Jump to content

Srbija Sone

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About Srbija Sone

 • Rank
  Senior Member

Converted

 • Location
  Чачак

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Коначно су схватили да им је ова пес сезона бити - или не бити. Не очекујем апсолутно ништа ни од надолазећег издања,тим се мање и разочарам. У сваком случају демо би најбоље лег'о у јулу,што да се испроба сама игра,што због еуфорије која у летошњи период настаје. За мене би позитивно било када би 2К почео да производи фудбал,али да не скрећем са теме,никаква очекивања немам,али се опет надам бољитку у односу на ову годину (није ни сад пес тако лош,али далеко је то од игривог и оног чему треба да се тежи).
 2. Нисам мислио стриктно на тебе,него генерално ко може. У сваком случају да не спамујем тему више ако будеш хтео да апдејтујеш БЛ цимај.
 3. [video=youtube;Tm5ZGumYRao] Клип говори све. Игра је једна од ређих,а да може да држи пажњу док се игра. Омиљене су ми спортске игре,али ово је једна игра која би сигурно заузела место на мом компу. Уживајте! :)
 4. Ако будеш могао било би фантастично. Ја сам као и многи други остао на пес 13 (технички разлози што нисам прешао на нови,а да могу свакако би то урадио). Радим ЈСЛ печ и већ је у поодмаклој фази (за пес 13),али ми фале дресови за ЈСЛ тимове,осим Звезде (тренутне дресове које екипе користе),тако да би ми много значило ако би се неко исцимао да ми одради те дресове,а и ЈНА са црно-белим столицама. Што се тиче апдејта за БЛ цимај преко приватних порука да склепамо нешто.
 5. Фантастично мајсторе! Само сам хтео да питам,да немаш можда у плану и за пес 13 ЈНА са црно-белим столицама?
 6. "Хоће" да прави нову сезону. Пусти то,започне он тако пројекат,али га на крају никад не заврши. ;)
 7. Постоји 4 дела ове игре (барем оних основних). Базира се на логици и координацији за решавање појединих проблема. Предобра игра,а на њу сам налетео сасвим случајно пре пар недеља и одушевио сам се. Капирам да је доста вас сигурно играло,али ко није све препоруке да проба све од првог дела,јер је за flash игру заиста,предобро. TrollFace Quest 1
 8. Srbija Sone

  GTA V

  Средина марта.
 9. Хвала! :) Чисто да напоменем. У случају да хоћете да скинете грбове питајте за линк овде или преко приватне поруке,јер нећу качити линкове ПОСЕБНО.
 10. Прво да похвалим едит тим на добро обављеном послу и на свом труду који су уложили у овај пројекат. Јако позитивна ствар је што кроз све ове године правите стадионе и исте убацујете у игру,што јој даје посебну драж. Са слика сам приметио једну грешку а то је да је Милинковић-Савић голман,а требао би да буде задњи везни,остало колико сам приметио коректно. Још једном све похвале и наставите вредно да радите на даље. Поздрав! :)
 11. Srbija Sone

  GTA V

  Твојих руку дело? :hayhay: Какав си ти лик,поцепао сам се... Иначе лажно је оно срање што сам нашао.
 12. Спрема се пеглање у најави (уплоад).
 13. Srbija Sone

  GTA V

  Ко хоће за PC,нека ми се јави на ПМ.
×
×
 • Create New...