kako nas izvor navodi, bio zadovoljan i drugim mjestom koje vodi i sledece sezone u kvalifikacije za Ligu Sampiona.

 

Ove nedelje su se cula prva reagovanja od strane sarijih igraca nakon izjave Blagojevica da oni nebi vise trebali da su nosioci tima crno-belih, igrac, koji iz razumljivih razloga ne zeli da objavimo njegovo ime je rekao:

 

"Ako je tako onda mozda stvarno mi treba da razmislimo i napustimo ovaj klub, punuda svakako ima, pa cak i onih nepristojnih" aludirajuci vjerovatno na neku ponudu iz tabora vjecitog rivala, Crvene Zvezde a dali ima istine u ovome za sada svi cute.

 

Osim Blagojevica koji je prokometarisao ovo izjavu kada smo ga pozvali i trazili njegov odgovor na ovo:

"U Partizanu mogu da igraju samo najbolji a Anonimni igraci i trebaju da igraju u Anonimnim klubovima, nista to nije strasno" a kada je upitan dali aludira na Crvenu Zvezdu da je anoniman klub, Blagojevic je rekao da se u izjavi ne navodi ime bilo kojeg kluba tako da nije potrebno pojasnjenje dodatno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo Januarsko pojacanje stiže sa Poljuda!?

 

Kako navode pojedini mediji u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, Blagojevic je boravio u Splitu protekli vikend i sreo se sa celnim ljudima Hajduka!?!

 

Na nase pitanje, dali je to tačno, Blagojevic je potvrdio da je tačno ali da ne vidi u cemu je problem???

Upitan da potvrdi pregovore o mogucem transferu sa Poljuda u Humsku, kratko je samo odgovorio: " I da jeste, zasto baš mislite da je u tom pravcu!? "

 

Bilo kako bilo, vjerovatno nije riječ o transferu u ovom prelaznom roku, nego, ako bude takvog, onda jedino u Januarskom.

 

Saznajemo od nasih izvora iz Humske da je zadnjih dana veoma radno u taboru cemo-belih, pa je možda cinjenica da smo dobili informaciju da je Gospodin Trajkovic u Engleskoj, tacnije u Londonu a Gospodin Krstajic hitno morao na put za Milano, jedini koji je mogao da nam da bilo kakvu informaciju u klubu bio je Gospodin Toilovic koji je na nase pitanje dali se radi o potencijalnim pojacanjima Partizana ostao zagonetan kratkim odgovorom: " Jedino mogu da vam kažem da iz Partizana niko ne ide "!

 

Izgleda da baš onako kako je i obećao, u Humskoj Od kada je na celu Blagojevic, radi se na neki drugi nacin, tise, mirnije i sto je najbitnije, cini se, mnogo zustrije, ali kao sto smo već navikli, vrijeme je najbolji pokazatelj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×